Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O zaman sen olayı kasma olarak anlamışsın.Cihazın kasmıyor yavaş çalışıyor yavaşlığı normaldir.
İkona bastığında geç gelir, klavye 5 10 saniye bekletir oyunlar donar bildirim paneli 10 saniye sonra gelir mesaj yigilmasinda uygulamadan atar daha saymama gerek yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İpad 2 de donma bulunmuyor.İpadim 4s gibi çalışıyor ipad 2 i6 gibi çalışıyor.
iPad bal gibide kasıyor ilk çıktığı yıl aldım. Lanet iOS 7 beta 1 de başladı bu vaziyeter artarak devam ediyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
İkona bastığında geç gelir, klavye 5 10 saniye bekletir oyunlar donar bildirim paneli 10 saniye sonra gelir mesaj yigilmasinda uygulamadan atar daha saymama gerek yok.
restore yapmayı denesene sen bi :D cidden 4 te bile böyle olmadı bende :D

csbaz

csbaz

Üye
iPad bal gibide kasıyor ilk çıktığı yıl aldım. Lanet iOS 7 beta 1 de başladı bu vaziyeter artarak devam ediyor.
İos 8.3 de farkedilmeyebilecek kadar az bir yavaşlama oldu ama 0 kasma o takılma.İpad mini kasım kasım kasılıyor ama.

rodinatr

rodinatr

Üye
Edge alınır tasarım olsun donanım olsun mükemmel..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4s kadar değil ama oyunlarda arada yavasladigi oluyor. Ben burada Apple'ı falan kötülemiyorum 4s ve iPad 2'nin kastigini veya sizin tabirinizle takıldığı gerçeğini belirtiyorum

csbaz

csbaz

Üye
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım.Arkadaş i6+ 16 gb a karar vermiştir lütfen daha fazla yorum yazmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
yöneticiler gece kapatır zaten konuyu. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Niye forum burası adı üstünde :)

Luck Star

Luck Star

Üye
konu amacına ulaşınca kapatılabilir ama :)

csbaz

csbaz

Üye
Forum burası da başka cihazlardan örnekler verip tartışmaya sürükleyenler yüzünden konular dağılıyor.Konu dışına çıktık iphoneden "4s kasıyor yok ipad 2 kasıyor yok z3+ ısınıyor"daha fazla uzatmayalım lütfen.

rodinatr

rodinatr

Üye
Yahu hepsini okumadım bende fikrimi söyliyim dedim ne olmuş konu dağılırsa dağılsın

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Beyler 4s in kasması bence gayet doğal değil mi 4-5 senelik cihaz ben bu konuyu açmamın tek sbebi ramın 1 gb olması yoksa açmadan direkt gider alırdım telefonu.Bu arada hepinize teşekkürler beyler....

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
kassa normal olur tabii ki ama kasma değil bariz bir şekilde yavaşlama var. kimse gorduysem duyduysam hep aynısı. uzatmaya gerek yok bence. iphone da sayıların bir önemi yok. tasarımını sevdiysen alabilirsin. bir de fiyati sana uygunsa tabii ki

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
fiyat uygun da iphone almıcaktım normalde burda aklımı çeldiler hep :D ben iphoneden sıkılmıştım da yerine altarnatif bulamadım.z3+ var bi bide edge işte m9 olmadı bu sene lg g4 tasarımı hoşuma gitmedi.z3+ ısınma sorunu olmasaydı keşke alıcaktım.Artık Hayırlısı olsun :) iphone beni yarı yolda bırakmaz biliyorum.
ama hala aklım s6 Edgeye gitmiyor değil :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: csbaz

Üst Alt