iphone ekran patladi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendkalp

Üye
    Konu Sahibi
iphone ekran patladi
arkadaslar ekran durduk yere patladi garantiside bitti ne yapicam bu sorun ureticidenmi kaynaklaniyor yani ne yapmam lazim

enesuzel

Üye
arkadasim ebay den arastir 3Gs lerin ekranlari ne kadar bilmiyorum ama on camlari ucuz, world wide shipping yapan birini bul turkiye yurtdisindan gelen urunlerden 100$ dan az ise devlet vergi almiyor. Siparis ver gelince kendin degistirirsin youtube da bissuru videosu var "iPhone screen replacement" felan diye arat cikan videolari izle dikkatlice degistir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl patlar ki hayret?:hmmm

friendkalp

Üye
    Konu Sahibi
apple yi aradim bir suru soru dusurdunuzmu diyor.ne alakasi var ayni patlama olayi kac kiside olmus yuzune sicramis cam parcalari ben cabuk farkeettimde telefonu uzaklastirdim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç yaa..

friendkalp

Üye
    Konu Sahibi
kendi hatalarini malesef kabul etmiyolar.yuzunuzde herhangi bir iz veya yara varmi diyor patlayinca ispat icin soruyor.zaten yuzumde patlasaydi sizi direk mahkemeye verirdim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nolacak şimdi?

friendkalp

Üye
    Konu Sahibi
resimlerini cek diyor telefonun yollayin bize diyor resimleri bakalim diyolar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaa şimdi birşey diyeceğim ne demek resimlerini gönder..garanti diye birşey var gönderirsin incelerler..kullanıcı hatası mı kendi hataları mı anlaşılır..bende iphone almayı düşünüyordum bunları duyunca insanın içine şüphe düşüyor..

friendkalp

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ne yapacagimi ama sunu soyliyimki iphone daha almam.resimleride acaba sizmi dusurdunuz diye incelemek icin hani yollamadan bir bakalim diye

orhaan48

orhaan48

Üye
iPhone alayım mı almayayım mı iPhone artıları eksileri hepsi burada
* (-) Türkiye’de 3G yok!
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
* (-) Türkçe menü yok!
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-) kullanım klavuzu yok
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet.
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok!
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok!
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun!
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
* (-) FM radyosu yok.
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor. işte o çok meşhur cihaz yorum yapmıyorum sadece gercekleri yansıtıyorum

istanbullu1988

Üye
çoğu yalan nerde aldın bu alıntıyı kandırmasınlar seni iphoneden şaşmam:ehe

--------------- Ekleme ---------------

* (-) Türkiye’de 3G yok! -3g var ama görüntülü konuşma yok sadece
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor- alırsın telefonun jailbreakli olması yeterli
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi? mantıklı
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.-çalışır
* (-) Türkçe menü yok! var
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok. var
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek -bedavaya zaten forumda var istemedigin kadar jailbreak yap yeterli telefonunu
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-) kullanım klavuzu yok - gerek yok zaten türkçe zaten
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.-çok basit power ve menu tusuna basmamız yeterlı 10 sanıyede resetlenır
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet. cok basit bir iğne yeter 5 sanıyenı almaz
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok! var
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.sadece safari degil bir suru program var
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok- var
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.hakkını vermek lazım kalıtelı
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun! flash destegı yavas yavas cıkıyor(cıktı daha dogrusu -java en yakın zamanda cıkar
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor -wifi ile sınırsız gırersın farketmez
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.-video kaydı yapıyor yanlıs bilgi
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.-gonderılıyor yanlıs bılgı
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor-gerek yok zaten 8-16-32 var zaten yetmez mı
* (-) FM radyosu yok. -var internet uzerınden istediginı dınlersın
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor! evet
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır! gerek yok zaten iphone cep bilgisayarı
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor. -veriyor
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence -yakında olur
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok. ses kayıt var
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor. gerek yok
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor. işte o çok meşhur cihaz yorum yapmıyorum sadece gercekleri yansıtıyorum - mp3lerı melodı olarak kullanabılıyoruz sallıyor bu arkadas iphonu olmadıgı ıcın bılmıyor ıste

uzici

Üye
[sıze=4]bence tabiricayise kedi uzanamadı ciyere mundar derhesabı?[/sıze]

kaan523

Üye
usta ben yeni değiştirddim 200 tl geçmiş olsun dokunmatik bozulduysa ayvayı yedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt