Karşılaştırma İphone 6 ve lumia 920 karşılaştırılması..

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
16gb dahili depolamaya ne diyorsun peki.
16gb olanı ancak foto çekmeyen müzik dinlemeyen oyun uygulama yüklemeyen kullanır. ee madem öyle o zaman moto g de kat kat işini görür senin.
64 gb olan da parasına değmez. z2 kliksa'da 1750 lira. ip6 ile 900 lira fark var. 900 lira farka değer mi?? kesinlikle değmez.
uyanık olucaksın bazı şeylerde öyle direk almicaksın cihazi.Ben iphone 5 kullanıyorum ocak ayında aldım 1400tl değişim cihazi sıfır kuzenımde sony z aldi 1700tl ye şuan satsa 700tl 800tl benim iphone satsam 900 1000tl arasi aynı tarihte aldık.Adam 1000tl zarar yapıyor bir cihazdan..Adamlr çok çeşit çikariyor.Cihazi öldürüyor özellikleri artıyormu ufak tefek artiş oda önemsiz apple yaptıgı senede bir cihaz 2cihaz cıkarıyor fiyati koyuyo değer kaybetmiyor.En azından cihaz.Depolamaya gelince sony z al 64gb doldur bakım donmadan çalişcakmi Apple öyle bir sorun olucanı sanmıyorum.

0MG90

0MG90

Üye
64 gb gereksiz bence ben 32lik iPad i daha dolduramadım oyun, uygulamalarla

ilo53

ilo53

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Bana 16gb de yetiyor video çekince doluyor pc ye atıyorum zaten sorun olmuyor hafıza sorunu
Bence Apple iPhone da 32gb yerine 16'yı kaldırıp 32,64,128gb olarak satmalıydı. İnsan çıkmazda kalıyor yinede.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Benim için tasarım olarak Lumia 920 bayağı önde.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
PriZm

PriZm

Üye
değil iPhone 6 5s bile Lumia lardan katkat iyiyken bu karşılaştırma tamamen saçma.Büyük ihtimal Lumia fanlarından biri yapmıştır.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, hsynkckygcı@, MaxipmaN ve 1 kişi daha

MaxipmaN

Üye
Bence Apple iPhone da 32gb yerine 16'yı kaldırıp 32,64,128gb olarak satmalıydı. İnsan çıkmazda kalıyor yinede.
16lık kalksa diğerleri de şimdiki fiyattan satışa çıksa satışlar azalır

Emre

Üye
Uygulama çokluğu
Apple

Sağlamlık malzeme kalitesi
Nokia

Yazılım desteği
İPhone

Tasarım
Nokia

• Beğen
Tepkiler: bountykiller ve Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Giydirin Nokia'ya giydirin, kaçınız şöyle istikrarlı bir biçimde Wp kullandı acaba :D teknosada,media markt da inceleme ile olmuyor bu işler. :)

• Beğen
Tepkiler: bountykiller ve Aybin.Kilic
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Iphone 6 tamamen dandik ve gereksiz bir cihaz 6+ varken.

foreverthe

foreverthe

Üye
Zaten böyle donanım tutkunları yüzünden bazı firmalar donanımı yardırıp yazılımı tırt yapıyorlar ama yazılımla donanım uyumunu en iyi çalıştıran ve şu an gerçekleştirmiş olan Apple'dır. iOS'un eline hiç kimse su dökemez. Artık bence donanımı bırakıp herkesin yazılım ile uğraşması lazım.

Serhan

Serhan

Üye
Bu karşılaştırırsan site hangisi ?
925 ile karşılaştırmak istiyorumda :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu karşılaştırma pek sağlıklı olmasa da karşılaştırmayı yapanlar zaten gerçek anlamda iki cihazı karşılaştırmak için yapmamış. Apple donanım konusunda ciddi anlamda eleştirilir oldu son zamanlarda. Kullanılmayan donanım bileşenleri yüzünden eleştirilmek istenmiş fakat bence bu eleştiri doğru değil. Birileri az donanımla daha fazla başarım elde edilebildiğini ispatlamaya çalışıyorsa bu akıllı telefon sektörünün geleceği için desteklenmesi gereken bir stratejidir. Tabi bunu yaparken fiyatlarla da doğru orantılı olmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bountykiller, zaferozkan ve 4 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Düşük donanımla çalışan sistemi en yüksek fiyatla satan firmaya APPLE denir:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve RetaXter
kahraman333333

kahraman333333

Üye
oooo ayfoncular gelmiş gene benden size bir mesaj velkamdı 2012 beyler

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, Aybin.Kilic ve Aytaç-01
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Donanım kıyaslamasıyla bu iki cihazı kıyaslamak cahillik olur