Yeni iPhone 8 Görüntüleri, Alışılmadık Derecede Büyük Güç Tuşuna İşaret Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni iPhone 8 Görüntüleri, Alışılmadık Derecede Büyük Güç Tuşuna İşaret Ediyor
Apple'ın Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen yeni İPhone 8 akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen yeni görüntülerde, daha büyük güç tuşu olacağı görülüyor.

Bir aksesuar üreticisi tarafından CAD tasarımları baz alınarak hazırlanan dijital iPhone 8 görüntüleri, Eylül ayında tanıtılacak Ekim Kasım aylarında piyasaya çıkması beklenen akıllı telefonun, alışılmışın dışında daha büyük güç tuşu ile geleceğini gösteriyor.

Şimdiye kadar gördüğümüz benzer konsept görüntüleri ile karşılaştırıldığında çok fazla farklılık olmamasına rağmen, AR destekli dikey çift kamera ünitesi ve tam ekran ön yüzey dikkat çeken detaylar arasında. Asıl ilginç olarak gördüğümüz nokta ise telefonun sağ tarafında yer alan güç / kilit tuşunun daha büyük olmasıydı. Görünüşe göre, İPhone 8 güç tuşu, mevcut iPhone güç tuşlarına kıyasla önemli ölçüde büyüyebilir.



Güç tuşu boyutunun artmasındaki potansiyel nedenler arasında ergonomi ile veya alternatif olarak Touch ID sensörünü dahil etmek için ihtiyaç duyulan fazladan bir alanı oluşturmak olabilir.

Güç tuşu üzerine parmak izi tarayıcı sensörü entegre etme yeni bir olay değil. Bu nedenle Apple'ın onuncu yıldönümü modeli İPhone akıllı telefonunda daha önce kullanılmamış bir teknoloji kullanmak üzere çalışmalarına devam ettiği belirtiyor. Görünüşe göre Apple, Touch ID sensörünün yerini henüz belirlememiş.

İPhone 8 adı ile gelmesi beklenen onuncu yıldönümü iPhone modelinin OLED ekrana sahip olması bekleniyor ve bu noktada asıl beklenti, parmak izi tarayıcının entegre edilmesi yönünde. Bakalım Apple, Eylül ayında nasıl bir modelle karşımıza çıkacak.
Yeni iPhone 8 Görüntüleri, Alışılmadık Derecede Büyük Güç Tuşuna İşaret Ediyor
 


Üst Alt