Haber iPhone 6 olduğu iddia edilen yeni görsel paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
en az 2500 tl hazır etsinler alacaklar

• Beğen
Tepkiler: harmless07

harmless07

harmless07

Üye
aynen harika olmuş telefon beklemeye değer

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Benim en çok beğendiğim Concept videosu bu. Sızıntı bilgilerin en olabıleceklerını yapmışlar ve bence müthiş olmuş ki Video tık Rekoru kırıyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yıllar önce iphone den klavye yansıyordu havada yazılıyordu yazılar, 5 mt genişlikle duvara yansıtılıyordu ekran (o kadar batarya gücü neresinden çıkıyorduysa artık) ve o video da milyonlarca izlemişti ve yine milyonlar -gerçekten- inanmıştı, çok izlenmesi gerçek olacağı anlamına gelmiyor insanoğlu işte meraktan izliyor napsın, bu videodaki gibi olmaz flashı bile yok kameranın, hatta burdaki gibi olmasın zaten, çerçeve ince olur ama bu kadar olmaz üst alt arasındaki dengesiz orantısız boşluklar cihazı çirkin otesi birşey yapar o yüzden apple böyle birşey yapmaz, resimler daha gerçekçi.

ozakin70

ozakin70

Üye
yıllar önce iphone den klavye yansıyordu havada yazılıyordu yazılar, 5 mt genişlikle duvara yansıtılıyordu ekran (o kadar batarya gücü neresinden çıkıyorduysa artık) ve o video da milyonlarca izlemişti ve yine milyonlar -gerçekten- inanmıştı, çok izlenmesi gerçek olacağı anlamına gelmiyor insanoğlu işte meraktan izliyor napsın, bu videodaki gibi olmaz flashı bile yok kameranın, hatta burdaki gibi olmasın zaten, çerçeve ince olur ama bu kadar olmaz üst alt arasındaki dengesiz orantısız boşluklar cihazı çirkin otesi birşey yapar o yüzden apple böyle birşey yapmaz, resimler daha gerçekçi.
Keşke bu kadar sacmalayacagına videoyu ızleseydın belki kameranın flasını gorurdun ;)

0MG90

0MG90

Üye
Çerçeve olarak flash var. Kamerayı sarıyor. Her türlü kötü bence. Böyle olmaz zaten cihaz.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Keşke bu kadar sacmalayacagına videoyu ızleseydın belki kameranın flasını gorurdun ;)
videoyu otobüs mobilden 240p de izledim ve flashı göremedim ama sağolsun @0MG90 düzeltti beni, şimdi sana göre saçmaladığım noktalar neler ve erdemli bir insan gibi açıkla da diğer arkadaşlar da aydınlansın.

ozakin70

ozakin70

Üye
videoyu otobüs mobilden 240p de izledim ve flashı göremedim ama sağolsun @0MG90 düzeltti beni, şimdi sana göre saçmaladığım noktalar neler ve erdemli bir insan gibi açıkla da diğer arkadaşlar da aydınlansın.

Hemen atar yapma ben sana saçmalama derken apple in tabiki böyle bi cihaz yapmayacağını söylemek istedim ;) bu kadar yazacağına önce bi dikkatli izle dedim hatta sonuna da gülücük koydum yanlıs anlama diye ya neyse;) zaten kameranın etrafına flash koymak resmi hiç göstermez yada beyaz patlama yapar yoksa niye Canon Nikon gibi abi kamera üretici firmalar flaşı lense uzak ama görüntüye yakın yapsın günümüz telefonlarındakı gibi değil mi ;)
Yeterince aydınlatmısımdır umarım :)

Üst Alt