iPhone 8'de kablosuz şarj desteği olacağı son raporla doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 8'de kablosuz şarj desteği olacağı son raporla doğrulandı
Akıllı telefon üreticileri her dönem daha güçlü daha yeni teknolojilerle donatılan akıllı telefonları pazara sunuyor. Batarya konusunda her ne kadar çok fazla gelişme olmasa da, hızlı şarj ya da kablosuz şarj teknolojileri gibi bazı önemli teknolojiler de çoktan hayatımıza girdi.



Apple'a baktığımızda ise firma iPhone modelleri ile adından söz ettiriyor ve son olarak da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki akıllı telefon Eylül 2016'da resmi olarak duyurulmuş ve sonrasında da bir çok pazarda satışa çıkmıştı. Ancak diğer bir çok firmanın aksine Apple'ın iPhone modellerinde ne hızlı şarj teknolojisi ne de kablosuz şarj teknolojisine yer verilmiş değil.

Ancak gelen yeni ortaya çıkan raporlara göre bu sene bu durum değişebilir. Apple'ın bu sene 3 akıllı telefon sunacağı ve bunlardan ikisinin iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olarak adlandırılacağı ifade edilirken, ayrıca firma özel bir cihazını da iPhone 8 adı ile sunabilir.

Commercial Times üzerinden gelen bilgiye göre iPhone 8 ya da iPhone X,artık ne isim ile gelecekse bu akıllı telefon kablosuz şarj desteği ile pazara sunulacak. Tayvan merkezli Lite-On Semiconductor adındaki firmanıniPhone 8 için tedarik zincirine dahil olduğu belirtilmekte. Lite-On Semiconductor, kablosuz şarj için GPP köprü doğrultucuları üreten bir firma.

Ayrıca iPhone 8'in 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran içereceği de belirtilirken, kavisli ekran tasarımı da içerebileceği bazı gelen söylentiler içerisinde de yer almakta.
 
  • Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Kaç para olacağını doğrulayan bir haber de varsa... :ehe
 


Üst Alt