0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Batsa keşke Samsung ama nerde o günler
Samsung telefon dışında her şeyi yapsın ya. Gitsin çamaşır makinası, klima yapsın dini imanı varsa telefon yapmasın artık ya
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
En büyük taklitçi firması diyecektin heraldedünyanın en büyük elektronik markasını bitirdin sende.
yapmadığı bişey yok ki.
En büyük taklitçi firması diyecektin heralde
iphoneda da işlemci ve kamera dışında farklılık yok hepsi ufak tefek geliştirip çıkarıyorS4 ile S5 arasında işlemci ve kamera haricinde önemli bir fark yok. Samsung böyle devam ederse daha çok müşteri kaybeder.
özellik olarak baktığımızda ıphone bana 3310 gibi geliyo Samsungda yok yok sensör vs illa konuşturcaklar sonra fan oluruzIphone ne ekliyor ki özellik olarak Samsung'a laf ediliyor bu kadar anlamadım telefon yani alttarafı ufak tefek özellikler eklenip çıkarcaklar tabi ki piyasaya. Çok ayılıp bayılmıyorum Samsung'a ama en azından Samsung fiyatlandırma açısından çok daha iyi bir firma Apple'a göre.
O sensörleri kaç defa kullandığını söyler misin? Boş özellikler onlar.özellik olarak baktığımızda ıphone bana 3310 gibi geliyo Samsungda yok yok sensör vs illa konuşturcaklar sonra fan oluruz
otomatik sensörün çalıştığını görmedim ıphoneda açıyon tık yok aynı elle ettir Allah ettirO sensörleri kaç defa kullandığını söyler misin? Boş özellikler onlar.
Öyle bir sensör mü varmış?otomatik sensörün çalıştığını görmedim ıphoneda açıyon tık yok aynı elle ettir Allah ettir
O sensörleri kaç defa kullandığını söyler misin? Boş özellikler onlar.
Iphone ne ekliyor ki özellik olarak Samsung'a laf ediliyor bu kadar anlamadım telefon yani alttarafı ufak tefek özellikler eklenip çıkarcaklar tabi ki piyasaya. Çok ayılıp bayılmıyorum Samsung'a ama en azından Samsung fiyatlandırma açısından çok daha iyi bir firma Apple'a göre.
ışık sensörüÖyle bir sensör mü varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?