KcygtYsn
Üye
L520 güzelÖğrenciyiz zaten ben iphone aşığı değilim lumia ları seviyorum bende nedense bi 20-25 yaşına gelince ilk işim iphone 17s yada lumia 3625 almak olucak![]()

L520 güzelÖğrenciyiz zaten ben iphone aşığı değilim lumia ları seviyorum bende nedense bi 20-25 yaşına gelince ilk işim iphone 17s yada lumia 3625 almak olucak![]()

aynen ben şu an onu almak istiyorum 4 ay biriktirsem alırımda söyledim anneme ve teyzeme anca lisede telefon değişir dedi ben anca şu an galaxy young bu arada tekrar söylüyorum çok pahalı ya 5cL520 güzel![]()
Evet pahalı senin yaşın kaç kaça gidiyosunaynen ben şu an onu almak istiyorum 4 ay biriktirsem alırımda söyledim anneme ve teyzeme anca lisede telefon değişir dedi ben anca şu an galaxy young bu arada tekrar söylüyorum çok pahalı ya 5c
KatılıyorumEğer Türkiye'de 5C , 5'ten pahalı olursa tutulmaz. Millet Alüminyum alacağına ne diye polikarbon alsın ki ???
5 sahipleri de çok bişey kaybetmediler açıkçası. 5 hiçbir yerde kasmıyorken birkaç öz. için 5S alınmaz.
Ben carsida 650 liraya satildigini gordugumde demistim bunu kacak kolaylastimi birakcan o cihazi5 ler üretimden kalktıçöp oldu cihaz resmen ya
Hiç bi türlü elden çıkaramam ki yani ailem izin vermezBen carsida 650 liraya satildigini gordugumde demistim bunu kacak kolaylastimi birakcan o cihazi
Ve ona para ekleyip yeni cihaz alıcam ohoo , olsun ben telefonumu seviyorumÇöp derken ? Üretimi durduruldu sadece. Daha stoklarda milyonlarca var. Ki bu cihaz 3 sene deatek alacaktırHiç bi türlü elden çıkaramam ki yani ailem izin vermezVe ona para ekleyip yeni cihaz alıcam ohoo , olsun ben telefonumu seviyorum
Fiyatlar o kadar önemli değil ama ekranın ppi değeri gerçekten çok yüksek.
Eskişehir MediaMarktOrası neresi
Hmm iyiymişEskişehir MediaMarkt
İphone 5 ile aynıymışApple sonunda guzel bır telefon yaptıPeki 5c icin bilgi var mi ? Ne ozellikleri var nedir ne farki var gibi bir bilgi var mi
Sadece çip değişmiş bir de TouchİD gelmiş fark yok bence.
Oh iyi o zaman , bi anda apple sitesinde filanda göremeyince korktumÇöp derken ? Üretimi durduruldu sadece. Daha stoklarda milyonlarca var. Ki bu cihaz 3 sene deatek alacaktır