csbaz
Üye
3220 mahnote 4 kaç mah dı ?
3220 mahnote 4 kaç mah dı ?
Android isterse 10k mAh olsun gene yer gene yer.o zaman mahla iş yürümüyo desene![]()
sistem yazılımı önemli. ben kendi cihazimin orjinal romuyla 6 saat alırken custom romlarla 7 saat gördüm. hatta suan lollipopta güç tasarrufu modu var tüm animasyonları kapatıyor işlemci hizini ayarliyor 9 saat 11 dakika ekran süresi aldım ama telefon kullandığını anlayamazsin öyle sadece ekrana bakarsino zaman mahla iş yürümüyo desene![]()

Zenfone 6 da ki oyun tadı da G7 de yok her güzelin bir kusuru oluyor [emoji4]Zenfone 6 da 3300 mahin hakkini veremiyor bi verse intel islemci bu kadar iste o degil Ota dan lolipopu da dagitamadilar![]()
Sadece whatsapp sa samsung harici ne alirsan al 1 günü rahat çıkartması lazım [emoji41]oyun değil derdim whatsapp![]()
valla iphone 5 im var rezalet 4 saat anca dayanıyor.Sadece whatsapp sa samsung harici ne alirsan al 1 günü rahat çıkartması lazım [emoji41]

En geç 1 haftaya güncellerler.8.3 e cydia güncellenmedi yapsanda cydia çalışmaz şuan düzenleniyoe saurik in twitter sayfasınk takip et.
3845#*802# gizli menüye gir buradan.Oyun oynarsam benim ekran sürem g2 de 3 saati geçmiyor (sürekli oyun yani oyun hiç kapatmadan oynadım )
(gta sa,minecraft da 64x64x64 tnt yapmaya çalışıyorum,real racing 3 gibi oyunları oynuyorum)