İphone 7’de 3.5mm Kulaklık Girişi Olmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone 7’de 3.5mm Kulaklık Girişi Olmayacak
Apple’ın 2016 yılı için hazırladığı akıllı telefonlarını duyurması için önümüzde oldukça uzun bir zaman olmasına rağmen İphone 7 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.


Bir kaç at önce bir Japon internet sitesi Macotakara üzerinde yer alan haberle başlayan Apple’ın 2016 yılı İphone modeli hakkındaki haberler şimdi de Weibo üzerinde tedarik zincirlerinden alınan bilgilerle doğrulandı.

Apple’ın iPhone 7 Plus’ı 256GB depolama ile sunacağı söyleniyor


Apple’ın tedarik zincirinde bulunan bir firmadan alınan bilgilere göre Apple İPhone 7’de 3.5mm kulaklık girişi olmayacak. Bunun yerine İphone 7 kutu içeriğinde Bluetooth kulaklık bulunacak. Ayrıca iddialara göre harici kablolu kulaklıklar için lightining slotunun da kullanılabileceği belirtiliyor. Apple’ın bu sayede telefon şarj olurken de müzik dinlemeyi mümkün kılmayı hedeflediği iddia ediliyor.

Öte yandan bütün gelişmelerin Apple’ın İphone 7 modellerini yaklaşık 1mm daha ince olacak şekilde tasarlamak adına yapılacağı söyleniyor. Ayrıca kulaklık girişinin olmaması sayesinde İphone 7 ve İphone 7 Plus’ın suya karşı dayanıklılığının da artırılması düşünülüyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta yayınlanan digitimes’ın haberine göre İphone 7’nin anten bantlarını izole etmek için özel bir malzeme kullanılacak. Bu bilgi de İphone 7’nin suya ve toza daha dayanıklı olacağını işaret ediyor.

İPhone 6S 7.1mm ve İphone 6s Plus ise 7.3mm kalınlığa sahipti. Apple’ın İphone 7 akıllı telefonu 3.5mm kulaklık girişi kullanmayacak daha da ince yapması durumunda ergonomi sorunu oluşacağı da iddia ediliyor. Bu durumda Apple’ın tasarımda da bazı değişikliklere gideceği de düşünülüyor.

İphone 7’de 3.5mm Kulaklık Girişi Olmayacak - MaxiCep
 


elmacıadam

elmacıadam

Üye
İncelik adına kullanım kolaylığından ödün verilmemeli.
 
phasan

phasan

Üye
Kulaklık olmadan olmaz
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok tartışılacak bir modele imza atacak Apple, haydi hayırlısı:emzik:
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Vermeyin Paranızı Şu PAra Tuzağı Şarj Aleti 150 lira- kendisi +3000 lira-kulaklığı 100 lira- bi ekranı çatlasa 500 lira yapmayın özellikle bbaba parasıyla alan gençler (bu benim görüşümdür)
[hayırlı akşamlar MaxiCep Ailesi]
 
  • Beğen
Tepkiler: elmacıadam


Üst Alt