Haber İphone 8, Ekim-Kasım Döneminde İris Tarayıcı ve Yanda Touch ID Sensörü ile Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone 8, Ekim-Kasım Döneminde İris Tarayıcı ve Yanda Touch ID Sensörü ile Gelecek
Apple'ın İPhone 8 modeline ait yeni iddialar, Apple konusunda güvenilir bir kaynak olan MacOtakara'dan geldi.



OLED ekrana sahip gizemli akıllı telefon İPhone 8, Apple'ın tüm uğraşları rağmen haberlere konu olmaktan uzak kalamıyor. Tedarik zinciri kaynaklarına dayanan Asya'daki yeni bir habere göre, bu modelin Ekim'de veya Kasım başında çok sınırlı sayıda da olsa sevkıyata başlayacağı belirtiliyor. İPhone 8, 7, 8 ya da 9 Eylül'de gerçekleşmesi planlanan bir tanıtım etkinliğinde muhtemelen iPhone 7s ve 7s Plus'ın yanında duyurulacak. Bu cihazlar ise muhtemelen 17 Eylül tarihinde satışa sunulacak, ancak 17 Eylül Pazar gününe denk geliyor ve Apple genellikle yeni model satışlarını Cuma günleri başlatıyor.

Geçmişte ortaya çıkan bazı söylentilere göre Apple'ın parmak izi tarayıcı sensörünü eskiye oranla daha büyük olan güç tuşu üzerine entegre edeceği iddia ediliyordu ancak bugün gelen bilgiler, bu iddialarla çelişiyor. Görünüşe göre telefonun resmi kılıflarında bu buton için bir delik yok. Dolayısıyla TouchID'in orada saklanma olasılığı düşük. Bu arada Apple da Touch ID sensörünü ekranın altına nasıl entegre edebileceğinin yollarını arıyor.



Bu iddialara Apple, parmak izi tarayıcı sensörünü telefonun arka tarafına yerleştirecek veya hiç kullanmayacak. İPhone 8'in İris tarayıcıya sahip olacağı düşünüldüğünde, Touch ID sensörüne yer verilmemesi ihtimali akla daha mantıklı geliyor. Bu durumda Apple'ın 3D yüz tarama teknolojisini de beraberinde getirecek olan İris tarayıcı için FaceID adını kullanabileceği belirtiliyor.

IPhone 8'in ön panelinde siyah bir ön şerit var, bu da tek bir renk versiyonunda (siyah) sunulması ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor. Cam arka yüzey, Apple için bir ilk olan Qi kablosuz şarj cihazını destekleyecek.
İphone 8, Ekim-Kasım Döneminde İris Tarayıcı ve Yanda Touch ID Sensörü ile Gelecek
 


Cadillac34

Üye
Yakında Sharp da geliyor. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Rekabet çok çıkacağa benziyor. Bekleyip göreceğiz artık.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt