iPhone 5’in Çıkış Tarihi Kesinleşti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
E o zaman telefon çıkarmasına da gerek yok ki Apple'ın bunlar yetiyorsa :hmmm
gerçekten katılıyorum gerek yok şuan , tehtid eden cihaz yok ama apple çitayı yukarı atacakki samsungda gelecek sene çakmasını çıkarsın uğraşsın geçmeye çalışsın falan yoksa bence gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: Türe

doctorrr

doctorrr

Üye
apple yapıyor abi (h)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

gerçekten katılıyorum gerek yok şuan , tehtid eden cihaz yok ama apple çitayı yukarı atacakki samsungda gelecek sene çakmasını çıkarsın uğraşsın geçmeye çalışsın falan yoksa bence gerek yok :)

Tabi bunun yanında en büyük etken para kazanması.Müşterilerini Samsung'a kaptırmak yerine yeni model çıkartıp hem Iphone hemde diğer telefon sahiplerine telefon satacak ve parasına para dememeye devam edecek.

moniacful

Üye

adam iphone fanı samsung çakmasını çıkarsın nedir abi boş laf

Symbianize

Symbianize

Üye
örnek verir misin? android kullanıyo smasung bide touchwiz ne alaka iphone la

iphone 2g varken samsung daha tuslu telsatiyodu iphone cikti dokunmatige gecti siri cikti sesli kontrolu gelistirdiler vs vs okadar cok davalari varki

xPaSHax

xPaSHax

Üye
1 cekırdekıde gelse hız konusunda donanım konusunda pıyasayı elıne alacagı kesın bundan emınım suan rakıp fırmalarda ıyı bı sıstem cıkardıklarına gore her testte gecıcek bı cıhaz yaparlar en ıyısı olsun dıye bıde 5 ıle ugras sımdı fıyat nolcak acaba meraklandım

Türe

Türe

Üye
örnek verir misin? android kullanıyo smasung bide touchwiz ne alaka iphone la

for example " siri "

- - - Eklendi - - -

1 cekırdekıde gelse hız konusunda donanım konusunda pıyasayı elıne alacagı kesın bundan emınım suan rakıp fırmalarda ıyı bı sıstem cıkardıklarına gore her testte gecıcek bı cıhaz yaparlar en ıyısı olsun dıye bıde 5 ıle ugras sımdı fıyat nolcak acaba meraklandım

2500 den aşağı olmaz

KayraBey

KayraBey

Üye
5000TL Deseler yine alan olur.Burası Türkiye...

xPaSHax

xPaSHax

Üye
5000TL Deseler yine alan olur.Burası Türkiye...
emın ol alırlar cogu sıstemı zaten anlamıyor maksat hava bızde bole dunyayı gezıyo adam elınde 50 tl lık telefon bızde bole seylere para verelım ıste copcunun elınde bıle artık ıyı cıhazlar var turkıyede neden bole bısey var cozemedım ben applecı ddegılım apple kullanırım androıdde kullanırım ıhtıyacımı karsılayan her cıhazı kullanırım ama cogu ınan ozellıklerınden bı haber maksat aldım ıste elden cıhaz dusmez hep eldedır ılgınc ulkeyız

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Hız konusunda iyi olacağı kesin ama biraz akıllı davranmaları lazım.Wp'li telefonlar hız konusunda çok iddialı çünkü.Android'in stabilitesi'de gelişiyor.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Hız konusunda iyi olacağı kesin ama biraz akıllı davranmaları lazım.Wp'li telefonlar hız konusunda çok iddialı çünkü.Android'in stabilitesi'de gelişiyor.
iphone 5 baktım htc one x den s3 den pahalı ınadına gıdıcem ıkısınden bırını alcam hep kazıklanan bız oluyoruz yaw bıde ılk cıktıgında balıklama atlayanlar var onlarda hava pesınde olanlar ıste ılk cıktı hemen aldım felan yolda ele almalar oynamalar vs yaw tav oluyorum bole ınsanlara hemen cıkar 4000 derler alırlar aradan gecer 1 ay bı bakmısın 2500 tl ole davranmak lazım =))))

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Türe

Türe

Üye
iphone 5 baktım htc one x den s3 den pahalı ınadına gıdıcem ıkısınden bırını alcam hep kazıklanan bız oluyoruz yaw bıde ılk cıktıgında balıklama atlayanlar var onlarda hava pesınde olanlar ıste ılk cıktı hemen aldım felan yolda ele almalar oynamalar vs yaw tav oluyorum bole ınsanlara hemen cıkar 4000 derler alırlar aradan gecer 1 ay bı bakmısın 2500 tl ole davranmak lazım =))))

Rekabet iyidir hacı az piyasa kızışsın :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Kesinlikle katılıyorum sadece hava atmak için alan ve sabah akşam Temple Run oynayan kesim çok fazla tabi hepsi değil :ehe Ben telefonun hakkını veririm mesela.Birde eğer 2 çekirdekli bir model yapıp çok sansasyonel eklemeler yapmazsa ve herzamanki gibi 3000 liradan satışa sunarsa işi zor.Rakipleri iyice çoğaldı.Tizen geliyor Wp8 geliyor Android JB geliyor geliyor oğlu geliyor.Beklentiler yüksek yüksek bir şeyler yapmalı.

Birde şimdiden bütün sosyal paylaşım sitelerinde çoluk çocuk Iphone 5 geliyormuş uuv falan filan iyice arttı.Sorsan yarısı Iphone 4S'in özelliklerinin yarısını bilmez.Ülkemizdeki en büyük sorun marka düşkünlüğü.Gidip sadece Iphone'a benziyor diye mis gibi telefonları bırakıp sahte telefon alan çok insan var.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

Rekabet iyidir hacı az piyasa kızışsın :)
zaten fıyatı tuksek tutamaz sanmıyorum apple yoksa dıycekkı zaten bu cıhazın hızında yada ozellıklerınde bu fıyata cıhazlar var ben fıyatı arttırırsam ınsanlar bunlara yonelıcek ucuz tutayımde en azından alsınlar dıycem ama yapmazlarkı nede olsa amerıka ne koparsam kardı mantıgı tıcaret yok :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt