anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dediğin için doların düşmesi verginin kalkması gerekiyorGüncel Fiyatlara Yakın Olsun 4 Milyar Olmasın
Güncel Fiyatlara Yakın Olsun 4 Milyar Olmasın
Aynen. Eğer Öyle Bişey İstiyorsan, 7S Çıkınca 7 AlmalısınHer yeni üründe 300-350 tl gibi bir üst fiyat farkı olduğundan bu imkansız birşey ülkemizde
Elmaya Has Birşey Bu Diğer Markalarda O Kadar Abartı Fiyat YokHer yeni üründe 300-350 tl gibi bir üst fiyat farkı olduğundan bu imkansız birşey ülkemizde
Bu Dediğim Olay Sadece Elmada Böyle Öyle Olsa S6 Filanda İlk Çıktığında 4 Milyar Olurdu FarkındaysanDediğin için doların düşmesi verginin kalkması gerekiyor
Su geçirmeme özelliği ve 3.5mm jack şart bence. Depolama birimi de 16 yerine 32den başlamalı artık.
Ayrıca Dediğin Gibi Olsa Fiyatları Araştır Hepsininki 600 700 Euro Arası Dolar Nadir Olur Ama Elmada Niyeyse 500 700 TL Fark Atıyor Diğer Cihazlara Göre Demekki Birisi Bu İşten İyi Bir Para Yiyor vede Ne Kadar Yüksek Tutsada Fiyatlari Satılacağini Bildiği İçin AbartıyorDediğin için doların düşmesi verginin kalkması gerekiyor
Su geçirmeme özelliği ve 3.5mm jack şart bence. Depolama birimi de 16 yerine 32den başlamalı artık.
Ben iPhone 4S'i de 650$dan aldım İPhone 6S'i de. Sıkıntı bu ülkede. Ayrıca fiyatından rahatsız olan almaz yanı illa iPhone kullanacagim diye birşey yokElmaya Has Birşey Bu Diğer Markalarda O Kadar Abartı Fiyat Yok
Bu Dediğim Olay Sadece Elmada Böyle Öyle Olsa S6 Filanda İlk Çıktığında 4 Milyar Olurdu Farkındaysan
Ayrıca Dediğin Gibi Olsa Fiyatları Araştır Hepsininki 600 700 Euro Arası Dolar Nadir Olur Ama Elmada Niyeyse 500 700 TL Fark Atıyor Diğer Cihazlara Göre Demekki Birisi Bu İşten İyi Bir Para Yiyor vede Ne Kadar Yüksek Tutsada Fiyatlari Satılacağini Bildiği İçin Abartıyor
Orası Öyle Ama Enayi Yerine Konuyoruz Diğer Fiyatlar İle Aynı Olması Gerekiyor Fiyatları Üstelik Donanımlarıda Kat Kat Düşük Niye Yazılıma O Parayı Veriyoruz Yada Verdirtiliyoruz 8 Çekirdekli Samsunglar Filan Var Onlarda O Fiyata Olmalı BenceBen iPhone 4S'i de 650$dan aldım İPhone 6S'i de. Sıkıntı bu ülkede. Ayrıca fiyatından rahatsız olan almaz yanı illa iPhone kullanacagim diye birşey yok
aynnOrası Öyle Ama Enayi Yerine Konuyoruz Diğer Fiyatlar İle Aynı Olması Gerekiyor Fiyatları Üstelik Donanımlarıda Kat Kat Düşük Niye Yazılıma O Parayı Veriyoruz Yada Verdirtiliyoruz 8 Çekirdekli Samsunglar Filan Var Onlarda O Fiyata Olmalı Bence
Apple cihazlara has bir fahiş fiyat var haklısın. Android cihazlarda çok pahalı Türkiye'de.Orası Öyle Ama Enayi Yerine Konuyoruz Diğer Fiyatlar İle Aynı Olması Gerekiyor Fiyatları Üstelik Donanımlarıda Kat Kat Düşük Niye Yazılıma O Parayı Veriyoruz Yada Verdirtiliyoruz 8 Çekirdekli Samsunglar Filan Var Onlarda O Fiyata Olmalı Bence
Öyle bişeyin apple trafından yapılacağı pek mümkün gibi durmuyorPlus model için daha hizli şarj eden bir adaptör bekliyorum. 4 saatte ancak fullenebiliyor.
Pahalı ama en azından Apple Kadar değilApple cihazlara has bir fahiş fiyat var haklısın. Android cihazlarda çok pahalı Türkiye'de.
İşte Benim Anlatmak İstediğim Konuda Bu Millet Almasa Varya Öyle Bir Düşerki Fiyatlara Arkadaş Bir Telefonada 3 Milyar Verilmezki Aynı Donanımdaki Cihazlara Baksan 1 Milyari GeçmezApple cihazlara has bir fahiş fiyat var haklısın. Android cihazlarda çok pahalı Türkiye'de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?