İphone 6C resmi olmasada %90 Olan Tasarımı Ortaya Çıktı ! İçeri ! Gereksizlerde Ama Gereksiz Değil !

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6C resmi olmasada %90 Olan Tasarımı Ortaya Çıktı ! İçeri ! Gereksizlerde Ama Gereksiz Değil !
Apple ın birdahaki etkinlitke tanıtacağı İphone 6S ve 6C üretimdeki olan fabrikadan gören kişilerin üzerine , onlar photoshop ta gördüğü kadarıyla çizdiler . Tabiki c modeli hem rengarenk hemde 5c de olduğu gibi touch ıd yok. Biliyorsunuz ki Apple buna "Ucuz İphone" Diyor. 1850 Tl ile türkiye pazarına giren 5c gerçekten çok "UCUZ" işte bilirkişilerin ifade ettiği İP6C

Son düzenleme:

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bu iPhone 6c ise beni banlayın. :ehe Bir kere çerçeveleri kalın değil. iPhone dediğin uzun boyuta küçük ekran. :ah

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Bu iPhone 6c ise beni banlayın. :ehe Bir kere çerçeveleri kalın değil. iPhone dediğin uzun boyuta küçük ekran. :ah
Konu yeri yanlış olmuş :(
Edit : ama adamın çizdiği ve internetteki tüm 6c resimleri bu yönde tasarımları aynı :hmmm:ehe

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:no: :kotu: iPhone asla böyle olmaz. Yapamıyorlar adam gibi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
iPod çıkarsınlar :(

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve abandonware

Revengeful

Emekli Yönetici
Böyle bir tasarım olması imkansız. C serisi ucuz bir seridir. Bir kere bu kadar ince yapabilmeleri demek maliyetin artması demek. Ayrıca eğer gerçekten böyle olursa kimse 6 ve plus almaz.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:nono:

abandonware

abandonware

Üye
Böyle bir tasarım olması imkansız. C serisi ucuz bir seridir. Bir kere bu kadar ince yapabilmeleri demek maliyetin artması demek. Ayrıca eğer gerçekten böyle olursa kimse 6 ve plus almaz.
5c de olduğu gibi i6'dan sacece $100 daha ucuz yaparlarsa tercih edilmez :zong:

Revengeful

Emekli Yönetici
6C Plus diye bir model olacak mı ? Bilginiz var mı ? Yoksa sadece 6C mi olacak ?

abandonware

abandonware

Üye
5c deki satış rakamlarından sonra bırak 6c plus'ı 6c bile çıkmaz

0MG90

0MG90

Üye
Konu açıyorum yeni haberler var :eller:

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ne haberi? :allalla:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
C serisi bitsin gereksiz

Fenomenon

Fenomenon

Üye
artık c serisi çıkmaz. çünkü satış yapamadı. ayrıca çıksaydı 6 ile birlikte çıkardı. nedir 2 senede 1 çıkarsınlar ki.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Çok şık böyle çıkar umarım

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Telefon dedigik boyle olur cikarsa ortalik yikilir tasarimi begendim ve renkler cok hos

• Beğen

MaxipmaN

Üye
6dan güzel :ehe:ehe

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
#rez :ehe