berkmeric18
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle bi imkanın olsa iphone mi tercih ederdin yani ve neden?Şuan telefon alacak olsam aypon harici kesinlikle o fiyatlara çıkmam. Muhtemel tercihlerim xperia xz, s7 edge, ht10 falan olurdu. Muhtemelen de sony alırdım. 2.500tl güzel fiyat
S8 sadece güzel bir tasarım sunuyor ama sağlamlık sunmayabilir. Hızlıca değer kaybeder muhtemelen. Kamerası s7'den biraz farklıdır genel anlamda aynı kamera kullanılmış. Parmak okuyucunun konumundan şikayetçi çoğu kişi bence de yanlış konumlandırılmış. S7 edge alıp gezmeye para harcarım sizin yerinizde olsam. Biraz serilik ve tasarımdan başka ekstra sunamaz ki s7 edge benim açımdan güzel telefon. Dersek ki daha yüksek fiyatlara çıktık ben müzik dinlemeyi severim ve samsunglar hoşuma gitmiyor bu konuda ayponu tercih ederim. Sevmediğim belli başlı yanları dışında sistemi çok güzel hazırlamışlar. Samsunga göre arka kamerası kötü kalır belki biraz da şarj ömrü. Sizin beklentileriniz nedir bilmem önerdiğim diğer telefonların üzerine s8 ve 7+ pek bi esktra sunamaz dediğim gibi.Böyle bi imkanın olsa iphone mi tercih ederdin yani ve neden?
Şarj durumu falan nasıl memnunmusun günlük kullanımda falan sıkıntı çıkarıyomu bilgi verir misin?İPHONE 7 PLUS ım var ve çoook memnunum ama yanına s8 alacam 1 2 güne kadar
Bende iphone tercih edicem sanırımS8 sadece güzel bir tasarım sunuyor ama sağlamlık sunmayabilir. Hızlıca değer kaybeder muhtemelen. Kamerası s7'den biraz farklıdır genel anlamda aynı kamera kullanılmış. Parmak okuyucunun konumundan şikayetçi çoğu kişi bence de yanlış konumlandırılmış. S7 edge alıp gezmeye para harcarım sizin yerinizde olsam. Biraz serilik ve tasarımdan başka ekstra sunamaz ki s7 edge benim açımdan güzel telefon. Dersek ki daha yüksek fiyatlara çıktık ben müzik dinlemeyi severim ve samsunglar hoşuma gitmiyor bu konuda ayponu tercih ederim. Sevmediğim belli başlı yanları dışında sistemi çok güzel hazırlamışlar. Samsunga göre arka kamerası kötü kalır belki biraz da şarj ömrü. Sizin beklentileriniz nedir bilmem önerdiğim diğer telefonların üzerine s8 ve 7+ pek bi esktra sunamaz dediğim gibi.
Geçen sene 1670 tlye z5c aldım satmaya kıyamıyorum bi daha bu fiyata böyle telefon alamam diye. Fiyatları kesinlikle haketmiyorlar bu durumda en yenisi olsun en iyisi olsun demem bana ideali sunmalı artık bu konuda telefonumdan çok memnunum. İyi de bir kulaklık aldım müzik dinledikçe rahatlıyorum
Ses durumu nasıl peki sesi güzel veriyormu dışarıya, birde kulaklık olayı sarj kısmındaymış galiba@berkmeric18 kardeşim kullanıma bağlı 3 gün ve 5 gün arası gidiyormemnunum
kardeşim s6 plus da kullanıyordum ona göre biraz daha iyi ama s8 efsane sesi varmış diyorlar lacağım deneyeceğimSes durumu nasıl peki sesi güzel veriyormu dışarıya, birde kulaklık olayı sarj kısmındaymış galibasağol yorumun için
Gözlükler rayban sag elde iphone 7 pls sol elde s8 iyiymişİPHONE 7 PLUS ım var ve çoook memnunum ama yanına s8 alacam 1 2 güne kadar
iphone la oyun oynaanmıyor samsungla muhteşem olacakGözlükler rayban sag elde iphone 7 pls sol elde s8 iyiymiş
iphone la oyun oynaanmıyor samsungla muhteşem olacakGözlükler rayban sag elde iphone 7 pls sol elde s8 iyiymiş
aynen bro ama s8 de oyun keyfi muhteşem olacakO seçenekten tabiki 7 Plus. O kadar para hayatta Android'e verilmez. Seneye S9 çıktığı an S8 unutulacak. Güncelleme geç gelecek. iPhone al kafan rahat olsun. Satarsan da zarar etmezsin.
aynen ya yaşasın İPHONE 7 PLUSkesinlikle ıphone 7
iki sene destek görecek ve gördüğü destek esnasında sarjı hızı falan bilerek azalacağından, 4000tl olduğundan ve git gide leş bir tasarıma dönen google play çekilecek dert değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?