iPhone 5'in ince ekranı ne işe yarayacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abandonware

abandonware

Üye

:allalla: Ben beğenirim sen beğenmezsin bu fanlık mı arkdaş :hmmm

şu manada; git bi' gerçek apple fan'ı gör (apple II'nin anakartına milyonlarca dolar yatıranlar filan) sonra git ona sor, iphone nasıl diye :ehe

15097

15097

Üye
kota yok :( dün zaten canlı yayında apple konferansını izledim 600 mb kota gitti :s
Maşallah :kıskıs: Zaten babam interneti kapattı telefonu modem olarak kullanarak giriyorum bi de edge hızında şükret haline :D (Neyse konu dagılmasın)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Valla Ben Onu Bunu Bilmem ..

Koskocaman Aplle Firmasinin Ne Kadar Telefonu Varsa .. Hepside Birbiri Ile Ayni ..

Bu Bir Strateji Diyeceguim Ama Sacma .. Neden Baska Tasarim Yapmiyor Bunlarr ..

Yada Dusunmeme Gerek Yokk .. Tasarimda Berbat Apple .. :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Valla Ben Onu Bunu Bilmem ..

Koskocaman Aplle Firmasinin Ne Kadar Telefonu Varsa .. Hepside Birbiri Ile Ayni ..

Bu Bir Strateji Diyeceguim Ama Sacma .. Neden Baska Tasarim Yapmiyor Bunlarr ..

Yada Dusunmeme Gerek Yokk .. Tasarimda Berbat Apple .. :)

Bu kadarda yerden yere vurma yahu :hmmm

Türe

Türe

Üye
Bisey demiyorum abi de surekli yerip duruyorsun cidden yeter.

cukuleaks

Üye
Selamunaleykum :) İnce cam dediler geldik :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bisey demiyorum abi de surekli yerip duruyorsun cidden yeter.

Dunyada Herkes Tarafindan Dev Olarak Gorulen Bir Firmanin Telefonlarinin Tasarimlarinin Hepsi Mi Ayni Olur Arkadas .? :)

Bana Sacma Geliyor .. Benim Dusuncem Bu Yonde ..

Türe

Türe

Üye
Dusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
cebimde kırılır o telefon be. htc one x i arka cebime koyup oturuyorum yatıyorum takılıyom bişey olmuyor malzeme+kalitesi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

cukuleaks

Üye
Dusuncen sana kalsin o zaman abi. Nokia kac cihazdir tasarimi degisirmiyor ona laf yok ama Apple a var helal.
Sakin ol türe. Düşüncesini paylaşıyor bunda ters bişey yok. Bana görede iphone berbat bir cihaz. Tasarım hep aynı. Bu arada nokianın tasarımları hep farklı farklı. Dediğinden bişey anlamadım :hmmm

- - - Eklendi - - -

cebimde kırılır o telefon be. htc one x i arka cebime koyup oturuyorum yatıyorum takılıyom bişey olmuyor malzeme+kalitesi :D :D
Oh yeah man. İşte bu :D Sana puanım dohuz :kop2:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Nokia'ya Tasarimda Laf Yok Bence Kardesim Ya .. Sadece Lumia'lar Birbirlerine Benziyor O Dogru ..

Ama Sadece Lumia'Larr .. Digerleri Hep Farkli Oyle Degil Mi .?

- - - Eklendi - - -

Sakin ol türe. Düşüncesini paylaşıyor bunda ters bişey yok. Bana görede iphone berbat bir cihaz. Tasarım hep aynı. Bu arada nokianın tasarımları hep farklı farklı. Dediğinden bişey anlamadım :hmmm

- - - Eklendi - - -

Oh yeah man. İşte bu :D Sana puanım dohuz :kop2:

Dusuncelere Saygi Duydugun Icin Ise Tesekkurler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt