İstek Iphone 5s Ile 3. Gün

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Samsung s1 ile ayfon 4 le aynı anda internete gir bakalım hangisi hızlı giriyor :)

Samsung desteklemeyi kesmedi samsung kendini geliştirmeyi geçti :)

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve .caner.
The SLayeR

The SLayeR

Üye
android candır özgrsün vala

maktama

maktama

Üye
bak kendin söylüyorsun bunlari yapabilmek icin imkan var demekki hic olmuyor degil, peki sen androidi root yapmadan crackli programlari yükleyebiliyormusun.
Istedigim her türlü uygulamayi bedavaya yukleyebilirim.
arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.

Cevap "evet yükleyebilirim" olunca konu değişmiş birden: D Neyse... :)

Elbette android bir ios gibi olamaz asla, çünkü ios native bir işletim sistemidir, yani o donanıma has yazılmıştır, androidde ise arada bir interpreter(çevirici vardır), bu yüzden daha fazla işlemci gücü ve bellek ister. Ama son bir kaç senede çooookkk yol katetmiştir.
Bu iyi/kötü telefon seçimleri kullanıcı keyfine bağlıdır. Benim için internet gerektirmeyen 3g görüntülü görüşme olması çok önemlidir, bunun için android olması yetmez,androidli bir samsung alırım(şebeke üstünden 3g görüntülü görüşme bildiğim doğrudürüsy markalardan samsunglarda var sadece, nexuslarda, lg g2 de falan yok)Taktığım 32gblik hafıza kartını usb olarak kullanmak, gittiğim arkadaşlardan program, film, müzik almak isterim. Bırak bluetooth paylaşımı wifi direct ile 500mb lik rar'lanmış igo programını arkadaşın telefonuna 2dakikada atar, telefonda rardan çıkartır, (crac.kli)programı arkadaşın "rootSUZ"/hiç bir şekilde orjinalliği bozulmamış android telefonuna kurar devam ederim. Bu rahatlıklarım yanında telefonun çıkardığı stabilite sorunları bana önemsiz gelir.

Mutlak Stabilite istiyorsanız, genel olarak sorunsuz, tasasızbir telefon istiyorsanız tartışmasız iphone tabiiki, ama bunun yanında gelen kısıtlamalara da katlanmayı seçersiniz. Ha "jb yapıp katlanmam, cydia'dan istediğimi kurarım, geliştirmeleri yüklerim" derseniz, o zaman ios da stabilite açısından android gibi olmaya başlıyor, springboad göçmeleri, güvenli modlarda açılmalar falan. Kullandım,jb yaptım, biliyorum.

Tekrar söylüyorum, bu konuda her işletim sisteminin artıları-eksileri vardır ama "en iyi" diye bir şey yoktur. "Sizin kullanımınıza/ihtiyacınıza göre en iyi "vardır. Bu da herkese göre değişir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ahmetcalabala, muhammettvurucu, ice cube ve 4 diğerleri

mesut1979

Üye
Sen kullanmasini bilmiyorsan olmaz elbet. Galaxy S1 hala daha gelistiriciler tarafindan desteklenirken iPhone 4 su an bitmis durumda bu bir. Stabilite olayinda buyuk bir yol alindi project butter ile hatta nexuslar neredeyse iphonelar kadar hizli ve uzun sureli stabil bu iki. Android sistemi SADECE SAMSUNG'tan ibaret degil bu üç.

Ney ney s1 daha gelistiriciler tarafindan destekleniyor mu allahini seversen telefon piyasada yok sen daha destekleniyor diyorsun, benim 2.5 senelik 4s daha ortada dönüyor ayni zamanlarda cikan s2 arka kapagi bile satilmiyor sen neden bahsediyorsun

Invoke

Invoke

Üye
Ney ney s1 daha gelistiriciler tarafindan destekleniyor mu allahini seversen telefon piyasada yok sen daha destekleniyor diyorsun, benim 2.5 senelik 4s daha ortada dönüyor ayni zamanlarda cikan s2 arka kapagi bile satilmiyor sen neden bahsediyorsun

Bundan bahsediyor:

Kimse telefon hala satılıyor, piyasada şöyle var demedi zaten.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
boran9999

boran9999

Üye
merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi 5s ile 3. günüm.
bu telefon olmazsa lumia satın alacaktım çünkü tam bir nokıa hastasıyım.
fakat iyi ki diyorum ios a geçtiğime.
çok harika bir telefon yani, diğerleri telefon değil gibi yanında...
yalnız benim bi kaç bulamadığım şey var, mesela hala smiley leri çıkaramıyorum :)

android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefon :) pdf açarken falan kasacak.

yani önerim olarak not3 falan alacağınıza 5, 5s çekin telefondan zevk alın.

PDF değilde 100Mb bir DWG dosyası açmayı deneyin onunla sonrada buraya görüşlerinizi yazın!

Invoke

Invoke

Üye
Bende yükleyebilirim 25pp diye bir uygulama var.

Zaten yükleyemezsiniz demedik ki. Yine de 25pp ile sadece uygulama yükleyebiliyorsun. Jailbreak yapsan biraz daha özgür oluyorsun yine de hiçbir şekilde androiddeki kadar özgür olamıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Türe
boran9999

boran9999

Üye
i5 in 10 dakikada açtığı büyük bir DWG dosyasını ben 40 saniyede açıyorum. Yani arkadaşın dediği Apple'nin en son çıkardığı cihazla 500 TL lik android cihazları karşılıştırılması yanlış insanları yanlış bilgilendirmelere yol açıyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Türe
0MG90

0MG90

Üye
Zaten yükleyemezsiniz demedik ki. Yine de 25pp ile sadece uygulama yükleyebiliyorsun. Jailbreak yapsan biraz daha özgür oluyorsun yine de hiçbir şekilde androiddeki kadar özgür olamıyorsun.
Oyun,uygulama,müzik de atabilirim cihaza. Dediğiniz gibi Android'deki kadar özgür olunmaz ama Jailbreak yükleyerek (Çok zor değil 5 dakikalık işlem) birçok tweak ile cihazı güzelleştirebiliyoruz yinede.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Türe

Türe

Üye
Bende yükleyebilirim 25pp diye bir uygulama var.
Katılıyorum , yok demedik. Ve yine katılıyorum ki Jb yapmadığın sürece Android kadar özgürlük imkansız. Hatta şu an Jb yapsan bile imkansız. (iOS 7)

Invoke

Invoke

Üye
Eline iphone alipda hic kullandin mi kullan ondan sonra gel burda konus

Tabiki kullandım. Sen beni tanıyorsun da böyle konuşuyorsun?
Oyun,uygulama,müzik de atabilirim cihaza. Dediğiniz gibi Android'deki kadar özgür olunmaz ama Jailbreak yükleyerek (Çok zor değil 5 dakikalık işlem) birçok tweak ile cihazı güzelleştirebiliyoruz yinede.

Biliyorum, senin de dediğin gibi hiçbir şekilde androiddeki kadar özgür olamıyorsun.

PriZm

PriZm

Üye
android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefon :) pdf açarken falan kasacak.

10 GB ramli Android telefonmu? vay canına, benim pc de bile 10 gb ram yok!

Saf AOSP için 512 mb ram yeterlidir.Sistem açılışında 3.Parti uygulamalar olmadan 150-200 mb Ram kullanmaktadır.

Şu PDF olayını cidden bırakın, kaç senedir aynı olay.Sadece laf olsun diye.
Donanım hızlandırmalı birsürü 3. parti pdf reader'lar var.Onları da bir deneyin.
slm, baya merak ettim neyi androidle yapip da ios da yapamadigini.

Androidde yapılabilenler;

Dosya Yöneticisi
-MD5 Hash verilerine bakabilirsin.
-Dosya taşıyabilir-kopyalayabilirsin.
-Root a gerek olmadan sistem dosyalarını okuyabilirsin-kopyalayabilirsin.(Yazamazsın)
-İstediğin bir dosyanın içini açıp verilerine bakabilirsin.

Müzik çalar
-Android'de Ses ayarları daha fazladır.iOS'da ise sadece bir Ekolayzer ve ses eşitleme ayarları mevcuttur.Kendi Ekolayzer ayarını bile yapamazsın.
-PC'den telefonuna attığın müziği silebilirsin :ehe (Bu olay iOS 7 de anca kalktı.)
-MP3Tag benzeri programlarda müziği açıp içine tagleri gömebilirsin.
-Müzik çalardan müziği dinlerken 10 saniyelik bir kesitini yollayarak hatasız şekilde tag-cover-lirik leri mp3 içine gömebilirsin.
-Telefona müzik atmak son derece basittir.iTunes yada iTools ile uğraşmana gerek yoktur.

Video Oynatıcı
-Donanımsal hızlandırmalı kodekler Android'de daha fazladır.(Genelinde daha fazladır,Bu cihaza göre değişebilir.)

İnternet Tarayıcı
-Herhangi bir dosyayı indirebilirsin.
-Flash Player halen daha mevcut ve stabil çalışıyor.

-Bluetooth-Wifi Direct gibi ağlar ile paylaşım yapabilirsin.(Wifi Direct ile gönderme hızı 20 mb/s ye ye kadar ulaşır.)

Arayüz
-İstediğin bir uygulamayı stock program yerine kullanabilirsin.Örnek olarak Hangouts yada Go SMS uygulamasını kullanabilirsin.Aynı durum Rehber içinde geçerlidir.
-Baştan aşağı Framework hariç değiştirme yapabilirsin.
-Launcher'lar mevcut.
-Kilit ekranları mevcut..

Daha sayabilirim?
arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.
Galaxy S de iPhone 4 de zamanının iyi telefonlarındandı.Galaxy S aradan yıllar geçmesine rağmen geliştiriciler tarafından destekleniyor.

25PP ve ona benzer jailbreak olmadan ücretli uygulamaların yüklenmesini sağlayan uygulamalar yanlış hatırlamıyorsam en fazla 1-1.5 yıldan beri var.Android'de ise çıktığından beri.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Arkadaşlar bence bu Android iOS kavgasını bırakalım. Yıllardır bu sektördeyim ve inanın hepsinin kendine ait artıları ve eksileri olduğunu gördüm. Sizin yazmanızla Android iOS'tan ne de iOS, Androidden iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: ahmetcalabala, loneely42, mesut1979 ve 2 diğerleri
oznkrts

oznkrts

Üye
Neden sürekli android wp yada android ios kavgası oluyo anlamıyorum hepsinin kendince güzellikleri var illa bi konuda tartışıcaksanız güvenlik veya malzeme kalitesi konusunda tartışın yoksa yeni nesil telefonları stabilite gibi eski cihaz konularıyla sıkmaya gerek yok

Never Back Down

Never Back Down

Üye
merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi 5s ile 3. günüm.
bu telefon olmazsa lumia satın alacaktım çünkü tam bir nokıa hastasıyım.
fakat iyi ki diyorum ios a geçtiğime.
çok harika bir telefon yani, diğerleri telefon değil gibi yanında...
yalnız benim bi kaç bulamadığım şey var, mesela hala smiley leri çıkaramıyorum :)

1hafta içinde 5s alıyorum hocam kaç gb sendkei
hangi renk

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bana göre de Windows Phone:) napıcaz şimdi kavgamı edelim

Takipçi Satın Al

Üst Alt