Tavsiye İphone 6 Alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
Vallaha bence 1-2 ay daha 6S'i bekle beklemeyeceksen de al iPhone6 2 yıl çok rahat götürür. Jailbreak geldi geçen gün oh tadından yenmez şimdi iOS

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen aynenn.6 ile plus aynı 6s de 6plus ile denk olur.S e gerek yok o yüzden.:[emoji106] [emoji14]

Hepsi denk oluyor o zaman :D laf cambazlığina gerek yok :) ciddiye alma sakın haa şaka manalı dedim

Luck Star

Luck Star

Üye
apple bir sonraki cihazı tanıtırken işlemci bilmem % şu kadar daha hızlı demeyi sever ama sadece çok az bir fark olur. 64bit işlemci olacak nasılsa yine. ram artabilir veya plusta artabilir sadece. benim tahminim 6s plus olmayacak sadece 6s ve 6c gelecek çünkü 4" ekran talep edenler varmış. kamera kesinlikle mp değeri artacak.

byAndroid

byAndroid

Üye
6s plus mu kim uydurdu onu ya çıkmaz öyle bir model. Çıkarsa yuhh derim. Bencede 6s ve 6c çıkar küçük model isteyenler de varmış aynen küçük çıkacak birtane sanırım

Luck Star

Luck Star

Üye
çıkabilir niye olmasın :) ram arttırmayı düşünüyor apple tüm modellerde. bence hiç gerek yok 1gb = android 3gb :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence yükseltsin artık 1 gb iphone 5 ten berii aynı kamera desen 4s ten beri 8 mp. Şimdi mp falan bakma diceksiniz haklısınız ama insan değişim bekliyor :D

Luck Star

Luck Star

Üye
sırf o yüzden bekliyor. Ben alırken çok karamsar olmuştum 8mp kamera 1800 pil falan diye ama apple da sayıların bir önemi gerçekten yok. 4s teki 8 ile ipod 5 deki 5mp kamera birebir aynı çekiyordu. çok garip :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Apple kamera süper ya beğenmedikleri 4s bile tık diye anında çekiyor foto. 4 inçlik cihaz gelsin ya süper olur küçük telefonları ve güçlü donanımları severim

csbaz

csbaz

Üye
Vallaha bence 1-2 ay daha 6S'i bekle beklemeyeceksen de al iPhone6 2 yıl çok rahat götürür. Jailbreak geldi geçen gün oh tadından yenmez şimdi iOS
8.3 e cydia güncellenmedi yapsanda cydia çalışmaz şuan düzenleniyoe saurik in twitter sayfasınk takip et.

csbaz

csbaz

Üye
apple bir sonraki cihazı tanıtırken işlemci bilmem % şu kadar daha hızlı demeyi sever ama sadece çok az bir fark olur. 64bit işlemci olacak nasılsa yine. ram artabilir veya plusta artabilir sadece. benim tahminim 6s plus olmayacak sadece 6s ve 6c gelecek çünkü 4" ekran talep edenler varmış. kamera kesinlikle mp değeri artacak.
13 mp olcak 2 gb ram olacak diyorlar yeni gördüm :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Öyle söylentiler var ben inanıyorum öyle gelirsede mükemmel değişim bence

csbaz

csbaz

Üye
sırf o yüzden bekliyor. Ben alırken çok karamsar olmuştum 8mp kamera 1800 pil falan diye ama apple da sayıların bir önemi gerçekten yok. 4s teki 8 ile ipod 5 deki 5mp kamera birebir aynı çekiyordu. çok garip :)
Lens kalitesi

csbaz

csbaz

Üye
6s plus mu kim uydurdu onu ya çıkmaz öyle bir model. Çıkarsa yuhh derim. Bencede 6s ve 6c çıkar küçük model isteyenler de varmış aynen küçük çıkacak birtane sanırım
Yoh.....

Luck Star

Luck Star

Üye
lens kalitesi aynen de lens ile hava atarken çözünürlüğü de düşünse keşke :)

Luck Star

Luck Star

Üye
retinayi kast ediyorsan o ips ile aynı kalitede :D tft kullanan bilindik iki cihaz var xperia z ve z1 . ekrana biri sis bombası atmış gibi :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İkona bastığında yarım saniye daha geç geliyor aynı hızda açılıyor.Buna kasma denmez kasması,ikona bastığında takılarak girmesidir.
Bu zaten iPhone 4ste oluyor

Luck Star

Luck Star

Üye
iphone 2 3g 3gs tft sonrakiler retina oldu. pixel olarak lcd kullanıyorlar. retina ile ips hemen hemen aynı sayılır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt