iPhone 5 siyah , siyah renk daha hoşuma gitti ve ekranı kapatınca sanki baştan sona kadar ekranmış gibi bi şıklık , havası var
Sanırsam siz yeni telefon almıştınız güle güle kullanın 5 i önerir misiniz? Nasıl?
Evet siyah renkler sicagi daha cabuk ceker
Arkadaslar size sıyah tavsıye etmem dışarda kullanacaksanız siyah ısınıyor beyaz ısınmıyor okadar nede olsa sıyah guneşi çekıyor benım telefon sıyah hemen ısınıyor guneşte
beyaz pahalı. siyah daha güzel bir görünüm veriyor. ama ben telefonumu sevmiyorum. 2 ayda sorunları yüzünden bıktırdı. çerçeve gibi sadece yanını kaplayan bir kılıfı var. arka tarafa jelatin yapıştırıldığında kılıfın üzerine yapışmış. sürekli arka jelatinin içine toz doluyor. onun için ayrı jelatin almak zorundayım. wifiye bağlanamıyorum. ya evdeki modemde yada telefonda sorun var. modemde sorun varsa şifrelemeyi değiştiricem, yok telefon hiçbir modeme bağlanmıyorsa doğru teknik servise fırlatıcam. 25PP benim telefonumda çalışmıyor artık. o program da bozuldu. lanet olsun bu telefona lanet. gidip s4 ile takas edicem valla.
wifi sorunu çoğu Iphone 5 kullanıcısında var
Bunlar telefonun değil senin tercihlerinin oluşturduğu sorunlar. -25pp hariç-

wifi sorunu çoğu Iphone 5 kullanıcısında var![]()
wifi bu telefon için önemli. appstore, Itunes, safari, hava durumu, haritaları çok sık kullanıyorum da şimdi telefona uçan tekme ile çakmak istiyorum. hem o kadar konu açtı sordum kimse bana appstroredeki uygulamaların çoğunun paralı olduğunu söylemedi! gidip s4 alırdım bu yüzden. istediğim oyunları bedava yüklerdim. babam kredi kartı kullanmamı istemiyor.
Bunu bilerek aldığına göre ? Detaylıca araştırarak alsan sorunu gördüğünde düşünebilirdin misal.
S4'te sütten çıkmış ak kaşık değil bir sürü sorun var hala.
wifi bu telefon için önemli. appstore, Itunes, safari, hava durumu, haritaları çok sık kullanıyorum da şimdi telefona uçan tekme ile çakmak istiyorum. hem o kadar konu açtı sordum kimse bana appstroredeki uygulamaların çoğunun paralı olduğunu söylemedi! gidip s4 alırdım bu yüzden. istediğim oyunları bedava yüklerdim. babam kredi kartı kullanmamı istemiyor.