Iphone daki aramalarda flaş ışığı yanıpsönme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
Iphone daki aramalarda flaş ışığı yanıpsönme
arkadaşlar bilen vardır Iphone 4 lerde filan arama gelince kamera flaş ışığı yanıp sönmekte. böyle bir şeyi symbian cihazımızdada yapmak mümkünmüdür ?. günlük hayatta bazen telefonu sesize aldığımızda titremeyi duymadığımız oluyo ki telefonum c6-01 ve çokta iyi bir titreşime sahip olduğunu söyleyemem .. eğer böyle bişey olursa cepte yanıp sönen çift flaş aramaları biraz daha farkedilir yapacaktır :)

yumyjikk2

Üye
Androidlerde tus ları ve kameranın flashını yakıp sönmesini saglayan bir program vardı ama symbianlarda varmı bilemiyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bizde de şarj led ini yanıp döndüren bir mod var. Sistem mırlama bölümünde bulabilirsin

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
Bizde de şarj led ini yanıp döndüren bir mod var. Sistem mırlama bölümünde bulabilirsin
sanırım şarj led ini bildirim ışığı olarak kullanmayı kastettn kardes. kullanyrum onu da istedgm arama sırasında arkadaki flaşın yanıp sönmesini sağlayabilecek bir mod . ilgin için teşekkürler

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bunun şu an için mümkün olabileceğini sanmıyorum kardeşim... Olsa zaten çoktan kullanıyorduk... Hem ıphone daki teknoloji bizim telefonlarda yok ne yazık ki :vur

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
Bunun şu an için mümkün olabileceğini sanmıyorum kardeşim... Olsa zaten çoktan kullanıyorduk... Hem ıphone daki teknoloji bizim telefonlarda yok ne yazık ki :vur
neyse nokıa sağolsun diyip yolumuza devam edelim madem :) :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt