İphone da renk tercihiniz nedir? Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
İphone da renk tercihiniz nedir? Neden?
İphoneda renk tercihiniz nedir? neden o rengi tercih ettiniz? telefon modeliniz nedir?

Joker.

Joker.

Üye
iPhone 5 siyah , siyah renk daha hoşuma gitti ve ekranı kapatınca sanki baştan sona kadar ekranmış gibi bi şıklık , havası var

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 siyah , siyah renk daha hoşuma gitti ve ekranı kapatınca sanki baştan sona kadar ekranmış gibi bi şıklık , havası var

Sanırsam siz yeni telefon almıştınız güle güle kullanın 5 i önerir misiniz? Nasıl?

Joker.

Joker.

Üye
Sanırsam siz yeni telefon almıştınız güle güle kullanın 5 i önerir misiniz? Nasıl?

Tabikide öneririm en iyi yönü ne yüklersen kaldırıyor ve ne bi bug donma vb hiç bi şey yok klavyesi çok kullanışlı iOS kalitesi zaten evde android tabletim var şu anda tablet ile 5 yaşındaki kardeşim ilgileniyor benim ilgimi çekmiyor gelecekte telefon değişiminde bile iOS devam etmeye düşünüyorum iOS 7 de gelicek kısacası en az 3 yıl idare edeceğini düşünüyorum

rapchi55

Üye
siyah rengi çok güzel ama neden beyaz biraz daha pahalı ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar size sıyah tavsıye etmem dışarda kullanacaksanız siyah ısınıyor beyaz ısınmıyor okadar nede olsa sıyah guneşi çekıyor benım telefon sıyah hemen ısınıyor guneşte

iOSait

iOSait

Üye
Evet siyah renkler sicagi daha cabuk ceker

blacktalon

blacktalon

Üye
beyaz modeline talep cok cunku soyulma oluyor bunlarda ve siyahta alttan beyaz aluminyum cikiyor beyazda pek belli olmadigi icin daha iyi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Siyah daha şık. .

Türe

Türe

Üye
5'te siyah diğerlerinde beyaz.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar size sıyah tavsıye etmem dışarda kullanacaksanız siyah ısınıyor beyaz ısınmıyor okadar nede olsa sıyah guneşi çekıyor benım telefon sıyah hemen ısınıyor guneşte

Bu biraz saçma olur. Beyaz da Güneş altında çabuk ısınıyor. Birkaç santigrat için renk tercihi yanlış.

PixelWolf

Üye
beyaz pahalı. siyah daha güzel bir görünüm veriyor. ama ben telefonumu sevmiyorum. 2 ayda sorunları yüzünden bıktırdı. çerçeve gibi sadece yanını kaplayan bir kılıfı var. arka tarafa jelatin yapıştırıldığında kılıfın üzerine yapışmış. sürekli arka jelatinin içine toz doluyor. onun için ayrı jelatin almak zorundayım. wifiye bağlanamıyorum. ya evdeki modemde yada telefonda sorun var. modemde sorun varsa şifrelemeyi değiştiricem, yok telefon hiçbir modeme bağlanmıyorsa doğru teknik servise fırlatıcam. 25PP benim telefonumda çalışmıyor artık. o program da bozuldu. lanet olsun bu telefona lanet. gidip s4 ile takas edicem valla.

Türe

Türe

Üye
beyaz pahalı. siyah daha güzel bir görünüm veriyor. ama ben telefonumu sevmiyorum. 2 ayda sorunları yüzünden bıktırdı. çerçeve gibi sadece yanını kaplayan bir kılıfı var. arka tarafa jelatin yapıştırıldığında kılıfın üzerine yapışmış. sürekli arka jelatinin içine toz doluyor. onun için ayrı jelatin almak zorundayım. wifiye bağlanamıyorum. ya evdeki modemde yada telefonda sorun var. modemde sorun varsa şifrelemeyi değiştiricem, yok telefon hiçbir modeme bağlanmıyorsa doğru teknik servise fırlatıcam. 25PP benim telefonumda çalışmıyor artık. o program da bozuldu. lanet olsun bu telefona lanet. gidip s4 ile takas edicem valla.

Bunlar telefonun değil senin tercihlerinin oluşturduğu sorunlar. -25pp hariç-

Türe

Türe

Üye
wifi sorunu çoğu Iphone 5 kullanıcısında var :dry:

Bunu bilerek aldığına göre ? Detaylıca araştırarak alsan sorunu gördüğünde düşünebilirdin misal.

S4'te sütten çıkmış ak kaşık değil bir sürü sorun var hala.

PixelWolf

Üye

Bunu bilerek aldığına göre ? Detaylıca araştırarak alsan sorunu gördüğünde düşünebilirdin misal.

S4'te sütten çıkmış ak kaşık değil bir sürü sorun var hala.
wifi bu telefon için önemli. appstore, Itunes, safari, hava durumu, haritaları çok sık kullanıyorum da şimdi telefona uçan tekme ile çakmak istiyorum. hem o kadar konu açtı sordum kimse bana appstroredeki uygulamaların çoğunun paralı olduğunu söylemedi! gidip s4 alırdım bu yüzden. istediğim oyunları bedava yüklerdim. babam kredi kartı kullanmamı istemiyor.

Türe

Türe

Üye
wifi bu telefon için önemli. appstore, Itunes, safari, hava durumu, haritaları çok sık kullanıyorum da şimdi telefona uçan tekme ile çakmak istiyorum. hem o kadar konu açtı sordum kimse bana appstroredeki uygulamaların çoğunun paralı olduğunu söylemedi! gidip s4 alırdım bu yüzden. istediğim oyunları bedava yüklerdim. babam kredi kartı kullanmamı istemiyor.

Kimse sana söylemek zorunda değil. Sen sordun mu ücretli mi diye ya da " ya ben bu telefonu alıcam ama marketi nasıldır " dedin mi hiç ?

Jb var. iOS'de de beleş yüklersin uygulamaları. 25pp gibi birkaç tane daha jb'siz beleş yükleten uygulamalar var.

Samet.25

bence kolaya kacmissin her iphone alicam diye konu acana herkes yaziyo neredeyse marketin parali oldugunu saglam bi arastirma yapsaydin pisman olmazdin diye dusunuyorum

MrExpert

MrExpert

Üye
Beyaz daha şık.

ChasingTheSun

Üye
3G-3GS=Siyah
4-4S=Beyaz
5=Tartışmasız Siyah :oke:
3gsim beyaz,4ümde beyaz bu arada.

Üst Alt