İphone AppStore mail adresi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megadethci

megadethci

Üye
    Konu Sahibi
İphone AppStore mail adresi sorunu
Selam arkadaşlar İphone3Gs kullanıyorum Appstore kimligim konusunda problem yok uygulamaları rahatça indirebiliyorum fakat güncelleme yapmak istedigimde diğer mail adresim ve şifresi geliyor ve o adrese de şifresini bilmedigim için erişemiyorum değiştirmek için uğraştım ama nasıl olacagını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
özet olarak appstoreda farklı bi mail adresi, appstore uygulama güncellemelerinde farklı bi mail adresi istiyor ve bunu değiştirmek istiyorum.

guneyli93

Üye
Anladığım kadarıyla onceden farklı bir Apple id kullanıyormuşsun sonra değiştirmişsin.
Güncellenecek uygulamayı kaldır App Store sen tekrar indir bir daha ki güncellemede yeni mail adresin(Apple id) şifresini soracaktir. :))

megadethci

megadethci

Üye
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla onceden farklı bir Apple id kullanıyormuşsun sonra değiştirmişsin.
Güncellenecek uygulamayı kaldır App Store sen tekrar indir bir daha ki güncellemede yeni mail adresin(Apple id) şifresini soracaktir. :))

Dediğini yaptım sorunu hallettim çok teşekkür :)

- - - Eklendi - - -

Bı sorum daha var, bazı uygulamalar açılır açılmaz kapanıyor sebebini biliyor musunuz veya çözümünü

15097

15097

Üye
Dediğini yaptım sorunu hallettim çok teşekkür :)

- - - Eklendi - - -

Bı sorum daha var, bazı uygulamalar açılır açılmaz kapanıyor sebebini biliyor musunuz veya çözümünü
bazen bende de oluyor o.sanırım ipad'le uyumlu olanlarda öyle bir sorun var :hmmm

megadethci

megadethci

Üye
    Konu Sahibi

bazen bende de oluyor o.sanırım ipad'le uyumlu olanlarda öyle bir sorun var :hmmm

Normalde açılan uygulamalar açılmamaya başladı, araştırıyorum bı çözüm bulursam paylaşırım :)

- - - Eklendi - - -

Acilmayan uygulamalari itunesten kaldırıp AppStoredan yükledim sorun çözüldü ama ücretli uygulamalarımda araya kaynadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt