alical33
Üye
rica ederimTmm teşekkürler
Hocam şarj şu an %8 gün boyu aktif kullandım neredeyse mobil veri ve 3G komple açıktı 1saat kadar da Wi-Fi hotspot açıktıTmm teşekkürler
rica ederimTmm teşekkürler
Hocam şarj şu an %8 gün boyu aktif kullandım neredeyse mobil veri ve 3G komple açıktı 1saat kadar da Wi-Fi hotspot açıktıTmm teşekkürler
13,5 saat şarj değeri çok iyi,gelecek güncelleme ile daha da iyi duruma gelir,1520 nin aynı kullanımda ne kadar gidiyodu ?rica ederim
Hocam şarj şu an %8 gün boyu aktif kullandım neredeyse mobil veri ve 3G komple açıktı 1saat kadar da Wi-Fi hotspot açıktı

Çok ince olması da iyi değil. Telefonun eline alınca sağlamlık hissi vermeli. Bak iPhone 6 Plus'ı da ince yaptılar ama beli büküldü garibin.Kamera'da Lumia'lar başarılı. iPhone 6'da bulunan 240 fps slow motionda çok güzel, bizim kuşun kalkış anını (muhabbet kuşu ha yanlış anlaşılmasın) falan ağır çekim izleyim dedim harbiden iyi çekiyor.
Kamera konusunda şöyle diyim; Zamanında kullandığım N8 şu an ki bir çok telefondan daha kaliteli çeliyordu. nokia yada Lumia diyelim kamera işini çözmüş durumda. Şimdi sıra kaliteyi bozmadan telefonu inceltmekte.![]()
Aynı aşağı yukarı aktif kullanımda belki 1520 1-2 saat fazla olmuş olabilir ama 6plus ı yeni almış olmanın heyecanıyla çok fazla kurcaladım onun da etkisi var bikaç gün içinde kesin sonuç elde edebilirim13,5 saat şarj değeri çok iyi,gelecek güncelleme ile daha da iyi duruma gelir,1520 nin aynı kullanımda ne kadar gidiyodu ?
Tasarım göreceli bişey ona bişey diyemem fakat kamera 8mp diye küçümsemeyin karşılatırmalarıma göre kamera kalitesi lumia 1520 nin biraz üzerinde özellikle renk konusundaTartışmalık bir durum yok aslında. i6 için değmez!
iPhone işi bozdu! Rakibi gibi taklitçi tasarıma kaydı. Gerçi bir taraftanda iyi oldu. Sony yükselişi hızlandıracak. Microsoft şimdilik duraklama döneminde. Samsung model içine model katacak. Yada uzatmadan diyeyim ki android ios'a karşı direnişe devam edecek.
Apple bilerek cihazlarını veya yazılımlarını geliştirmiyor. Yavaş yavaş ilerliyor ki bağımlılığı her geçen gün artsın. Örneğin son güncellemeler! 1 ay dolmadan 3 farklı güncelleme. Apple arz talep işleyip ticari zeka kullanıyor ve kullanıcısından çok kendi taktiğini düşünüyor. Kamerası iyi olmuş kötü olmuş tasarımı güzel değil umrunda değil apple'ın. Nasıl olsa alacaklar!
Sözün özü apple bozdu!
Saygılar ...
İnsan gibi kullanınca bükülme gibi bir ihtimali yok.Çok ince olması da iyi değil. Telefonun eline alınca sağlamlık hissi vermeli. Bak iPhone 6 Plus'ı da ince yaptılar ama beli büküldü garibin.

Bu değerler iPhone un şarj ve kamerası için olumsuz yorum yapan kişiler için umarım ders olurAynı aşağı yukarı aktif kullanımda belki 1520 1-2 saat fazla olmuş olabilir ama 6plus ı yeni almış olmanın heyecanıyla çok fazla kurcaladım onun da etkisi var bikaç gün içinde kesin sonuç elde edebilirim
Tasarım göreceli bişey ona bişey diyemem fakat kamera 8mp diye küçümsemeyin karşılatırmalarıma göre kamera kalitesi lumia 1520 nin biraz üzerinde özellikle renk konusunda
Keşke Alıntı YapsanYa sen her şeyi mp san evet. İyi ki 808'in var be.
Gözünün önünde video var onu izle bari. Hala 1520'yi savunursan ya fan'sın ya da gözlerin kör.
Gözlerin Kör Heralde Alıntıyı Görmüyosun Heralde 
PekiYa bi git işine