yazık iki yıllık teknolojiyi bile sokamadılar cihazlarına adam gibiIphone 6 da nfc yok sadece Plus ve watch da var diye biliyorum![]()
birazcık öyle oldu kardeşmNe yani şimdi benim 920, iphone 6 yı hafifçe EZDİ mi![]()

Bazı konularda evet ama işlemci ve grafik konusunda iphone 6 lumia 920'yi tokat manyağı ederNe yani şimdi benim 920, iphone 6 yı hafifçe EZDİ mi![]()
İphone'u savunmuyorum ha yanlış anlaşılmasın forever samsung

IPhone'ı hiçbir cihaz geçemez mi? *öhöm* 1020 *öhöm*Acele etmeyin iphone modelleri çiksin bir kullandıktan sonra yorum yapın bence ona bakarsanız iphone 5te 8mp kamera var 13mp 16 mp olan telefonlardan daha güzel net çekiyor.Bence iphone hiç bir cihaz geçemez.Samsunglar sağlam değil zaten bir düşünce ekran pert. Sony cihazlar alınır iphone sonra z2 mesala o kadarda güzel çekmiyor 20mp kamera mesala. 8de kalsın yeter bence
tek sorunu ekran ve şarjdı ekranı büyüdü şarj sorunuda yavaş yavaş çözülüyor.Android iosun yanından bile geçemez.IPhone'ı hiçbir cihaz geçemez mi? *öhöm* 1020 *öhöm*
ben 5 ay önce 3 telefon ile aynı resmi çekmeye çalıştım denediğim cihazlar s4-920-5s çekemk istediğim bir şey çok küçük biz ağaçın iç yapısı macro çekmek lazım ancak tenceikler aşırı belli olması lazım 5s çekemedi net değil hiç ne yaptım ise s4 fena değil ancak kendi telefonumla istediğim gibi çektim bunu tezde kullandım aynı zamanda bunun için prof. fotografçılara gittim adamlara anlattım ellerinde yıllar öncesinin kamerası süper çekiyor falan dediler onlarda net çekemedi hiç ultra lüks görünen bir yer vardı adam da her türlü makine var 2 makine ile denedi yine olmadı adamlar ayarlamayı biilmiyor bence orası ayrıda neyseAcele etmeyin iphone modelleri çiksin bir kullandıktan sonra yorum yapın bence ona bakarsanız iphone 5te 8mp kamera var 13mp 16 mp olan telefonlardan daha güzel net çekiyor.Bence iphone hiç bir cihaz geçemez.Samsunglar sağlam değil zaten bir düşünce ekran pert. Sony cihazlar alınır iphone sonra z2 mesala o kadarda güzel çekmiyor 20mp kamera mesala. 8de kalsın yeter bence
Aynen dediğin gibi şarj sorunu çözülür 6dan sonraki modelde ama şarj sorunu diğer cihazlardada.Şarj sorunu olmayan cihaz yok heraldeBence şarj sorunu devam edecek iphone'un. iPhone7 ile çözülür bana kalırsa şarj sorunu. Çünkü adamlar "cep" telefonu üretmede ısrar ediyolar, batarya teknolojisinin biraz daha ilerlemesi lazım.
Bana öyle aşiri derecede bir fark var gibi gelmedi. 20mp 8mp bir tutamazsın ister istemez fark olur ama 20mp yakişir bir kamera yok en azından diğer cihazlardaben 5 ay önce 3 telefon ile aynı resmi çekmeye çalıştım denediğim cihazlar s4-920-5s çekemk istediğim bir şey çok küçük biz ağaçın iç yapısı macro çekmek lazım ancak tenceikler aşırı belli olması lazım 5s çekemedi net değil hiç ne yaptım ise s4 fena değil ancak kendi telefonumla istediğim gibi çektim bunu tezde kullandım aynı zamanda bunun için prof. fotografçılara gittim adamlara anlattım ellerinde yıllar öncesinin kamerası süper çekiyor falan dediler onlarda net çekemedi hiç ultra lüks görünen bir yer vardı adam da her türlü makine var 2 makine ile denedi yine olmadı adamlar ayarlamayı biilmiyor bence orası ayrıda neyse