Öneri İphone 5S ilk kullanım düşüncelerim

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardesim ben ankaradayim 18 yasindayim burgerde caliscam uc ay yazin 2000 2500 tl nakiim olacak ama android mi ios mu karar veremedim alica beni 3 4 sene maadur etmeden goturmesi lazim

Kardeşim bende ankaradayım 19 yaşındayım beraber gidip alabiliriz sana cihazı ama ayfonlardan korkuyorum ben şahsen donanım yönünden güzel ama ölümler var :(

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
aynen kardeşim bu telefonun da bu sorunu var işte ama eğer beklerim dersen samsung s5 note 4 lg g3 gibi cihazlara bakmanıda tavsiye ederim s3 çıkalı kaç sene oldu ama hala kullanılıyor
Zaten yazin alacağım inşallah

anilari35

anilari35

Üye
valal iphone alıyorsan güncellemeyeceksin arkadaş iphone 5 de gayet stabil çalışan ios7 iphone 4/4s de menüde geçişlerde kasıyorsa artık ne yapmaya çalıştıkları belli ki zatne bu sadece böyle değil ios6 yüklü iphone 3/3gs bakın ve yüklemedende pek birşey yükleyemiyorsunuz zorunlu tutuyor

esmeran3

esmeran3

Üye

bu haberi okumanızı tavsiye ederim

avast

avast

Üye
Kardeşim bende ankaradayım 19 yaşındayım beraber gidip alabiliriz sana cihazı ama ayfonlardan korkuyorum ben şahsen donanım yönünden güzel ama ölümler var :(
Ben uc ay calisip parayi hazir edince kafa kafaya verelim babam haziranda laptop + araba alcak bana telefonu kendin al dedi ise gircem iste tahmini eylul kasim arasinda 2000 tl elimde olur android alsam beni 3 sene sorunsuz gotururmu apple kaliteli yani bence samsunga gore apple la yarisir bi makinem olmali

esmeran3

esmeran3

Üye
Ben uc ay calisip parayi hazir edince kafa kafaya verelim babam haziranda laptop + araba alcak bana telefonu kendin al dedi ise gircem iste tahmini eylul kasim arasinda 2000 tl elimde olur android alsam beni 3 sene sorunsuz gotururmu apple kaliteli yani bence samsunga gore apple la yarisir bi makinem olmali

Samsung un cihazlarıda hafife alınacak cihaz değil kardeşim ben s4 kullanıyorum bana göre 1 2 sene daha götürür beni

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
esmeran3

esmeran3

Üye
Hocam ama samsung önce su plastik ten kurtulmali

Kardeşim plastik bi yönden iyi metal lerde elektrik akımı oluyor farkettiysen eğer samsung kullansaydı metal onun cihazlarının bir kısmıda patladı ama hiç kimse ne yaralandı ne öldü ama metal olsaydı ölüm olurdu dikkat ettiysen

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
avast

avast

Üye
Donanim olarak zaten cok ustun cihaz uretiyor samsung ama plastik olayi ve tasarimlarin hep benzemesi beni etkilemiyo

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim plastik bi yönden iyi metal lerde elektrik akımı oluyor farkettiysen eğer samsung kullansaydı metal onun cihazlarının bir kısmıda patladı ama hiç kimse ne yaralandı ne öldü ama metal olsaydı ölüm olurdu dikkat ettiysen
Haklisin kardeşim hiç bu yönden bakmadım

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Donanim olarak zaten cok ustun cihaz uretiyor samsung ama plastik olayi ve tasarimlarin hep benzemesi beni etkilemiyo
Hocam bu aynı tasarım olayina çok sinir oluyorum xperialar ayni htc ler ayni lumialar ayni iphone lar aynı

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Haklisin kardeşim hiç bu yönden bakmadım

hep dolu taraftan bakmak olmuyor kardeşim :) bak ben cihazları çok takip eden biriyim Htc de metal kasa kullanıyor ama alüminyum kasa :) neden bi akım olmaz alüminyum cihazlarda elektrik gelince patlayabilir ama yaralanma olmaz
Hocam bu aynı tasarım olayina çok sinir oluyorum xperialar ayni htc ler ayni lumialar ayni iphone lar aynı

KATILIYORUM :alkis

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
hep dolu taraftan bakmak olmuyor kardeşim :) bak ben cihazları çok takip eden biriyim Htc de metal kasa kullanıyor ama alüminyum kasa :) neden bi akım olmaz alüminyum cihazlarda elektrik gelince patlayabilir ama yaralanma olmaz

KATILIYORUM :alkis
Samsung aslında htc yi alsin tasarımi ona bıraksın donanımi falan kendisi yapsın

• Beğen
avast

avast

Üye
Simdi z1 beni tasarim olarak etkiledi 20 mp falan acikcasi ama g2 de kasmayan oyun z1 de kasiyo falan dediler

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Simdi z1 beni tasarim olarak etkiledi 20 mp falan acikcasi ama g2 de kasmayan oyun z1 de kasiyo falan dediler
Yok hocam kasmaz ama alırsan jelatin al çünkü iph 4s gibi çabuk çiziliyor

esmeran3

esmeran3

Üye

o sürüme ve grafik kartı uyumluluğuna bağlı eğer aynı ise demekki kasıyordur :) ama ben kamera da NOKİA nın üstüne tanımıyorum kullandığı lensten dolayı

• Beğen

Üst Alt