Karşılaştırma iPhone 6 /Plus vs Lumia'lar

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 /Plus vs Lumia'lar
Merhaba arkadaşlar genelde böyle konular tartışma ortamı yaratıyor bizim forumda ama youtube'da gördüğüm videoları paylaşmak istedim.Bakalım videolar hakkında görüşleriniz ne olacak

iPhone 6 Plus vs Lumia 930 =
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone 6 Plus vs Lumia 1520 =

Lumia 1520 vs iPhone 6

Bu videoda açıkça söylemek gerekirse benim ingilizcem yeterli olmadığı için tam olarak neyden bahsettiğini söyleyemem.Fakat izlenildiğine göre ekran,kasa,tip,boyut karşılaştırması yapıyor.İzleyelim
iPhone 6 versus top Windows Phones =

Bulabildiklerim bunlar.Yalnız fotoğraf konusunda 8 mp diyordukda bizim 1520 gibi üst seviye cihazlardan daha iyi çekiyor gibime geldi..Bi renk konusunda bizimkiler iyi gibi...

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Megapiksele takılmamak lazım tüm mesele yazılım. İphone 6 bence berbat oldu fakat Windows tarafında da hala 1020 sonrası kamera odaklı bir cihaz gelmedi :( Konu için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Invoke

Invoke

Üye
Bence de, 5S daha güzel duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Bence de, 5S daha güzel duruyor.
Megapiksele takılmamak lazım tüm mesele yazılım. İphone 6 bence berbat oldu fakat Windows tarafında da hala 1020 sonrası kamera odaklı bir cihaz gelmedi :( Konu için teşekkürler.
Görünüş olarak sizlere katılıyorum.Iphone 6 benim içinde kötü bir telefon ama işte şu yazılım olayı ıphone 6 nın kamerasını şimdilik öne geçirmiş gibi.Bu arada ben teşekkür ederim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
oznkrts

oznkrts

Üye
İlk videoda bence 930 daha kaliteli bir çekim yapıyor ama videoda yazılım kötü oldugu için telefon odaklama sorunları yaşıyor ben bunu lunaparkta ışıkların renk degiştirmesinden dolayı tüm videom bulanık çıktıgında fark etmiştim :P ama şöyle bir çözüm var videoya başlamadan önce odagı manuel olarak sonsuza ayarladıgımız zaman her hangi bir bozulma olmadan çok kaliteli videolar çekilebiliyor özellikle gece rengarenk ortamlarda

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İlk video da bence 930 harika bir iş çıkarmış(odak sorunu hariç),ama ikinci video da 1520 için aynı şeyi söyleyemem.ama tip olarak i6 gerçekten olmamış ya,iki lumia da çok daha şık.

0MG90

0MG90

Üye
Konu cep genele neden açılmıyor anlamıyorum.

Açıkçası 6'nın kamerası beni büyüledi. Gerçekten çok iyi çekiyor ama tasarım olarak 5S fark atar.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi

Açıkçası 6'nın kamerası beni büyüledi. Gerçekten çok iyi çekiyor ama tasarım olarak 5S fark atar.
konunun cep genel'e açılmamasının sebebi kendim wp kullandığım ve tek wp forumda takıldığım için hocam konu yeri burasıysa benim için sorun yok siz nasıl derseniz :)

furkankaya559758

Üye
iPhone 6 daha iyi gibi.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Lumia 930 bariz daha iyi.Odaklama sorununu da bir iki güncelle ile hallederler zaten.Onun dışında bugüne kadar gördüğüm en iyi telefon tasarımı bence Lumia 930...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930 bariz daha iyi.Odaklama sorununu da bir iki güncelle ile hallederler zaten.Onun dışında bugüne kadar gördüğüm en iyi telefon tasarımı bence Lumia 930...
Aynen bende katılıyorum 930 tasarım olarak çok iyi.Yazılım işini halletse microsoft çok iddalı olacak ama lumia'lar kamera konusunda lider olur şüphesiz :) Şuan ise bi git gel yapıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Aynen bende katılıyorum 930 tasarım olarak çok iyi.Yazılım işini halletse microsoft çok iddalı olacak ama lumia'lar kamera konusunda lider olur şüphesiz :) Şuan ise bi git gel yapıyorlar :)
Tasarımından dolayı almak istiyorum ama pahalı :D

ArMaGeDdOn_87

Üye

tek şu tasarımı yüzünden ve 16 GB hafıza yüzünden 6 yı satın alıp almamakta karar veremiyorum,apple bu sefer tasarım konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
en üstteki videoyu izledim ama siz odaklama sorunu var demişsiniz tekrar izleyeceğim ancak ıphone 6 ys göre hemen netleme me diyorsanız o var ve pek sorun olmuyor bence

alical33

alical33

Üye
Ben dün 6plus aldım tasarımı ekranda göründüğünden daha iyi bence elinize Alıp incelerseniz o zaman kesin sonuç olur ben gold rengini hiç beğenmemiştim mesela ama gerçeğini görünce Hoşuma gitti gold aldım ve 930 U da inceleme fırsatım oldu önden tasarım güzel ama arka kısmını beğenmedim Şahsi fikrim

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben dün 6plus aldım tasarımı ekranda göründüğünden daha iyi bence elinize Alıp incelerseniz o zaman kesin sonuç olur ben gold rengini hiç beğenmemiştim mesela ama gerçeğini görünce Hoşuma gitti gold aldım ve 930 U da inceleme fırsatım oldu önden tasarım güzel ama arka kısmını beğenmedim Şahsi fikrim
Hayırlı olsun,şarj değerleri ne durumda ? Yazabilir misin?bu arada 930 un tasarımı bencede çok kötü

alical33

alical33

Üye
Hayırlı olsun,şarj değerleri ne durumda ? Yazabilir misin?bu arada 930 un tasarımı bencede çok kötü
Teşekkür ederim Şarj Değeri beklediğimin üzerinde mobil veriyi hiç kapatmam sabah 8.30 gibi şarjdan çektim İnternet'e girdim whatsapp Facebook instagram vs kullandım şarj şu an 79 yani bence çok iyi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Teşekkür ederim Şarj Değeri beklediğimin üzerinde mobil veriyi hiç kapatmam sabah 8.30 gibi şarjdan çektim İnternet'e girdim whatsapp Facebook instagram vs kullandım şarj şu an 79 yani bence çok iyi
Peki teşekkürler,bakalım şarj kaç saatte bitecek?

Üst Alt