android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefon

pdf açarken falan kasacak.
yani önerim olarak not3 falan alacağınıza 5, 5s çekin telefondan zevk alın.
10 GB ramli Android telefonmu? vay canına, benim pc de bile 10 gb ram yok!
Saf AOSP için 512 mb ram yeterlidir.Sistem açılışında 3.Parti uygulamalar olmadan 150-200 mb Ram kullanmaktadır.
Şu PDF olayını cidden bırakın, kaç senedir aynı olay.Sadece laf olsun diye.
Donanım hızlandırmalı birsürü 3. parti pdf reader'lar var.Onları da bir deneyin.
slm, baya merak ettim neyi androidle yapip da ios da yapamadigini.
Androidde yapılabilenler;
Dosya Yöneticisi
-MD5 Hash verilerine bakabilirsin.
-Dosya taşıyabilir-kopyalayabilirsin.
-Root a gerek olmadan sistem dosyalarını okuyabilirsin-kopyalayabilirsin.(Yazamazsın)
-İstediğin bir dosyanın içini açıp verilerine bakabilirsin.
Müzik çalar
-Android'de Ses ayarları daha fazladır.iOS'da ise sadece bir Ekolayzer ve ses eşitleme ayarları mevcuttur.Kendi Ekolayzer ayarını bile yapamazsın.
-PC'den telefonuna attığın müziği silebilirsin

(Bu olay iOS 7 de anca kalktı.)
-MP3Tag benzeri programlarda müziği açıp içine tagleri gömebilirsin.
-Müzik çalardan müziği dinlerken 10 saniyelik bir kesitini yollayarak hatasız şekilde tag-cover-lirik leri mp3 içine gömebilirsin.
-Telefona müzik atmak son derece basittir.iTunes yada iTools ile uğraşmana gerek yoktur.
Video Oynatıcı
-Donanımsal hızlandırmalı kodekler Android'de daha fazladır.(Genelinde daha fazladır,Bu cihaza göre değişebilir.)
İnternet Tarayıcı
-Herhangi bir dosyayı indirebilirsin.
-Flash Player halen daha mevcut ve stabil çalışıyor.
-Bluetooth-Wifi Direct gibi ağlar ile paylaşım yapabilirsin.(Wifi Direct ile gönderme hızı 20 mb/s ye ye kadar ulaşır.)
Arayüz
-İstediğin bir uygulamayı stock program yerine kullanabilirsin.Örnek olarak Hangouts yada Go SMS uygulamasını kullanabilirsin.Aynı durum Rehber içinde geçerlidir.
-Baştan aşağı Framework hariç değiştirme yapabilirsin.
-Launcher'lar mevcut.
-Kilit ekranları mevcut..
Daha sayabilirim?
arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.
Galaxy S de iPhone 4 de zamanının iyi telefonlarındandı.Galaxy S aradan yıllar geçmesine rağmen geliştiriciler tarafından destekleniyor.
25PP ve ona benzer jailbreak olmadan ücretli uygulamaların yüklenmesini sağlayan uygulamalar yanlış hatırlamıyorsam en fazla 1-1.5 yıldan beri var.Android'de ise çıktığından beri.