Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
o kadar seviyorsan al yine pişman etmez. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben diyince yanlış anlaşılıyorda.. :) eline alıp bak istersen.

csbaz

csbaz

Üye
Ne olursa olsun her yerde her zaman iphonedur.Yarı yolda bırakan iphone şuan yok.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyince yanlış anlaşılıyorda.. :) eline alıp bak istersen.
Elime aldım baktım :D edge çok hoş telefon gerçekten ama şu touchwiz gerçekten rezalet ya.her çıkardıklarında hallettik o bu şu ama bişi değişmiyor.
Ne olursa olsun her yerde her zaman iphonedur.Yarı yolda bırakan iphone şuan yok.
Zaten o konuda herkes hemfikir.ben sadece değişiklik olsun diye android istiyodum.özgürlük filan çok işime yaramıyor zaten.kullandıgım uygulama sayısı az.şarj uzun gitsin ve büyük bi ekranı olsun istiyorum.tabi kasmıcakta :D hepsi iphonede var.

Bide beyler Bu iphone 6+ baya büyük 5.5 inc bide yandaki çerçeve yer kaplıyor siz ne dersiniz okudum bi kaç forumda da çok büyük erkekler için uygun değil iphone 6 al dediler de şarj süresi önemli benim icin :) donanımsal olarak bi fark yok bildiğim kadarıyla.note4 kullanan arkadas sen ne düsünüyosun asagı yukarı boyutlar aynı.cebine filan sıgıyormu :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yaz aylarında sıkıntı çıkarda kışın sorun olmaz.

csbaz

csbaz

Üye
Elime aldım baktım :D edge çok hoş telefon gerçekten ama şu touchwiz gerçekten rezalet ya.her çıkardıklarında hallettik o bu şu ama bişi değişmiyor.

Zaten o konuda herkes hemfikir.ben sadece değişiklik olsun diye android istiyodum.özgürlük filan çok işime yaramıyor zaten.kullandıgım uygulama sayısı az.şarj uzun gitsin ve büyük bi ekranı olsun istiyorum.tabi kasmıcakta :D hepsi iphonede var.

Bide beyler Bu iphone 6+ baya büyük 5.5 inc bide yandaki çerçeve yer kaplıyor siz ne dersiniz okudum bi kaç forumda da çok büyük erkekler için uygun değil iphone 6 al dediler de şarj süresi önemli benim icin :) donanımsal olarak bi fark yok bildiğim kadarıyla.note4 kullanan arkadas sen ne düsünüyosun asagı yukarı boyutlar aynı.cebine filan sıgıyormu :D
İp6 nın şarj 6 7 saatte biter ama plus 2 gün rahat gider.Donanım farkı hiç yok ama batarya farkı var birde ekran inç boyutu.6+ alsan eline oturur ya büyüklerle alakası yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
ip6+ sarji çok iyi gidiyor ama 6 'nin da az değil. 5s den çok daha iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Söz konusu şarjsa 6 Plus tek geçer :D

csbaz

csbaz

Üye
ip6+ sarji çok iyi gidiyor ama 6 'nin da az değil. 5s den çok daha iyi.
1890 amper batarya var.6 7 saat falan gidiyor çok fazla kullanımda.Az kullanınca 10 saat en fazla.5s 9 8 saat falan giderdi doğru diyorsun.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
ya ben genelde whatsapp takılıyorum oyun oynamam fazla öyle arada da internete giriyorum kaç saat gider? whatsapp çoğu zaman onlineyim ?
iphone 5 te 4-5 saatte bitiyorda

Luck Star

Luck Star

Üye
yok yok gerçekten o kadar az gitmiyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ya ben genelde whatsapp takılıyorum oyun oynamam fazla öyle arada da internete giriyorum kaç saat gider? whatsapp çoğu zaman onlineyim ?
Sadece buysa 1 gün sonunu %50 şarja tamamlarsın gibime geliyor 6 Plus için.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
ciddimi ya iphone 5 in 3-4 katı daha iyi o zaman ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Cihaz kullanımı [emoji23] [emoji23] [emoji23] 10 saat ekran alan cihaz daha yokdur la
z3 compact alir belki. hayır ne biliyim ben g2 3000mah pil ile 1 günü çok rahat çıkarıyorum ertesi gune %30-40 kalıyordu normal kullanımda. ekran süresi de 6-6.5 saat falan ama 3g açınca bu süre yarıya düşüyordu (3.5 - 4.5). ip6 ve 3g uyumlu çalışıyor sarj daha az gidiyor ben pek farklılık yaşamadım.

csbaz

csbaz

Üye
z3 compact alir belki. hayır ne biliyim ben g2 3000mah pil ile 1 günü çok rahat çıkarıyorum ertesi gune %30-40th kalıyordu normal kullanımda. ekran süresi de 6-6.5 saat falan ama et açınca bu süre yarıya düşüyordu. ip6 ve 3g uyumlu çalışıyor fazla sarj gidiyor ben pek farklılık yaşamadım.
Z3 alır ya z3+ da almaz z3 c de alamaz.Lg g2 ne mübarek telefonöuş be.Kitkatta şarjı süper diyorlar.Keşke gm elite zamanında alacağıma g2 alıp şuan bile kullanmaya devam etseydim [emoji2].

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
10 saat ekranı ben alırım oyun oynamassam 12 saati görebiliyom [emoji41] Ascend G7

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve Luck Star
Takipçi Satın Al

Üst Alt