teknolojibaronu
Üye
iPad 2 de daha fazla oluyor.İpad 2 de olmuyor annemde var.İos 8.3 var.
iPad 2 de daha fazla oluyor.İpad 2 de olmuyor annemde var.İos 8.3 var.
Birşey istediğimiz yok sadece yanlış bilinen gerçeği düzeltiyorum4 senelik cihaza hala güncelleme gelmiş daha ne istiyorlar anlamadım ki![]()

O zaman sen olayı kasma olarak anlamışsın.Cihazın kasmıyor yavaş çalışıyor yavaşlığı normaldir.Bu zaten iPhone 4ste oluyor
İpad 2 de donma bulunmuyor.İpadim 4s gibi çalışıyor ipad 2 i6 gibi çalışıyor.iPad 2 de daha fazla oluyor.
İkona bastığında geç gelir, klavye 5 10 saniye bekletir oyunlar donar bildirim paneli 10 saniye sonra gelir mesaj yigilmasinda uygulamadan atar daha saymama gerek yok.O zaman sen olayı kasma olarak anlamışsın.Cihazın kasmıyor yavaş çalışıyor yavaşlığı normaldir.
iPad bal gibide kasıyor ilk çıktığı yıl aldım. Lanet iOS 7 beta 1 de başladı bu vaziyeter artarak devam ediyor.İpad 2 de donma bulunmuyor.İpadim 4s gibi çalışıyor ipad 2 i6 gibi çalışıyor.
restore yapmayı denesene sen biİkona bastığında geç gelir, klavye 5 10 saniye bekletir oyunlar donar bildirim paneli 10 saniye sonra gelir mesaj yigilmasinda uygulamadan atar daha saymama gerek yok.
cidden 4 te bile böyle olmadı bende 
İos 8.3 de farkedilmeyebilecek kadar az bir yavaşlama oldu ama 0 kasma o takılma.İpad mini kasım kasım kasılıyor ama.iPad bal gibide kasıyor ilk çıktığı yıl aldım. Lanet iOS 7 beta 1 de başladı bu vaziyeter artarak devam ediyor.
Tasarım ve donanım eyvallah iyi de ısınma ve kasmadan cihaz çok laf yiyor.Arkadaş zaten i6+ a karar verdi.Edge alınır tasarım olsun donanım olsun mükemmel..
ben iphoneden sıkılmıştım da yerine altarnatif bulamadım.z3+ var bi bide edge işte m9 olmadı bu sene lg g4 tasarımı hoşuma gitmedi.z3+ ısınma sorunu olmasaydı keşke alıcaktım.Artık Hayırlısı olsun
iphone beni yarı yolda bırakmaz biliyorum.