Aynen aynenn.6 ile plus aynı 6s de 6plus ile denk olur.S e gerek yok o yüzden.:[emoji106] [emoji14]
laf cambazlığina gerek yok
ciddiye alma sakın haa şaka manalı dedim8.3 e cydia güncellenmedi yapsanda cydia çalışmaz şuan düzenleniyoe saurik in twitter sayfasınk takip et.Vallaha bence 1-2 ay daha 6S'i bekle beklemeyeceksen de al iPhone6 2 yıl çok rahat götürür. Jailbreak geldi geçen gün oh tadından yenmez şimdi iOS
13 mp olcak 2 gb ram olacak diyorlar yeni gördümapple bir sonraki cihazı tanıtırken işlemci bilmem % şu kadar daha hızlı demeyi sever ama sadece çok az bir fark olur. 64bit işlemci olacak nasılsa yine. ram artabilir veya plusta artabilir sadece. benim tahminim 6s plus olmayacak sadece 6s ve 6c gelecek çünkü 4" ekran talep edenler varmış. kamera kesinlikle mp değeri artacak.

Lens kalitesisırf o yüzden bekliyor. Ben alırken çok karamsar olmuştum 8mp kamera 1800 pil falan diye ama apple da sayıların bir önemi gerçekten yok. 4s teki 8 ile ipod 5 deki 5mp kamera birebir aynı çekiyordu. çok garip![]()
Yoh.....6s plus mu kim uydurdu onu ya çıkmaz öyle bir model. Çıkarsa yuhh derim. Bencede 6s ve 6c çıkar küçük model isteyenler de varmış aynen küçük çıkacak birtane sanırım
2 gb : android 6gbçıkabilir niye olmasınram arttırmayı düşünüyor apple tüm modellerde. bence hiç gerek yok 1gb = android 3gb
![]()
:kop2Tft hala ya küfür meselesi.lens kalitesi aynen de lens ile hava atarken çözünürlüğü de düşünse keşke![]()
İ6 tft miydi ips miydi ?retinayi kast ediyorsan o ips ile aynı kalitedetft kullanan bilindik iki cihaz var xperia z ve z1 . ekrana biri sis bombası atmış gibi
![]()
Bu zaten iPhone 4ste oluyorİkona bastığında yarım saniye daha geç geliyor aynı hızda açılıyor.Buna kasma denmez kasması,ikona bastığında takılarak girmesidir.