5.8 inç İPhone 8, Paslanmaz Çelik Çerçeve ve Cam Arka Kapakla Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
5.8 inç İPhone 8, Paslanmaz Çelik Çerçeve ve Cam Arka Kapakla Gelecek
Apple'ın İphone'un onuncu yılında için özel olarak tasarlanan modeli İPhone 8'in Tasarımı ile ilgili yeni detaylar geldi. iPhone 8'in üretiminde paslanmaz çelik çerçeve ve cam arka yüzey kullanılacak.




Son haftalarda yeni cihazların tanıtımına daha aylar olmasına rağmen bir veya daha fazla iPhone ile ilgili yeni bilgilerin gelmediği bir gün geçmiyor. Bugün de güne yeni bir İphone 8 haberi işe başlıyoruz; "upstream tedarik zincirindeki kaynaklardan" gelen yeni bir haberde, yeni iPhone 8'in paslanmaz çelikten üretilmiş metal bir çerçeve ve cam sandviç tasarımı ile ilgili söylentiler teyit edildi. Bu arada bu cihaz, Samsung tarafından üretilen 5.8 inç OLED panele sahip olacak. Bu cihaz, 1.000$ üzerinde fiyatla en prestijli iPhone olacak ve paslanmaz çelik çerçevesi Foxconn ve Jabil Circuit tarafından üretilecek.

https://www.maxicep.com/apple-iphone-8-kablosuz-sarj-icin-opsiyonel-aksesuar-ozelligi-ile-gelecek
Apple iPhone 8, Kablosuz Şarj İçin Opsiyonel Aksesuar Özelliği ile Gelecek
Diğer taraftan, İPhone 8 ile birlikte duyurulması beklenen İPhone 7s ve İPhone 7s Plus'ın da üç kuşak önceki İPhone modelleri gibi alüminyum kasa ile geleceği iddia ediliyor. İphone 7s ve İPhone 7s Plus'ın alüminyum gövdesi ise Catcher Technology tarafından üretilecek.

İphone 7s Plus'ın tasarımı henüz teyit edilmedi, ancak küçük iPhone 7s ile aynı malzemeyi kullanacağından şüphe etmek için bir neden yok. Dolayısıyla, bu iki "s" modeli muhtemelen iPhone 7 ve 7 Plus ile aynı tasarıma sahip olacak, ancak bazı yükseltilmiş donanım özelliklerine sahip olacakları belirtiliyor. Apple geleneklerine göre "s" yılı genellikle sıra dışı yeniliklerin sunulduğu yıl oluyordu. Fakat bu yılki sıra dışı yenilik, üstün tasarımı ve malzeme kalitesi ile çok daha yüksek fiyat etiketine sahip İPhone 8 ile olacak gibi görünüyor.
5.8 inç İPhone 8, Paslanmaz Çelik Çerçeve ve Cam Arka Kapakla Gelecek
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Teflon Yapaydı Eyiydi Yemek Pişirirdik :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt