Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistem yazılımı önemli. ben kendi cihazimin orjinal romuyla 6 saat alırken custom romlarla 7 saat gördüm. hatta suan lollipopta güç tasarrufu modu var tüm animasyonları kapatıyor işlemci hizini ayarliyor 9 saat 11 dakika ekran süresi aldım ama telefon kullandığını anlayamazsin öyle sadece ekrana bakarsin
csbaz
Üye
Bunun faturaya ek ödemesi bitsin samsung falan kesmez bana direk iphone yok daha almam 6+ yerine bunu seçtim ya
byAndroid
Üye
G7 mukemmelmis ya sarzda zamaninda gittik zenfone 6 aldik 5 saati zor goruyoz
TahtalıKöyünMarangozu
Üye
Oyun oynarsam benimkide 5-6 saate düşüyor.1 saat Clash of Clans 2-3 Saat Asphalt 8 ve full wifi acik 5-6 saat anca gidiyor.Ama oyun oynamassam 10 saat rahat goruyor.
byAndroid
Üye
Zenfone 6 da 3300 mahin hakkini veremiyor bi verse intel islemci bu kadar iste o degil Ota dan lolipopu da dagitamadilar
Oyun oynarsam benim ekran sürem g2 de 3 saati geçmiyor (sürekli oyun yani oyun hiç kapatmadan oynadım )
(gta sa,minecraft da 64x64x64 tnt yapmaya çalışıyorum,real racing 3 gibi oyunları oynuyorum)
Oyun oynarsam benim ekran sürem g2 de 3 saati geçmiyor (sürekli oyun yani oyun hiç kapatmadan oynadım )
(gta sa,minecraft da 64x64x64 tnt yapmaya çalışıyorum,real racing 3 gibi oyunları oynuyorum)
aşağılara in high tempereture property off yazar onu on yapıp dene istersen. Ben oyun oynamıyorum ama isindiginda sogumasi işlemci hizini düşürme olayını g2 de de yapmışlar.