iPhone 7 ve iPhone 6S Roze Gold renkleri ile karşı karşıya geldiler

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 ve iPhone 6S Roze Gold renkleri ile karşı karşıya geldiler
Apple'ın yeni akıllı telefonu için videolar gelmeye devam ederken, şimdi de Roze Gold rengi ortaya çıktı.



Apple'ın yeni sunacağı iPhone 7 akıllı telefonu için neredeyse her gün farklı haberler ve yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Büyük ihtimalle bu sene de firma Eylül ayında tanıtım etkinliğini gerçekleştirecek ve büyük merakla beklenen iPhone 7 modelleri gün yüzüne çıkacak.



Yeni bir video ortaya çıktı. Bu yeni video da Roze Gold renge sahip iPhone 7 ve iPhone 6S karşı karşıya geliyor. Cihazların tasarım olarak karşılaştırmaları yapılırken, iPhone 7'nin arka, alt ve yan taraflarını görebiliyoruz. Ancak ne yazık ki ön tarafı ise video da saklanıyor.

Videoda iPhone 7ye baktığımızda sadece altta ve üstte köşe sınırlarda yer alan anten çizgileri, daha geniş lensli kamera, 3.5mm kulaklık girişinin altta yer almaması dikkat çeken özellikler olarak görülebiliyor.

Apple'ın iPhone modelleri hakkında bilgiler gelirken, daha önce iPhone 7, iPhone 7 Plus olarak iki modelin sunulacağı tahmin edilirken, daha sonra iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olarak üç modelin geleceğine dair bilgiler gelmişti. Ancak yeni gelen raporlar ise iPhone 7 ve iPhone Pro olarak iki modelin sunulacağı şeklinde.

iPhone 7'nin 4.7" büyüklüğünde ve diğer büyük modelin de 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içereceği ifade ediliyor. iPhone 7'de 2GB sistem belleği yer alacak ve iPhone 7 Pro ise 3GB sistem belleği içerecek. Dahili veri kapasitesi 32GB'dan başlayacak ve 256GB'a kadar ulaşacak. Ayrıca Apple'ın yeni A10 yonga seti akıllı telefonlarda bulunacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone 7 ve iPhone 6S Roze Gold renkleri ile karşı karşıya geldiler
 


Üst Alt