Karşılaştırma İphone 6 ve lumia 920 karşılaştırılması..

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 ve lumia 920 karşılaştırılması..

Beklentilerin çok altında kalan çıktığı günden beri çok eleştirilen iphone 6 ile Lumia 920 Karşılaştırması işlemci dışında tüm özellikler hemen hemen aynı

MaxipmaN

Üye
donanım olarak öyle gözükebilir de ıphonenin donanımı çok daha yeni nanometre denen bi kavram vardır adreno 225 2011lerden kalma bi gpu teknoloji ozamanın teknolojisi

Serhan

Serhan

Üye
Iphone 6 da nfc yok sadece Plus ve watch da var diye biliyorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne yani şimdi benim 920, iphone 6 yı hafifçe EZDİ mi:)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, kahraman333333, Aytaç-01 ve 1 kişi daha
erko merko

erko merko

Üye
Ne yani şimdi benim 920, iphone 6 yı hafifçe EZDİ mi:)
Bazı konularda evet ama işlemci ve grafik konusunda iphone 6 lumia 920'yi tokat manyağı eder :) İphone'u savunmuyorum ha yanlış anlaşılmasın forever samsung :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Esendağlı
Fenomenon

Fenomenon

Üye
bu biraz abes olmuş. wp çok eksik bir işetim sistemi. daha düne kadar bildirim merkezi bile yoktu. yeni yeni gelişiyor ki bence görsel olarak daha çooook gelişmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve 0MG90
phasan

phasan

Üye
En iyi telefonu apple iphone 6 pulus

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ama şu var ki birisi akıllı, diğeri yarım akıllı ona ne diyeceksin microsoft :D

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, RetaXter ve 0MG90
fk555897

fk555897

Üye
Adreno 220 ile iPhone 6'nın GPU'sunu da karşılaştırın. Adreno 330'da olabilir.

ilo53

ilo53

Üye
Acele etmeyin iphone modelleri çiksin bir kullandıktan sonra yorum yapın bence ona bakarsanız iphone 5te 8mp kamera var 13mp 16 mp olan telefonlardan daha güzel net çekiyor.Bence iphone hiç bir cihaz geçemez.Samsunglar sağlam değil zaten bir düşünce ekran pert. Sony cihazlar alınır iphone sonra z2 mesala o kadarda güzel çekmiyor 20mp kamera mesala. 8de kalsın yeter bence

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4 ve hsynkckygcı@
lolaman

lolaman

Üye
Acele etmeyin iphone modelleri çiksin bir kullandıktan sonra yorum yapın bence ona bakarsanız iphone 5te 8mp kamera var 13mp 16 mp olan telefonlardan daha güzel net çekiyor.Bence iphone hiç bir cihaz geçemez.Samsunglar sağlam değil zaten bir düşünce ekran pert. Sony cihazlar alınır iphone sonra z2 mesala o kadarda güzel çekmiyor 20mp kamera mesala. 8de kalsın yeter bence
IPhone'ı hiçbir cihaz geçemez mi? *öhöm* 1020 *öhöm*

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ilo53

ilo53

Üye
IPhone'ı hiçbir cihaz geçemez mi? *öhöm* 1020 *öhöm*
tek sorunu ekran ve şarjdı ekranı büyüdü şarj sorunuda yavaş yavaş çözülüyor.Android iosun yanından bile geçemez.

0MG90

0MG90

Üye
Donanım olarak kıyaslansın ama WP ile kıyaslanmasın! iOS'un yanından geçemez o dandik sistem.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben 5 ay önce 3 telefon ile aynı resmi çekmeye çalıştım denediğim cihazlar s4-920-5s çekemk istediğim bir şey çok küçük biz ağaçın iç yapısı macro çekmek lazım ancak tenceikler aşırı belli olması lazım 5s çekemedi net değil hiç ne yaptım ise s4 fena değil ancak kendi telefonumla istediğim gibi çektim bunu tezde kullandım aynı zamanda bunun için prof. fotografçılara gittim adamlara anlattım ellerinde yıllar öncesinin kamerası süper çekiyor falan dediler onlarda net çekemedi hiç ultra lüks görünen bir yer vardı adam da her türlü makine var 2 makine ile denedi yine olmadı adamlar ayarlamayı biilmiyor bence orası ayrıda neyse

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bence şarj sorunu devam edecek iphone'un. iPhone7 ile çözülür bana kalırsa şarj sorunu. Çünkü adamlar "cep" telefonu üretmede ısrar ediyolar, batarya teknolojisinin biraz daha ilerlemesi lazım.

ilo53

ilo53

Üye
Bence şarj sorunu devam edecek iphone'un. iPhone7 ile çözülür bana kalırsa şarj sorunu. Çünkü adamlar "cep" telefonu üretmede ısrar ediyolar, batarya teknolojisinin biraz daha ilerlemesi lazım.
Aynen dediğin gibi şarj sorunu çözülür 6dan sonraki modelde ama şarj sorunu diğer cihazlardada.Şarj sorunu olmayan cihaz yok heralde
ben 5 ay önce 3 telefon ile aynı resmi çekmeye çalıştım denediğim cihazlar s4-920-5s çekemk istediğim bir şey çok küçük biz ağaçın iç yapısı macro çekmek lazım ancak tenceikler aşırı belli olması lazım 5s çekemedi net değil hiç ne yaptım ise s4 fena değil ancak kendi telefonumla istediğim gibi çektim bunu tezde kullandım aynı zamanda bunun için prof. fotografçılara gittim adamlara anlattım ellerinde yıllar öncesinin kamerası süper çekiyor falan dediler onlarda net çekemedi hiç ultra lüks görünen bir yer vardı adam da her türlü makine var 2 makine ile denedi yine olmadı adamlar ayarlamayı biilmiyor bence orası ayrıda neyse
Bana öyle aşiri derecede bir fark var gibi gelmedi. 20mp 8mp bir tutamazsın ister istemez fark olur ama 20mp yakişir bir kamera yok en azından diğer cihazlarda

Fenomenon

Fenomenon

Üye
16gb dahili depolamaya ne diyorsun peki.
16gb olanı ancak foto çekmeyen müzik dinlemeyen oyun uygulama yüklemeyen kullanır. ee madem öyle o zaman moto g de kat kat işini görür senin.
64 gb olan da parasına değmez. z2 kliksa'da 1750 lira. ip6 ile 900 lira fark var. 900 lira farka değer mi?? kesinlikle değmez.

ANIL

ANIL

Admin
Windows Phone yazılım olarak geri kalıyor maalesef. Cihaz stabil çalıştığı için iPhone kullanıcıları donanım ile pek ilgilenmiyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Aybin.Kilic ve 0MG90

Üst Alt