Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5s var vodafone dan almıştım 6 aldığım için satıyorum faturalı temiz ekranda 70 tl ye aldığım buffalo darbe koruyucu var kutusuyla beraber satılık bilginiz olsun 16 gb
5s var vodafone dan almıştım 6 aldığım için satıyorum faturalı temiz ekranda 70 tl ye aldığım buffalo darbe koruyucu var kutusuyla beraber satılık bilginiz olsun 16 gb
hocam forumda ikinci el bölümü var orada yazarsan daha hızlı sonuç alırsın burada sadece konuyu merak eden girer bakar orada telefon alma amacı ile bakarlar yanlış anlama sadece tavsiye yardımcı olabilmek adına
bodyguardd
Üye
eywallah uyarı için teşekkürler
silivriserdar
Üye
Bende 2. El aldım 1650 tl 16 gb memnunum. Güzel telefon kasma donma hiç birşey yok. Sürüm 7 1 2 jeal break li
En ufak çizik sorun falan yok. Tertemiz plastik kılıf artı 2 tarafıda jiletinli kullanılmış. 7 aylık türkcellden alınma fatura kutusu şarjı hepsi var. Ben aldığımda daha iPhone 6 çıkmamıştı. Çıkınca fiyatı biraz düştü ama şimdi Satmak istesem 1500 tl veren var.
En ufak çizik sorun falan yok. Tertemiz plastik kılıf artı 2 tarafıda jiletinli kullanılmış. 7 aylık türkcellden alınma fatura kutusu şarjı hepsi var. Ben aldığımda daha iPhone 6 çıkmamıştı. Çıkınca fiyatı biraz düştü ama şimdi Satmak istesem 1500 tl veren var.
Aynen bende 1500 e aldım şimdi satsam yine 1500 sıfır çizik sıfır düşme maaşaAllah
silivriserdar
Üye
iPhone 6 almaya şu an hiç gerek yok mesela çünkü 5s şu anda bütün işimi görüyor. Oyun, uygulama, hız herşeyi ile yetiyor. [emoji6] Gidip fazla para verip 6 almak istemeyen çoğu kişi benim gibi 5s telefonlara yöneldi.