incebey38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır samsung işlemcide üretiyor:iphone herşeyini kendi mi yapıyor
tam tersi apple bir tek vida dahi üretmez. kamerayı sony'den işlemciyi samsung'dan, ekranı lg'den alıyor.
şuan tamamen kendi telefonunu yapabilecek tek firma var. o da samsung ama samsung bile %100 kendi üretmiyor. işlemciyi qualcomm'dan alıyor.
konuya dönecek olursak iphone 6+, note 3, note4'ü kıyaslarsak bence en iyisi note 3. çünkü note4'ün fazla bir artısı yok. iphone 6+ ise gereğinden fazla pahalı. 64 gb olan 3bin lira. o fiyata kesinlikle değmez.
yani a8 işlemci samsung'mu yapıyor ben inanmıyorum bunu biri daha dedi ama ben halâ inanamıyorum çünkü zaten samsung exynos işlemcisini kullanıyor öyle olsa samsung bazı telefonlarında ios da kullanırdıyani a8 işlemci samsung'mu yapıyor ben inanmıyorum bunu biri daha dedi ama ben halâ inanamıyorum çünkü zaten samsung exynos işlemcisini kullanıyor öyle olsa samsung bazı telefonlarında ios da kullanırdı
biliyorum samsung işlemci üretiyor. o yüzden telefonu %100 üretebilen tek firma samsung dedim. ama 4g'li modellerde qualcomm işlemci kullanıyor.
5s'in a7 işlemcisini samsung üretti. internetten bakabilirsiniz. ayrıca ifixit ekibi parçaladı. onlar da samsung'un ürettiğini söylediler.Samsung'un 4g üretim lisansı yok. Ondan dolayı 4g kullanılan ülkelerde qualcomm yongalarını kullanıyor.
Birde 5S'in işlemcisini TMSC isimli taiwan firması üretiyor. Tabiki daha evvelki işlemcileri samsung'a ürettirmişti. Iphone6 ile apple artık kendi bağlantı yongalarını da kullanmıyor. Gsm, gps ve wifi çiplerini de qualcomm'dan alıyor. Sadece bluetooth çipi kendisinin.
Bu üretme olayları biraz farklı sanırım ne biliyim samsung üretiyorsa sistemi geliştirip daha sağlam bir sistem üretebilir ama samsung çok çeşit cikarip diğer cihazlarini öldürmeyi seçiyor hemen hemen apple kadar para kazaniyor.Apple senede 2 model çikarip piyasaya sürüyor.Fiyatı değer kaybetmiyor uyanık bir yöntem.Herkes kendi ekmeğinin peşinde olan tüketiciye oluyor5s'in a7 işlemcisini samsung üretti. internetten bakabilirsiniz. ayrıca ifixit ekibi parçaladı. onlar da samsung'un ürettiğini söylediler.
5s'in a7 işlemcisini samsung üretti. internetten bakabilirsiniz. ayrıca ifixit ekibi parçaladı. onlar da samsung'un ürettiğini söylediler.
üretme olayları farklı falan değil. apple donanım değil yazılım firmasıdır. hiçbir ürününde hiçbir parçayı üretmezler.Bu üretme olayları biraz farklı sanırım ne biliyim samsung üretiyorsa sistemi geliştirip daha sağlam bir sistem üretebilir ama samsung çok çeşit cikarip diğer cihazlarini öldürmeyi seçiyor hemen hemen apple kadar para kazaniyor.Apple senede 2 model çikarip piyasaya sürüyor.Fiyatı değer kaybetmiyor uyanık bir yöntem.Herkes kendi ekmeğinin peşinde olan tüketiciye oluyor
Sansung android piyasasinin %43 üne hakim ve kendinin gelistirdigi tizen var. Android kullanıcılarina guncelleme vermesi sıkınti bir firma oldugu için ve ayrıca google a bagimliliktan kurtulmak için bubsistemi geliştiriyor. Eğer %43ede birden tizen guncellemesi yayinlanirsa hiç yoktan %43 luk bir tizen kullanici kitlesi oluşur. Samsung ceo yardımcısı da bütün cihazlarimizda tizen kullanicagiz demesi tizenin bittigi zaman android i devirme hedefi var demektirBu üretme olayları biraz farklı sanırım ne biliyim samsung üretiyorsa sistemi geliştirip daha sağlam bir sistem üretebilir ama samsung çok çeşit cikarip diğer cihazlarini öldürmeyi seçiyor hemen hemen apple kadar para kazaniyor.Apple senede 2 model çikarip piyasaya sürüyor.Fiyatı değer kaybetmiyor uyanık bir yöntem.Herkes kendi ekmeğinin peşinde olan tüketiciye oluyor
haklısın ben çok lcd tv tamir ettim monitorun markası philips icini açıyon panelde sharp yada samsung yazıyora8 işlemciyi texas instruments üretiyor. apple bu sene onunla anlaştı. ama önceki modellerde samsung üretiyordu. ister inan ister inanma. senin inanıp inanmaman durumu değiştirmez.
iphone 5'in 5s'in işlemcisini samsung üretti.
ayrıca işlemci ile işletim sistemi arasındaki bağlantı nedir. 2si farklı şeyler.
mac'lerde intel işlemci var. benim pc'de de intel işlemci var. o zaman benim pc'de de mi os x yüklü. böyle bir mantık var mı??
apple çok övündüğü retina ekran da tam aldatmaca bişey. çünkü apple ekran bile üretmiyor. lg veya sharp'ın ekran panellerini kullanıyor. ama kendisi kafadan retina ekran diye isim uydurmuş. belli ppi'dan sonra retina diyor. hatta şimdi de retina hd falan diyormuş. tam komedi gibi.
Eskiden Apple işlemcilerini Samsung üretiyordu. Şimdi Apple ile Samsung'un arası açıldı ve Samsung işlemci yapmayı bıraktı.yani a8 işlemci samsung'mu yapıyor ben inanmıyorum bunu biri daha dedi ama ben halâ inanamıyorum çünkü zaten samsung exynos işlemcisini kullanıyor öyle olsa samsung bazı telefonlarında ios da kullanırdıyani a8 işlemci samsung'mu yapıyor ben inanmıyorum bunu biri daha dedi ama ben halâ inanamıyorum çünkü zaten samsung exynos işlemcisini kullanıyor öyle olsa samsung bazı telefonlarında ios da kullanırdı
Retina hikaye mi? Saçmalamayın lütfen, 5s'i al bide yanına amiral Android al güneş altına koy bakalım hangisi daha çok belli olacak. Koskaca Apple yalan mı söylüyor Retinayı. O zaman yeni Mac'lerde kullanılan Retinada yalan dolan.a8 işlemciyi texas instruments üretiyor. apple bu sene onunla anlaştı. ama önceki modellerde samsung üretiyordu. ister inan ister inanma. senin inanıp inanmaman durumu değiştirmez.
iphone 5'in 5s'in işlemcisini samsung üretti.
ayrıca işlemci ile işletim sistemi arasındaki bağlantı nedir. 2si farklı şeyler.
mac'lerde intel işlemci var. benim pc'de de intel işlemci var. o zaman benim pc'de de mi os x yüklü. böyle bir mantık var mı??
apple çok övündüğü retina ekran da tam aldatmaca bişey. çünkü apple ekran bile üretmiyor. lg veya sharp'ın ekran panellerini kullanıyor. ama kendisi kafadan retina ekran diye isim uydurmuş. belli ppi'dan sonra retina diyor. hatta şimdi de retina hd falan diyormuş. tam komedi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?