Yardım iphone 5s powerbank kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s powerbank kullanmak
selam ben iphone 5s e powerbank kullanmak istiyorum telefonu alalı çok olmadı dışarda olduğum zamanlar kullanmak için alıcam sizce zararı varmıdır kalitelileri hangisi şimdiden teşekkürler

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hocam Turkcell'in Sitesinde Bataryalı Kılıf Satılıyor. Apple Tarafından Onaylanmış. İstersen Onu Bir İncele. Ben de Düşünüyordum Almayı Ama iPhone 6 İle Değiştirdiğim İçin Almamıştım ve Biraz da Kalınlaştırdığı İçin Vazgeçmiştim.

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Koradam

Üye
Powerbank zarar vermez zaten batarya kılıf ile aynı mantıkla çalışıyor

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Turkcell'in Sitesinde Bataryalı Kılıf Satılıyor. Apple Tarafından Onaylanmış. İstersen Onu Bir İncele. Ben de Düşünüyordum Almayı Ama iPhone 6 İle Değiştirdiğim İçin Almamıştım ve Biraz da Kalınlaştırdığı İçin Vazgeçmiştim.
hmm anladım saolun bakıyım şimdi
Powerbank zarar vermez zaten batarya kılıf ile aynı mantıkla çalışıyor
saolasın
dediğiniz şarjlı kılıf bumuydu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
10 Amperden Aşağiya Alma Tplinkinkini Öneririm Zararı Olmaz

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
10.000 mAh çok götürür ama geç dolar. iPhone 5s icin 6000 falan iyi zaten batarya kapasitesi dusuk çabuk doluyor.

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
10 Amper Alıran yani Dediğin Gibi 10.000 A Yani Bu Öneririm Sadece Kendi Cihazin İçin Düşünme Elektrikler Kesilir Evdeki Diğer Ahali İçinde Lazım Olur Gibi Aslında Bakarsan 10 Amperde Az 6 Amper Alırsan Telefonunu 1 Kez Doldurursun O Kadar 2. Olmaz Bile Alacğin Şey Uzun Ömürlü Olsun Varsın 10 Saatte Dolsun Gece Tak Sabah Al Nolacak

• Beğen
karizmaugur1

karizmaugur1

Üye
Apple servisi olarak şunu söyleyim herhangi bir zararı yoktur sadece yan sanayi şarj ve araç şarjlarından çok uzak dur gerisi çok önemli değil.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Apple servisi olarak şunu söyleyim herhangi bir zararı yoktur sadece yan sanayi şarj ve araç şarjlarından çok uzak dur gerisi çok önemli değil.
Teşekkürler
Aynen Hocam. Onu Diyorum
Güzelmiş
10 Amper Alıran yani Dediğin Gibi 10.000 A Yani Bu Öneririm Sadece Kendi Cihazin İçin Düşünme Elektrikler Kesilir Evdeki Diğer Ahali İçinde Lazım Olur Gibi Aslında Bakarsan 10 Amperde Az 6 Amper Alırsan Telefonunu 1 Kez Doldurursun O Kadar 2. Olmaz Bile Alacğin Şey Uzun Ömürlü Olsun Varsın 10 Saatte Dolsun Gece Tak Sabah Al Nolacak
Hmm anladım saolasın

mamoli7683

Üye
sa, hocam sana tavsiyem aşağıdaki siteden Proda ve Remax marka olan ürünleri bi incele istersen cidden hoş ve güzel geldiler bana.

Site:

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
sa, hocam sana tavsiyem aşağıdaki siteden Proda ve Remax marka olan ürünleri bi incele istersen cidden hoş ve güzel geldiler bana.

Site:
tavsiyeniz için teşekkürler

legolas29

legolas29

Üye
asus un kredi kartı boyutunda vardı çok beğenmiştim .10050 mah gayet iyiydi. tek çıkışlıydı ama çok şık ve iyi duruyordu bi incele istersen. 60 tl idi fiyatı

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
asus un kredi kartı boyutunda vardı çok beğenmiştim .10050 mah gayet iyiydi. tek çıkışlıydı ama çok şık ve iyi duruyordu bi incele istersen. 60 tl idi fiyatı
saolasın bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: legolas29
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: legolas29

Üst Alt