iburak23
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşların da belirttiği üzre iphone 5s'te donma vs yaşamazsın fazla özgür değilsin telefon sistemi üzerinde fevkalade kaliteli oyun ve de uygulamalar kullanabilirsin şahsen tavsiyem Apple'dan yana
Kapalı bir işletim sistemi olmasından bahsediyor.Özgür değilsin derken kastettiğin nedir kardeşim biraz bahseder misin ?
kapalı bir işletim sistemi yani androiddeki gibi root vb işlevler yok ios işletim sisteminde ama bahsedildiği gibi kasma olmadan oyun oynayabilirsin kaliteli oyun ve de uygulamalar dolu bir app store (mağaza) mevcut gereksiz uygulama vs yok yani androidi kötülemiyorum yanlış anlamayın ama apple'ı tavsiye ederimÖzgür değilsin derken kastettiğin nedir kardeşim biraz bahseder misin ?
Hayır, neden hepsi ücretli olsun? Ücretli olsa bile 25pp gibi program ile indirip yükleyebilirsin.Peki app storeda ki bütün uygulamalar ücretli midir ? App store hakkında da biraz bilgi verirseniz sevinirim.Biraz uygulama canavarıyımda
Şarjdayken kullanırsan sorun yaratır herhalde, daha az dayanırPeki hocam bir soru daha sormak istiyorum.Özellikle ıphone tavsiye edenlere.. Diyelim ıphone aldım.Benim şarj düzenim pek yoktur.Yani şarjı tam dolduğu halde saatlerce şarjda kaldığı olur veya bazen şarjı tam dolmadan çekerim onun dışında şarjdayken çok uğraşırım falan.Bu gibi şeyler bataryasında bir problem yaratır mı ? Yaratırsa telefon çöpe mi çıkar yoksa yapılacak bişeyler var mıdır garanti kapsamında falan ? Garantisi yoksa ne yapılabilir ? Bide garantileri kaç yıldır ? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
sorun yaratmaz bn dediklerinin hepsini yapıyorum üstelik kimi günler gece yatarken takıyorum sabah kalkınca çekiyorum 1.5-2 sene oldu hala sorun yokPeki hocam bir soru daha sormak istiyorum.Özellikle ıphone tavsiye edenlere.. Diyelim ıphone aldım.Benim şarj düzenim pek yoktur.Yani şarjı tam dolduğu halde saatlerce şarjda kaldığı olur veya bazen şarjı tam dolmadan çekerim onun dışında şarjdayken çok uğraşırım falan.Bu gibi şeyler bataryasında bir problem yaratır mı ? Yaratırsa telefon çöpe mi çıkar yoksa yapılacak bişeyler var mıdır garanti kapsamında falan ? Garantisi yoksa ne yapılabilir ? Bide garantileri kaç yıldır ? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Anladım.İlk alındığı halde ki şarj dayanaklılığıyla bashsettiğim gibi kullanıldıktan sonra ki şarj dayanaklılığı arasında uçurum yoksa problem olmaz fazla.Şarjdayken kullanırsan sorun yaratır herhalde, daha az dayanır
Apple Store'dan alırsan 1 yıl garantili, başka yerden alırsan 2 yıl garantili
Evet bende öyle çok yapıyorum ondan sordum teşekkürlersorun yaratmaz bn dediklerinin hepsini yapıyorum üstelik kimi günler gece yatarken takıyorum sabah kalkınca çekiyorum 1.5-2 sene oldu hala sorun yok
iphone kastığını gördüm ama oyunlardaBütçen var, belli. S5'in 5S'ten performans olarak daha iyi olabileceğini zannetmiyorum. Zira şurada "kasmayan" tek işletim sistemi Apple'a ait. Eh, performansını sen düşün.
Hangi modelde?iphone kastığını gördüm ama oyunlarda
4te gördüm, 5s'in kasacağını sanmam amaHangi modelde?
iPhone 4 ile aynı sene çıkan hangi telefon şu anki oyunları açıyor.4te gördüm, 5s'in kasacağını sanmam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?