İphone 6 alıcam şarj konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Fenomenon

Fenomenon

Üye
iphone 6 almayı düşünüyorum.en az 3 sene götürmesi lazım beni. batarya konusunda tereddütlerim var. peki 2 sene sonra batarya vs değiştirme olayı olabiliyor mu ?
cevap yok galiba ?
Batarya değişimi elbette olur ama batarya + takma ücreti ne kadar olur bilemem.
Bataryayı kendin değiştirmen zor olur çünkü Iphone açılması en zor cihazlardan biri.

Burada batarya değişimini anlatıyor.

yunusk

Üye
Batarya değişimi elbette olur ama batarya + takma ücreti ne kadar olur bilemem.
Bataryayı kendin değiştirmen zor olur çünkü Iphone açılması en zor cihazlardan biri.

Burada batarya değişimini anlatıyor.
yani değiştirilebiliyor . bunu öğrenmem iyi oldu. tşk ederim. peki tavsiye eder misiniz

yunusk

Üye
tşk :)

3onur5

3onur5

Üye
iphone 5 im var sabah 8 de çıkartıyorum öğlen 4 te şarj bitiyo eskiden kullandığım xperiaz z gibi oda aynıydı .telefon alıcaksanız şarjı sıkıntı etsin istemıyosanız bataryasının kaç MAH olduğuna bakın yada arka kapağının çıkıp cıkmadıgına

yunusk

Üye
iphone 5 im var sabah 8 de çıkartıyorum öğlen 4 te şarj bitiyo eskiden kullandığım xperiaz z gibi oda aynıydı .telefon alıcaksanız şarjı sıkıntı etsin istemıyosanız bataryasının kaç MAH olduğuna bakın yada arka kapağının çıkıp cıkmadıgına
yani 1810 mah var 3200 mah var arada 600-700 tl fark var. nasıl oluyor anlamadım

3onur5

3onur5

Üye
yerinde olsam sarjı uzun gitsin istiyorsam 6 plus alırdım elde duruşu çok güzel telefonun bide şarjınında baya iyi gittiğğini söylüyolar apple bi delilik yapmış sınırlarını zorlayıp dev ekranlı bi telefon çıkartmış alırkende onu almak lazım :)

yunusk

Üye
maalesef o telefon benim elime çok büyük geliyor. iphone 6 nın boyutu çok ideal. bataryayı bi 2500 civar yapsalarmış tadından yenmezmiş

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Ama bide şole bi durum var bir çok yerde okudum iphone S lerin her zaman daha kaliteli ve yenilikçi bir tasarım konsepti içerdigi belirtiliyor açıkçası hız ve bir kaç ozellik dışında iphone 5s le 6 arasında çok büyük fark yok bana göre bu benim şahsi fikrim tabikide

Üst Alt