İstek Iphone 5s Ile 3. Gün

Sponsorlu Bağlantılar

NorthLuca123

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s Ile 3. Gün
merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi 5s ile 3. günüm.
bu telefon olmazsa lumia satın alacaktım çünkü tam bir nokıa hastasıyım.
fakat iyi ki diyorum ios a geçtiğime.
çok harika bir telefon yani, diğerleri telefon değil gibi yanında...
yalnız benim bi kaç bulamadığım şey var, mesela hala smiley leri çıkaramıyorum :)

android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefon :) pdf açarken falan kasacak.

yani önerim olarak not3 falan alacağınıza 5, 5s çekin telefondan zevk alın.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi 5s ile 3. günüm.
bu telefon olmazsa lumia satın alacaktım çünkü tam bir nokıa hastasıyım.
fakat iyi ki diyorum ios a geçtiğime.
çok harika bir telefon yani, diğerleri telefon değil gibi yanında...
yalnız benim bi kaç bulamadığım şey var, mesela hala smiley leri çıkaramıyorum :)

android derseniz bana itici geliyor kim ne derse desin, sanki pc satın alıyoruz yok 10gb ram yok bilmemne ghz işlemci, hem bi de kasacak telefon :) pdf açarken falan kasacak.

yani önerim olarak not3 falan alacağınıza 5, 5s çekin telefondan zevk alın.
Arkadasim internette klavye ayarlarinda bi secenek bulunuyormus arastirirsan bulabilirsin.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende Nokia Hastasıyım. Ama bu gidişle iOS a geçeceğim sanırım.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
smiley için appstore'dan herhangi bi ifade programını yükleyeceksin.Sonra Klavye seçeneklerinden onu da aktif ediceksin.

Joker.

Joker.

Üye
Ayarlar/genel/klavye/klaveler/yeniklavye ekle/ emoji seç tamandır ;)

• Beğen
Tepkiler: frk uzn
Türe

Türe

Üye
Zaten pc deki işini telefonda da halledebilmel için android alırsın. Yani daha "çok pratik" için. iOS de yapıp da Android de yapamayacağın tek şey uygulamalardan kaynaklı olanlar. Onun dışında fazlasını yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Zaten pc deki işini telefonda da halledebilmel için android alırsın. Yani daha "çok pratik" için. iOS de yapıp da Android de yapamayacağın tek şey uygulamalardan kaynaklı olanlar. Onun dışında fazlasını yapabilirsin.
AYNEN... :bira:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
Edit.

avast

avast

Üye
Android acik kaynakli olmasi mukemmel ios sadece ipad de kullandim ama 5s alinabilir yani nexus 5 yada iphone 5s -5 bence

Invoke

Invoke

Üye
Şu pdf açarken bile kasacak olayını bir bırakın artık ya.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris, .caner., ~N.A.W.Y~ ve 2 diğerleri
Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşında dediği gibi android ile pc de ki tüm işlerini halledebilirsin ama iOS'da öyle bir imkan yok. 3.5 yıl android kullandım ve şuan iPhone kullanıyorum dobra bi insanım gerek yok kullandığımı övmeye.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de 5s düşünmeye başladım. Hem küçük hem performanslı. Hem de herşey var, elit bir arayüzle ve destekle birlikte

mesut1979

Üye
arkadaşında dediği gibi android ile pc de ki tüm işlerini halledebilirsin ama iOS'da öyle bir imkan yok. 3.5 yıl android kullandım ve şuan iPhone kullanıyorum dobra bi insanım gerek yok kullandığımı övmeye.

slm, baya merak ettim neyi androidle yapip da ios da yapamadigini.

Türe

Türe

Üye
slm, baya merak ettim neyi androidle yapip da ios da yapamadigini.

Jb yapmadan arayuzde hiçbir yenilik yapamazsin.
Dosya indiremezsin tarayicidan.
Dosyalarini yonetemezsin.
Bluetooth ile veri paylaşımı yapamazsın.
Usb disk olarak cihazı kullanamazsin. Vb.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve .caner.

mesut1979

Üye
Jb yapmadan arayuzde hiçbir yenilik yapamazsin.
Dosya indiremezsin tarayicidan.
Dosyalarini yonetemezsin.
Bluetooth ile veri paylaşımı yapamazsın.
Usb disk olarak cihazı kullanamazsin. Vb.

bak kendin söylüyorsun bunlari yapabilmek icin imkan var demekki hic olmuyor degil, peki sen androidi root yapmadan crackli programlari yükleyebiliyormusun.

Türe

Türe

Üye
bak kendin söylüyorsun bunlari yapabilmek icin imkan var demekki hic olmuyor degil, peki sen androidi root yapmadan crackli programlari yükleyebiliyormusun.

Istedigim her türlü uygulamayi bedavaya yukleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

mesut1979

Üye
Istedigim her türlü uygulamayi bedavaya yukleyebilirim.

arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.

Türe

Türe

Üye
arkadas ne yaparsan yap android her yönden ios un yerini tutamaz stabilite olsun uygulama kalitesi olsun örnek ayni zamanda cikan iphone 4 ile samsung galaxy s1 e gta san andreasi yükle bakalim hangisi daha iyi calistiriyor oyunu, suan telefonuma jailbreak yaptim ve herseyi de yapabiliyorum jailbreak olmasa bile alternatif marketler var parali uygulamalari yükleyebilecek, 12-13 ay sonra güncellemeleri kesen bir sistemle isim olmaz hele samsung la hic olmaz.
Sen kullanmasini bilmiyorsan olmaz elbet. Galaxy S1 hala daha gelistiriciler tarafindan desteklenirken iPhone 4 su an bitmis durumda bu bir. Stabilite olayinda buyuk bir yol alindi project butter ile hatta nexuslar neredeyse iphonelar kadar hizli ve uzun sureli stabil bu iki. Android sistemi SADECE SAMSUNG'tan ibaret degil bu üç.

• Beğen
Tepkiler: .caner., Invoke ve esmeran3
PriZm

PriZm

Üye
Bırak root yapmadan cracklı uygulamaları yüklemeyi kendi apk nı bile root olmadan yaparsın/cracklarsın.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Invoke
Takipçi Satın Al

Üst Alt