furkankaya559758
Üye
Satış bölümüne konu açarsan daha kolay satarsın. Ayrıca resim ve fiyat eklemen gerekiyor.Merhaba elimde iphone 5 ve 5s spigen touch armor kiliflar var uygun fiyata verecegim beyaz siyah altin lacivert dusunen olursa mesaj atsin
Konu actim ama pek ilgilenen olmamisti.Satış bölümüne konu açarsan daha kolay satarsın. Ayrıca resim ve fiyat eklemen gerekiyor.
20 tl kargo bendendostum fiyat ve görsel gönderirmisin
Bildiğim kadarıyla uyumlu. Neler yapılabileceğine Apple'ın internet sitesinde bakabilirsin.Apple watch 5s için uygun mudur? Nelet yapılabilir?
Amacına göre değişir. Bende 16 gb kullanıyorum bana yetiyor. Sıkıntı yok ama bazıları çok oyun film müzik vs yüklüyor o zaman daha geniş bir hafıza olması gerek.Arkadaşlar, yakında iPhone 5S alacağım. Sizce 16 GB yeterli mi? Yani 16 GB nasıl bir kullanım seklinde yetersiz kalır? Android'ten gececegim icin bilmiyorum. Kısaca iPhone 5S icin hangi hafızalı modeli almalıyım. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Yani genel olarak cok oyun oynamam. Yuklesem en fazla 2-3 oyun yuklerim. Onlarda basit bulmaca oyunleri falan olur. Yani gidip asphalt falan oynamam. Filmleri internetten izler telefona yuklemem. Facebook, twitter, google+(hangouts), instagram, youtube ve Whatsapp falan yogun olarak kullaniyorum. Onun disinda cok muzik dinlerim ama telefonda en fazla yuz tane sarki bulunur. Mesela su an telefonumda 40 muzik var. Onun disinda da cok internete baglanirim. Baska da birsey yapmam. Yeter mi o zaman.Birde ek soru olarak iPhone 5S te belirgin olarak sikayet edilen bir sorun var mı?Amacına göre değişir. Bende 16 gb kullanıyorum bana yetiyor. Sıkıntı yok ama bazıları çok oyun film müzik vs yüklüyor o zaman daha geniş bir hafıza olması gerek.
Yeter artar bile bende çok müzik dinlerim artı bir sürü film var telefonda resimler falanda var oyunda var yetiyor yani. Bende instegram, face, whatsapp, twetter bunlar var. Artı tel jb benim gayet memnunum.Yani genel olarak cok oyun oynamam. Filmleri pc de izlerim. Soyle digelim. Turkiyede cok bilinen neredeyse her sosyal agi kullaniyorum. Whatsapp falan da var. Onun disinda cok muzik dinlerim ama telefonda en fazla yuz tane sarki bulunur. Mesela su an telefonumda 40 muzik var. Onun disinda da cok internete baglanirim. Baska da birsey yapmam. Yeter mi o zaman.
Jb yapmam da belirgin olarak sikayet edilen bir sıkıntı var mı? iPhone 5S'te?Yeter artar bile bende çok müzik dinlerim artı bir sürü film var telefonda resimler falanda var oyunda var yetiyor yani. Bende instegram, face, whatsapp, twetter bunlar var. Artı tel jb benim gayet memnunum.
Belirgin bir sıkıntı sadece mail ile ilgili oda iOS 8 ile düzelmiş olabilir. Ben 7.1.2 kullanıyorum muhtemelen senin aldığın zaman iOS 7 ile birlikte gelecektir eğer sıfır alacaksan. Mailleri siliyorsun sonra bakıyorsun silinmemiş. Ama bende 4 tane mail adresi ekli diğer arkadaşlarda da bu sorun olduğunu gördüm. Onun dışında kasma donma hiçbirşey yaşamadım.Jb
Jb yapmam da belirgin olarak sikayet edilen bir sıkıntı var mı? iPhone 5S'te?
Tamam sen bilirsin ben bu kadar jb tweak kullanıyorum hepsinin ayrı ayrı bir özelliği var. Ama şunu söyleyim jb kullanmaya mecbur kalacaksın eğer düz kullanıcı değilsen.Bakacagim ama son iki yildir hic bluetooth kullanmadim. Dosya belge falan zaten herseyi pc'den indiriyorum. Yine de bakacagım. Yardımci oldugun icin tesekkurler.
Keşke bu sorunları Apple Forumlarında paylasşmayı akıl etseniz. Hani hep detayları açıklanmayan küçük hata düzeltmeleri var ya. İşte onlar bunlar. Sen Apple Forumlarında paylasırsan, sorun gorulur ve duzeltilir. Ya da baska bir kullanicinin yapmasini beklersin.Arkadaşlar bende iphone 5s var telefonu aldığımda hemen ios 8 e güncelledim telefonda bazı sorunlar var mesela 2g şeceneğini seçince telefon 2g ye geçmiyor servis yok yazıyor kullanicim zaman da 3g nin iyi çektiği yerlerde gayet normal oluyor ama 3g nin az çektiği yerlerde ise servis yok yazısı çıkıyor sizce sorun ios 8 de mi değil mi bide bu sorunun çözümü var mı ?
Dediğim gibi ilk kez iphone kullanacagim. Denwyip gorecegiz. Ama mecbur kalmadikca istemiyorum.Tamam sen bilirsin ben bu kadar jb tweak kullanıyorum hepsinin ayrı ayrı bir özelliği var. Ama şunu söyleyim jb kullanmaya mecbur kalacaksın eğer düz kullanıcı değilsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?