İphone 5s alacağım yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5s alacağım yardımcı olur musunuz ?
İphone 6nın gerek fiyat gerek yorumlar gerek dayanıksızlığı olarak sıfıra yakın garantisi devam eden 5s almaya karar verdim ama siz ne dersiniz, aldıktan sonra çok başımı ağrıtır mı cihaz kullanırken ya da alırken nelere dikkat edeyim hiç almayayım mı kullananlar bana bir yardım edebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
temiz garantili faturalı kutulu eli yüzü düzgün bir 5s bulursan neden başın ağrısın
kılıfsız kullanmamaya çalış.
şimdiden hayırlı olsun :)

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinin tamamı mevcut ki birde kılıfsız asla zaten :) benim sorduğum kafa ağrıması telefon hakkında kullanıpta şikayetçi olan sevmediği özellikleri olmayan var mı manasında :))

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefonun özellikleri ve sistemini araştırdın sanırım, gerisi kullanıcıya kalmış :oke:
senin istediğin şeyleri karşılıyorsa alabilirsin

agaLess

Üye
İphone herserisini kullandım telefoncuyum birde sana önerim sahibinden.com a bak su aralar fiyatlar ucuzdur bayram dolayısıyla kutulu eksiksiz bir 5s alabilirsin. Bende iphone 6 var buyukluk ve işlemci hizi biraz etkılıyor bence heycan arama 5s al seni 4 yıl götürür

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
telefonun özellikleri ve sistemini araştırdın sanırım, gerisi kullanıcıya kalmış :oke:
senin istediğin şeyleri karşılıyorsa alabilirsin

Araştırdım tabi yani symbiancı olarak özellikleri bana yeterde artar bile n8 ve 5s bir arada kullanacağım hiç bir eksik kalmaz öyle bana göre soruş amacım farklı benim hani yeni güncellemeler falan geldi ya sıkıntı olmaya başladı mı telefonlarda bazılarında wifi gitmeye başladı diyorlar şarj olağandan daha kısa gitmeye başladı diyorlar çok kötü bir hale geldiyse dertsiz başımı ağrıtmayayım gibisinden sordum malum kullanmadan bilemiyorum :)

agaLess

Üye
Bunlar yazılımla alakali seyler hal olur sorun degil ios 8.1 finalde hepsi düzelir

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
İphone herserisini kullandım telefoncuyum birde sana önerim sahibinden.com a bak su aralar fiyatlar ucuzdur bayram dolayısıyla kutulu eksiksiz bir 5s alabilirsin. Bende iphone 6 var buyukluk ve işlemci hizi biraz etkılıyor bence heycan arama 5s al seni 4 yıl götürür

Kesinlikle sahiblndene baktım zaten denk geldi birşey bayram sonu görüşenilirsek elden alacağım cihazı :) abi işlemci olarak bilmiyorum ama 6yı dik bi şekilde vurup kavga esnasında ikiye ayrıldığını söyleyen biriyle konuştum hani baya şahitler falan beni o vazgeçirdi diyebilirim 6dan sağlamlığına güvenemedim :/

Son düzenleme:

agaLess

Üye
Saglam saglam kuşkun olmasin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o sorunlar geçer :)
5s güncelliğini uzun süre korur mesela i4 yeni güncellemeyi almadı ama 7.1.. diye güncelleme verebilir hala, alanabilir benimde düşündüğüm bir telefon :)

agaLess

Üye
2600 ne fiyatı iphone 6 mi alacan yoksa 5s mi

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
o sorunlar geçer :)
5s güncelliğini uzun süre korur mesela i4 yeni güncellemeyi almadı ama 7.1.. diye güncelleme verebilir hala, alanabilir benimde düşündüğüm bir telefon :)

Ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm yani en yeniden bir önceki olduğundan en az iki yıl daha yazılım program sıkıntısı çekmez sanırım sonrasında da satar yine sondan birinci modeli alabilirsin 4sler bile hala gayet kullanışlı durumdalar :)
2600 ne fiyatı iphone 6 mi alacan yoksa 5s mi

Yok yok o 6nın fiyatı 6 almaktan vazgeçtiğimi söyledim de :)

agaLess

Üye
1300 e temiz bir tane bulabilirsin

agaLess

Üye
Normal temiz olsun bari fatura üstündeki imei ile cihazdakini karsılastır birde cihaz tamir gormemis olsun baskada sorun olmaz

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Normal temiz olsun bari fatura üstündeki imei ile cihazdakini karsılastır birde cihaz tamir gormemis olsun baskada sorun olmaz

Tamamdır teşekkür ederim bak o imei olayı hiç aklımda yoktu hatırlattığın iyi oldu :) vala adamın dediğine göre tamir görmemiş ama bilmiyorum artık onu da kontrol ettirmeye çalışırım sıvı teması olmuş mudur diye korkuyorum açıkçası açılıp açılmadığını ben anlayabilir miyim bariz belli olur mu ?

agaLess

Üye
Tamamdır teşekkür ederim bak o imei olayı hiç aklımda yoktu hatırlattığın iyi oldu :) vala adamın dediğine göre tamir görmemiş ama bilmiyorum artık onu da kontrol ettirmeye çalışırım sıvı teması olmuş mudur diye korkuyorum açıkçası açılıp açılmadığını ben anlayabilir miyim bariz belli olur mu ?

Vidalardan belli olur ama anlayabilirmisin bilmem hat yerini actıgınızdada icine baktıgında sıvı teması olup olmadıgı belli olur

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Vidalardan belli olur ama anlayabilirmisin bilmem hat yerini actıgınızdada icine baktıgında sıvı teması olup olmadıgı belli olur

nelere dikkat etmem gerek belli başlı özellikleri vardır özellikle bu sıvı temasinda nasıl belli eder kendini bi anlatabilirsen çok sevinirim :)

rodinatr

rodinatr

Üye
Parmak izini test et. Kenarlarını çok iyi incele darbe varsa alma 1 darbe -100 lira demektir. Soyulma durumunuda iyi incele çünkü satmak istediğinde kasayı en hfak çizgisine kadar inceliyorlar.. Bide faturalı olursa basın ağrımaz.. Eger fatura yoksa apple zorlu center sitesine gir genius bar dan sorgulatabilirsin.. Şarj konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin pek uzun gitmiyor ama tatmin ediyor.. Şimdiden hayrını gör

Üst Alt