Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone bluetooth diger telefonlara yollama
Sponsorlu Bağlantılar
rewbeli
Üye
Konu Sahibi
iphone bluetooth diger telefonlara yollama
arkadaşlar iphone ile diger telefonlara nokia samsung.... bluetooth ile müzik foto nasıl yollayabilirim böyle bi brogram varmı
artist_bekir03
Üye
Var ibluenova diye bi program ama telefonun jailbreakli olması lazım
rewbeli
Üye
Konu Sahibi
4.0.1 yüklü jailbreak nasıl yaparım kardeşim
artist_bekir03
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine gir kilit açar gibi sağa doğru kaydır gerisi beklemeye kalmış 5 dk içinde JB olur kolay gelsin
bejum3
Üye
ibluenova 3.1.3 software da calisiyor. 4.0 ve ust versiyonlarda calismiyor bilginize.. denenmistir
artist_bekir03
Üye
telefonum 4.0.1 program kurulu çalışıyor .İsteyen kurar
üst düzey işletim sistemlerinde genelde böyle androidtede böyle programsız görmez
chass
Üye
iPhone 4 de belki bluetooth, görüntülü konuşma vb koyarlar dedik ama nerede. Bir çok özelliği bünyesinde barındırmasına rağmen, bu ve benzeri özelliklerin olmaması can sıkıcı oluyor. Ne yapalım Gül'ü seven dikenine katlanirmis.
apro45
Üye
ne alakası var ben android kullanıyorum serbest istersen göndermesin bi apple da var bluetoothla veri aktaramamak
justlive4life
Üye
Apple ın tekelci bir firma olduğunu bilmeyen yoktur zaten. her şeyi ayrı adamların.