Kerim.
Üye
Hep 3gs![]()

Aynen .. IPhone Tasarimcisi Kimse .. Bu Isi Bilmiyor Arkadass ..![]()

bide apple fanlarına sor![]()
Ben beğenirim sen beğenmezsin bu fanlık mı arkdaş 
Ben beğenirim sen beğenmezsin bu fanlık mı arkdaş
![]()

dün zaten canlı yayında apple konferansını izledim 600 mb kota gitti 
Maşallahkota yokdün zaten canlı yayında apple konferansını izledim 600 mb kota gitti
![]()
Zaten babam interneti kapattı telefonu modem olarak kullanarak giriyorum bi de edge hızında şükret haline
(Neyse konu dagılmasın)kota yokdün zaten canlı yayında apple konferansını izledim 600 mb kota gitti
![]()

MaşallahZaten babam interneti kapattı telefonu modem olarak kullanarak giriyorum bi de edge hızında şükret haline
(Neyse konu dagılmasın)

Az gitmis![]()

Valla Ben Onu Bunu Bilmem ..
Koskocaman Aplle Firmasinin Ne Kadar Telefonu Varsa .. Hepside Birbiri Ile Ayni ..
Bu Bir Strateji Diyeceguim Ama Sacma .. Neden Baska Tasarim Yapmiyor Bunlarr ..
Yada Dusunmeme Gerek Yokk .. Tasarimda Berbat Apple ..![]()

Bisey demiyorum abi de surekli yerip duruyorsun cidden yeter.

Sakin ol türe. Düşüncesini paylaşıyor bunda ters bişey yok. Bana görede iphone berbat bir cihaz. Tasarım hep aynı. Bu arada nokianın tasarımları hep farklı farklı. Dediğinden bişey anlamadımDusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.

Oh yeah man. İşte bucebimde kırılır o telefon be. htc one x i arka cebime koyup oturuyorum yatıyorum takılıyom bişey olmuyor malzeme+kalitesi![]()
![]()
Sana puanım dohuz 
Dusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.
Sakin ol türe. Düşüncesini paylaşıyor bunda ters bişey yok. Bana görede iphone berbat bir cihaz. Tasarım hep aynı. Bu arada nokianın tasarımları hep farklı farklı. Dediğinden bişey anlamadım
- - - Eklendi - - -
Oh yeah man. İşte buSana puanım dohuz
![]()