KcygtYsn
Üye
Haklı ama derseBide iki bin değil de 2500 5s uçmuş zaten zenginler alır teyzemde 5 var bunu duyunca kesin oha der

Haklı ama derseBide iki bin değil de 2500 5s uçmuş zaten zenginler alır teyzemde 5 var bunu duyunca kesin oha der

Kusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemenHaklı ama derse![]()
Parası bol muhtemelenKusura bakmayın ama teyzem çok telefon meraklısıdır kesin alır 5s i altın renk alır muhtelemen

Belki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı.Parası bol muhtemelen![]()
Bende kendine alacak sandım sana alsın sorun yokBelki dedim teyzem yeğenlerini sevindirmeyi seviyor ipad ini bana (4) verdi kendine 5 aldı ve ipad mini aldı.

Yok kendine alırBende kendine alacak sandım sana alsın sorun yok![]()

Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem 2500 tl
:5 ide sana verir o zamanYok kendine alır![]()
![]()

Yok kendine alır![]()
Ben 5c yi teyzeme ucuz olur dedim alırız dedi teyzem . Fiyat :2500 tl
:
Yok satıyor para havadan mı düşüyor5 ide sana verir o zaman![]()
:MantıklıYok satıyor para havadan mı düşüyor![]()
:

5c yi ben renk renk olduğu için beğendimPeki 5c icin bilgi var mi ? Ne ozellikleri var nedir ne farki var gibi bir bilgi var mi
Ona o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper5c yi ben renk renk olduğu için beğendim
aynen parayı ver sen 500 tl buluruzOna o parayı verene kadar 5s al daha iyi altın kasa süper

Üç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydiaynen parayı ver sen 500 tl buluruz![]()

Öğrenciyiz zaten ben iphone aşığı değilim lumia ları seviyorum bende nedense bi 20-25 yaşına gelince ilk işim iphone 17s yada lumia 3625 almak olucakÜç ay çalış bi iphone al sonra sadece alo de gerçek altın olsa iyiydi![]()