hmm anladım saolun bakıyım şimdiHocam Turkcell'in Sitesinde Bataryalı Kılıf Satılıyor. Apple Tarafından Onaylanmış. İstersen Onu Bir İncele. Ben de Düşünüyordum Almayı Ama iPhone 6 İle Değiştirdiğim İçin Almamıştım ve Biraz da Kalınlaştırdığı İçin Vazgeçmiştim.
saolasınPowerbank zarar vermez zaten batarya kılıf ile aynı mantıkla çalışıyor
Hocam Turkcell'in Sitesinde Bataryalı Kılıf Satılıyor. Apple Tarafından Onaylanmış. İstersen Onu Bir İncele. Ben de Düşünüyordum Almayı Ama iPhone 6 İle Değiştirdiğim İçin Almamıştım ve Biraz da Kalınlaştırdığı İçin Vazgeçmiştim.
eyvallah10 Amperden Aşağiya Alma Tplinkinkini Öneririm Zararı Olmaz
hocam birde 10 Amper 10.000 mAh oluyor öyle değil mi?10 Amperden Aşağiya Alma Tplinkinkini Öneririm Zararı Olmaz
çok değilmi10 Amperden Aşağiya Alma Tplinkinkini Öneririm Zararı Olmaz
hmm anladımm10.000 mAh çok götürür ama geç dolar. iPhone 5s icin 6000 falan iyi zaten batarya kapasitesi dusuk çabuk doluyor.
Aynen Hocam. Onu Diyorumhmm anladım saolun bakıyım şimdi
saolasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdediğiniz şarjlı kılıf bumuydu
TeşekkürlerApple servisi olarak şunu söyleyim herhangi bir zararı yoktur sadece yan sanayi şarj ve araç şarjlarından çok uzak dur gerisi çok önemli değil.
GüzelmişAynen Hocam. Onu Diyorum
Hmm anladım saolasın10 Amper Alıran yani Dediğin Gibi 10.000 A Yani Bu ÖneririmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSadece Kendi Cihazin İçin Düşünme Elektrikler Kesilir Evdeki Diğer Ahali İçinde Lazım Olur Gibi Aslında Bakarsan 10 Amperde Az 6 Amper Alırsan Telefonunu 1 Kez Doldurursun O Kadar 2. Olmaz Bile Alacğin Şey Uzun Ömürlü Olsun Varsın 10 Saatte Dolsun Gece Tak Sabah Al Nolacak
tavsiyeniz için teşekkürlersa, hocam sana tavsiyem aşağıdaki siteden Proda ve Remax marka olan ürünleri bi incele istersen cidden hoş ve güzel geldiler bana.
Site:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saolasın bakıyorumasus un kredi kartı boyutunda vardı çok beğenmiştim .10050 mah gayet iyiydi. tek çıkışlıydı ama çok şık ve iyi duruyordu bi incele istersen. 60 tl idi fiyatı
Bu arada aldım hocam 5s 2 gün evvel. Beyaz aldım space grey vardı bi de beyaz vardı beyaz aldım space grey boya çıkıyor diyesaolasın bakıyorum

hayırlı olsunBu arada aldım hocam 5s 2 gün evvel. Beyaz aldım space grey vardı bi de beyaz vardı beyaz aldım space grey boya çıkıyor diye![]()
Teşekkürlerhayırlı olsun