askin.81
Üye
G3 mü? Z2 ve M8 varken G3 mü alınır?Valla ben tüm yorumlarınızı okudum gerçekten çok kararsız kaldım şuan bende s4 var ama değiştirmek istiyorum 3 tane telefon arasında kaldım S5 5S G3 ben hep büyük ekran telefon kullandım büyük ekrandan küçüğe geçersem sorun yaşarmıyım alışırmıyım bilemiyorum ondan kararsızım , G3 dicek söz yok çok iyi cihaz ama dediğim gibi 3 cihaz arasında kaldım
ztn s4 kullanıyosan 5s al küçük ekranda sorun yaşamazsın hem farklı işletim sistemlerini denemiş olursunValla ben tüm yorumlarınızı okudum gerçekten çok kararsız kaldım şuan bende s4 var ama değiştirmek istiyorum 3 tane telefon arasında kaldım S5 5S G3 ben hep büyük ekran telefon kullandım büyük ekrandan küçüğe geçersem sorun yaşarmıyım alışırmıyım bilemiyorum ondan kararsızım , G3 dicek söz yok çok iyi cihaz ama dediğim gibi 3 cihaz arasında kaldım
Valla z2 sevmedim ne yalan söyleyeyimG3 mü? Z2 ve M8 varken G3 mü alınır?
Valla bende 5s almayı düşünüyorum ama bugün media markta gittim lg g3 ve s5 inceledim ettim az 5s fırsatım kalmadı incelemek için izlediğim kadarıyla güzel bir cihaz ama işte hep göz büyük ekrana alıştı küçüğe geçince değişik hissederim falan diye ios biliyorum kullanan arkadaşlarım var gayet iyi diyolar 5s den çok memnunuz diyorlar bilemedim bakalımztn s4 kullanıyosan 5s al küçük ekranda sorun yaşamazsın hem farklı işletim sistemlerini denemiş olursun
bn de çok memnunum bir yerden sonra büyük ekran olmasını önemsemezsin çünkü ekranı çok kaliteli küçük bile olsa film bile izlersin ve hiç bu görüntü ne ya ufacık diye düşünmezsin güzel yanı da kenarları düz ya yemek yerken koyuyorum hiç devrilmiyor çizgi film izliyorum her kahvaltıda bu şekildeValla z2 sevmedim ne yalan söyleyeyimM8 güzel ama ne bileyim daha önce hiç htc telefonu kullanmadım bilmiyorum da nasıl bir cihaz lg biliyorum kullandım o yüzden lg g3 s5 5s dedim kızma usta sende hemen
Valla bende 5s almayı düşünüyorum ama bugün media markta gittim lg g3 ve s5 inceledim ettim az 5s fırsatım kalmadı incelemek için izlediğim kadarıyla güzel bir cihaz ama işte hep göz büyük ekrana alıştı küçüğe geçince değişik hissederim falan diye ios biliyorum kullanan arkadaşlarım var gayet iyi diyolar 5s den çok memnunuz diyorlar bilemedim bakalım
Aynen tasarım olarak çok beğeniyorum 5s'i çalıştığım yerde herkes 5s almış bir almayan ben kaldım kimisi s3'ten geçmiş falan soruyorum çok memnunum diyorlar bakalım ayın sonuna doğru artık alacaz yeni bir cihaz iphone ağırlıkta duruyor ama hadi hayırlısıbn de çok memnunum bir yerden sonra büyük ekran olmasını önemsemezsin çünkü ekranı çok kaliteli küçük bile olsa film bile izlersin ve hiç bu görüntü ne ya ufacık diye düşünmezsin güzel yanı da kenarları düz ya yemek yerken koyuyorum hiç devrilmiyor çizgi film izliyorum her kahvaltıda bu şekilde
bnde de öyle etrafımdaki çoğu kişi bnden gördükten sonra iphone ye geçiş yaptılarAynen tasarım olarak çok beğeniyorum 5s'i çalıştığım yerde herkes 5s almış bir almayan ben kaldım kimisi s3'ten geçmiş falan soruyorum çok memnunum diyorlar bakalım ayın sonuna doğru artık alacaz yeni bir cihaz iphone ağırlıkta duruyor ama hadi hayırlısı
Bakalım artık bende geçecem herhalde bu gidişlebnde de öyle etrafımdaki çoğu kişi bnden gördükten sonra iphone ye geçiş yaptılar
Al eline iyice kullan bence sonradan pişman olmaValla z2 sevmedim ne yalan söyleyeyimM8 güzel ama ne bileyim daha önce hiç htc telefonu kullanmadım bilmiyorum da nasıl bir cihaz lg biliyorum kullandım o yüzden lg g3 s5 5s dedim kızma usta sende hemen
Valla bende 5s almayı düşünüyorum ama bugün media markta gittim lg g3 ve s5 inceledim ettim az 5s fırsatım kalmadı incelemek için izlediğim kadarıyla güzel bir cihaz ama işte hep göz büyük ekrana alıştı küçüğe geçince değişik hissederim falan diye ios biliyorum kullanan arkadaşlarım var gayet iyi diyolar 5s den çok memnunuz diyorlar bilemedim bakalım
pek iyi değil bizim arkadaşta var s3 ten kötü s3ün ön kamera fena değil ille iphone alacaksan 6yı bekle en iyi seri olcakBir sorum daha var.Ön kameraya da biraz meraklıyım da ıphone ön kamerası pek iyi değil bildiğim kadarıyla galaxy s3'ün bile 1.9 mp iken ıphone 5s'in 1.2 mp.Görüntü kalitesi nasıldır ?
Mp önemli değil, lens önemli. İyi iş görüyor yani.Bir sorum daha var.Ön kameraya da biraz meraklıyım da ıphone ön kamerası pek iyi değil bildiğim kadarıyla galaxy s3'ün bile 1.9 mp iken ıphone 5s'in 1.2 mp.Görüntü kalitesi nasıldır ?
Nereden biliyorsun içine Steve Jobs mu kaçtı ?pek iyi değil bizim arkadaşta var s3 ten kötü s3ün ön kamera fena değil ille iphone alacaksan 6yı bekle en iyi seri olcak
Mp önemli değil, lens önemli. İyi iş görüyor yani.
Daha iyi ön kamera bulamazsın.
Anladım kardeşim sağol
iyi arkadaşın dediği gibi mp lens mpden önemliBir sorum daha var.Ön kameraya da biraz meraklıyım da ıphone ön kamerası pek iyi değil bildiğim kadarıyla galaxy s3'ün bile 1.9 mp iken ıphone 5s'in 1.2 mp.Görüntü kalitesi nasıldır ?
iyi arkadaşın dediği gibi lens mpden önemliBir sorum daha var.Ön kameraya da biraz meraklıyım da ıphone ön kamerası pek iyi değil bildiğim kadarıyla galaxy s3'ün bile 1.9 mp iken ıphone 5s'in 1.2 mp.Görüntü kalitesi nasıldır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?