abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok kalın olmuş obırak afyonu apple watch a bak
aynı fikirdeyim, ince olması iyi fakat yandan bakınca 5s daha güzeldi benceYuvarlak hatları hiç sevmiyorum.Hele büyük telefonlarda çok kötü durduğu düşüncesindeyim.5 ve 5S'in tasarımı bana kalırsa daha iyi.İnce olması daha şık durmuş ama.
aynı fikirdeyim, ince olması iyi fakat yandan bakınca 5s daha güzeldi bencekamera çıkıntısını beğendin mi peki
1800 mah batarya , 4.7 inç 750p hd ekran ,1gb ram , artırılamayan 16gb hafıza ve apple nfc yi keşfetti. Vayy be olağan üstü bir telefon tanıtmışlar.
İyi de arkadaşım ben telefonu ticaret yapmak için almıyorum ki , isterse değeri 1 yıl sonra yarı yarıya düşsün. Ama bana teknolojiyi yaşatsın isterim , şimdi aynı paraya 7-8 saat ekran süresi veren tasarım harikası xperia z2 varken gdipte buna para vermem. Birde kamerayı çıkıntılı yapmışlar masaya koysan zangır zangır sallanır : )) Zaten iosun artık eskisi gibi bir avantajıda kalmadı. Tüm sistemler hemen hemen aynı şeyleri sunuyorlar. Alanada birşey demem hayırlı olsun demek düşer.En azından diğer telefon firmaları gibi zırt pırt telefon çıkarmıyorlar bu yüzden de ikinci el piyasası da yüksek oluyor ne güzel. Her çıkarttıkları telefon da tutuyor ayrıca. İyidir kötüdür tartışılıyor işte ama ben başarılı olduklarını düşünüyorum.
tasarım tek kelimeyle felaket. çinli imitasyon telefonlar gibi duruyor.
4 yıldır aynı tasarımla geliyor. artık değişmesi lazım diyordum ama böyle olacağına hiç değişmesymiş daha iyiymiş.
İyi de arkadaşım ben telefonu ticaret yapmak için almıyorum ki , isterse değeri 1 yıl sonra yarı yarıya düşsün. Ama bana teknolojiyi yaşatsın isterim , şimdi aynı paraya 7-8 saat ekran süresi veren tasarım harikası xperia z2 varken gdipte buna para vermem. Birde kamerayı çıkıntılı yapmışlar masaya koysan zangır zangır sallanır : )) Zaten iosun artık eskisi gibi bir avantajıda kalmadı. Tüm sistemler hemen hemen aynı şeyleri sunuyorlar. Alanada birşey demem hayırlı olsun demek düşer.
Haklısınız, bir tasarımcı olarak kendi adıma bu tasarımı hiç beğenmedim. Ancak Apple o tasarımı becerememiş olsa bile ince işçilik ve malzemede sonuna kadar kalite konuşturmuştur diyorum. Birde donanım konusunu bekleyelim bakalım kullananlar ne diyecek. Yine şarj çabuk mu harcanacak vs.
İyi de arkadaşım ben telefonu ticaret yapmak için almıyorum ki , isterse değeri 1 yıl sonra yarı yarıya düşsün. Ama bana teknolojiyi yaşatsın isterim , şimdi aynı paraya 7-8 saat ekran süresi veren tasarım harikası xperia z2 varken gdipte buna para vermem. Birde kamerayı çıkıntılı yapmışlar masaya koysan zangır zangır sallanır : )) Zaten iosun artık eskisi gibi bir avantajıda kalmadı. Tüm sistemler hemen hemen aynı şeyleri sunuyorlar. Alanada birşey demem hayırlı olsun demek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?