İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Slm arkadaşlar.. Yılların Android kullanıcısı olarak,ben de İphone ci oldum [emoji4]. Bu sabah bişey dikkatimi çekti ; Cuma msj larımı yollarken extra bir uygulama kullanmadan 70 kişilik bir gönderi yaptım,ve hepsi de iletildi.. Bu bile,şimdiye kadar "Android sisteminden İos a iyiki geçmişim" dedirten hoş bir duygu.. Bu arada herkesin Cuma sını mübarek eder,saygılar sunarım [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: rodinatr, İhtiyar007 ve sLeepLe

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bende geçmeyi düşünüyorum temiz bulsam bitane veya vodafone dan ama alırsam bikaç aya modası geçer diye korkuyorum desteği keser apple diye açıkçası tereddütteyim.

bessa27

bessa27

Üye
bende geçmeyi düşünüyorum temiz bulsam bitane veya vodafone dan ama alırsam bikaç aya modası geçer diye korkuyorum desteği keser apple diye açıkçası tereddütteyim.
O yönden hiç kuşkun olmasın kardeşim.. Gözün kapalı geçebilirsin eğer HIZ ve STABİLİTE senin için önemliyse [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
The SLayeR

The SLayeR

Üye
O yönden hiç kuşkun olmasın kardeşim.. Gözün kapalı geçebilirsin eğer HIZ ve STABİLİTE senin için önemliyse [emoji106]
yıllardır android kullanıyorum bide ios tatmak istiyorum teli orjinaliyle kullanabilirim zaten pek rom rootla uraşmıyorum androidle tek düşüncem desteğin kesilmesi belki diyorum 30 40 daha verim iphone 6 alım vodafone kampanyalı tabi ama 5s in tasarımı bi başka yav:thumbup:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
bessa27

bessa27

Üye
yıllardır android kullanıyorum bide ios tatmak istiyorum teli orjinaliyle kullanabilirim zaten oek rom rootla uraşmıyorum androidle tek düşüncem desteğin kesilmesi belki diyorum 30 40 daha verim iphone alım vodafone kampanyalı tabi ama 5s in tasarımı bi başka yav:thumbup:
Doğru söze ne denir.. [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
sLeepLe

sLeepLe

Üye
5s tasarımda güzel şuan iOS 8 var iOS 10 alcak en son yani 2 sene daha Güncelleme alır o yönden şüpheniz olmasın :) her şeyiyle iyi ki iosa geçmişim diyorum ben valla :)

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar, bessa27 ve The SLayeR
rodinatr

rodinatr

Üye
Bende tertemiz 5s var 2016 eylüle kadar garantisi devam ediyor en ufak bile çizik yok 10 üzerinden 10 alır ayrıca alındığı gün kırılmaz cam takıldı üstüne yanında 4 adet kılıf verilecek paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum fiyatı 1450 space gray 16 gb
Daha 3 aylık telefon yani

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bende tertemiz 5s var 2016 eylüle kadar garantisi devam ediyor en ufak bile çizik yok 10 üzerinden 10 alır ayrıca alındığı gün kırılmaz cam takıldı üstüne yanında 4 adet kılıf verilecek paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum fiyatı 1450 space gray 16 gb
Daha 3 aylık telefon yani
Hocam genelde g2 yi verip üstüne para kyup almaya çalışıyorum çünkü g 2 yi satıp para ayrlmak zor gibi benm için

Sin007

Sin007

Üye
Bende artık bu kulübün üyesiyim

Sin007

Sin007

Üye
Çok teşeküler öğreneceğim çok şey var sanırım benim burada

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Çok teşeküler öğreneceğim çok şey var sanırım benim burada
forumda takıl sadece bu bölümde değil her bölüme bak illaki faydalanacağın bir şeyler çıkıyo :) ben çok şey öğrendim burda

rodinatr

rodinatr

Üye
hayırlı olsun :)

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar bundan sonra sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım

rodinatr

rodinatr

Üye
Aleyküm selam

UpOneTR

UpOneTR

Üye
MerhAba gmaildeki kisilerimi nasil appla aktarabilirim ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt