Elime aldım baktımBen diyince yanlış anlaşılıyorda..eline alıp bak istersen.
edge çok hoş telefon gerçekten ama şu touchwiz gerçekten rezalet ya.her çıkardıklarında hallettik o bu şu ama bişi değişmiyor.Zaten o konuda herkes hemfikir.ben sadece değişiklik olsun diye android istiyodum.özgürlük filan çok işime yaramıyor zaten.kullandıgım uygulama sayısı az.şarj uzun gitsin ve büyük bi ekranı olsun istiyorum.tabi kasmıcaktaNe olursa olsun her yerde her zaman iphonedur.Yarı yolda bırakan iphone şuan yok.
hepsi iphonede var.
donanımsal olarak bi fark yok bildiğim kadarıyla.note4 kullanan arkadas sen ne düsünüyosun asagı yukarı boyutlar aynı.cebine filan sıgıyormu 
İp6 nın şarj 6 7 saatte biter ama plus 2 gün rahat gider.Donanım farkı hiç yok ama batarya farkı var birde ekran inç boyutu.6+ alsan eline oturur ya büyüklerle alakası yok.Elime aldım baktımedge çok hoş telefon gerçekten ama şu touchwiz gerçekten rezalet ya.her çıkardıklarında hallettik o bu şu ama bişi değişmiyor.
Zaten o konuda herkes hemfikir.ben sadece değişiklik olsun diye android istiyodum.özgürlük filan çok işime yaramıyor zaten.kullandıgım uygulama sayısı az.şarj uzun gitsin ve büyük bi ekranı olsun istiyorum.tabi kasmıcaktahepsi iphonede var.
Bide beyler Bu iphone 6+ baya büyük 5.5 inc bide yandaki çerçeve yer kaplıyor siz ne dersiniz okudum bi kaç forumda da çok büyük erkekler için uygun değil iphone 6 al dediler de şarj süresi önemli benim icindonanımsal olarak bi fark yok bildiğim kadarıyla.note4 kullanan arkadas sen ne düsünüyosun asagı yukarı boyutlar aynı.cebine filan sıgıyormu
![]()
1890 amper batarya var.6 7 saat falan gidiyor çok fazla kullanımda.Az kullanınca 10 saat en fazla.5s 9 8 saat falan giderdi doğru diyorsun.ip6+ sarji çok iyi gidiyor ama 6 'nin da az değil. 5s den çok daha iyi.
3 gün 2.5 gün çok rahat hemdeya ben genelde whatsapp takılıyorum oyun oynamam fazla öyle arada da internete giriyorum kaç saat gider? whatsapp çoğu zaman onlineyim ?
Sadece buysa 1 gün sonunu %50 şarja tamamlarsın gibime geliyor 6 Plus için.ya ben genelde whatsapp takılıyorum oyun oynamam fazla öyle arada da internete giriyorum kaç saat gider? whatsapp çoğu zaman onlineyim ?
10 saat note 4 de klasik zaten.Bencede gayet iyi bir süre.yok yok gerçekten o kadar az gitmiyor.
nasıl 10 saat ? 10 saat ekran süresi mi yoksa cihaz kullanımı mi ?10 saat note 4 de klasik zaten.Bencede gayet iyi bir süre.
Cihaz kullanımı [emoji23] [emoji23] [emoji23] 10 saat ekran alan cihaz daha yokdur lanasıl 10 saat ? 10 saat ekran süresi mi yoksa cihaz kullanımı mi ?
z3 compact alir belki. hayır ne biliyim ben g2 3000mah pil ile 1 günü çok rahat çıkarıyorum ertesi gune %30-40 kalıyordu normal kullanımda. ekran süresi de 6-6.5 saat falan ama 3g açınca bu süre yarıya düşüyordu (3.5 - 4.5). ip6 ve 3g uyumlu çalışıyor sarj daha az gidiyor ben pek farklılık yaşamadım.Cihaz kullanımı [emoji23] [emoji23] [emoji23] 10 saat ekran alan cihaz daha yokdur la
Z3 alır ya z3+ da almaz z3 c de alamaz.Lg g2 ne mübarek telefonöuş be.Kitkatta şarjı süper diyorlar.Keşke gm elite zamanında alacağıma g2 alıp şuan bile kullanmaya devam etseydim [emoji2].z3 compact alir belki. hayır ne biliyim ben g2 3000mah pil ile 1 günü çok rahat çıkarıyorum ertesi gune %30-40th kalıyordu normal kullanımda. ekran süresi de 6-6.5 saat falan ama et açınca bu süre yarıya düşüyordu. ip6 ve 3g uyumlu çalışıyor fazla sarj gidiyor ben pek farklılık yaşamadım.