Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
o zaman mahla iş yürümüyo desene :D

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Androidden çok samsung yiyor [emoji41]

• Beğen
Tepkiler: csbaz
Luck Star

Luck Star

Üye
o zaman mahla iş yürümüyo desene :D
sistem yazılımı önemli. ben kendi cihazimin orjinal romuyla 6 saat alırken custom romlarla 7 saat gördüm. hatta suan lollipopta güç tasarrufu modu var tüm animasyonları kapatıyor işlemci hizini ayarliyor 9 saat 11 dakika ekran süresi aldım ama telefon kullandığını anlayamazsin öyle sadece ekrana bakarsin:D

• Beğen
Tepkiler: csbaz
csbaz

csbaz

Üye
Bunun faturaya ek ödemesi bitsin samsung falan kesmez bana direk iphone yok daha almam 6+ yerine bunu seçtim ya

byAndroid

byAndroid

Üye
G7 mukemmelmis ya sarzda zamaninda gittik zenfone 6 aldik 5 saati zor goruyoz :D

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Oyun oynarsam benimkide 5-6 saate düşüyor.1 saat Clash of Clans 2-3 Saat Asphalt 8 ve full wifi acik 5-6 saat anca gidiyor.Ama oyun oynamassam 10 saat rahat goruyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 6 da 3300 mahin hakkini veremiyor bi verse intel islemci bu kadar iste o degil Ota dan lolipopu da dagitamadilar :D

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
oyun değil derdim whatsapp :D

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Zenfone 6 da 3300 mahin hakkini veremiyor bi verse intel islemci bu kadar iste o degil Ota dan lolipopu da dagitamadilar :D
Zenfone 6 da ki oyun tadı da G7 de yok her güzelin bir kusuru oluyor [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
BRKTNL

BRKTNL

Üye
iOS 12 ye kadar yolu var 6'nın :ehe

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Oyun oynarsam benim ekran sürem g2 de 3 saati geçmiyor (sürekli oyun yani oyun hiç kapatmadan oynadım )
(gta sa,minecraft da 64x64x64 tnt yapmaya çalışıyorum,real racing 3 gibi oyunları oynuyorum)

Luck Star

Luck Star

Üye
Oyun oynarsam benim ekran sürem g2 de 3 saati geçmiyor (sürekli oyun yani oyun hiç kapatmadan oynadım )
(gta sa,minecraft da 64x64x64 tnt yapmaya çalışıyorum,real racing 3 gibi oyunları oynuyorum)
3845#*802# gizli menüye gir buradan.

aşağılara in high tempereture property off yazar onu on yapıp dene istersen. Ben oyun oynamıyorum ama isindiginda sogumasi işlemci hizini düşürme olayını g2 de de yapmışlar.

Üst Alt