Öneri İphone 5i satıp 5S almak

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5i satıp 5S almak
arkadaşlar iphone 5 sahibiyim servise gönderdim bu hafta içinde büyük ihtimal gelicek sıfır cihaz ve kulaklık olarak sizce üstüne 500 lira gibi bi para ekleyip sıfır 5s almak mantıklı mıdır yoksa 6 yada 6s i mi beklemeliyim yani sizce aralarında çok büyük fark var mı 64 bit işlemci vs vs onları biliyorum sizinde fikrinizi almak istiyorum

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Bence çok fark yok. Alacaksan 6 yı bekle ya. Bir de iphone ekranları çok küçük yani bu bazen çok zorlayıcı bir durum iphone 6 da bunu düzeltecekler diye duyuyoruz. 5s alıp ta sonra pişman olma.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
5s almana değmez. Şöyle açıklayayim maxicepe örneğin 2sn yerine 4snde gireceksiniz

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
o kadar sorun değil zaten yeni geçtim ios serisine 5 ile başladım önceden 1.5 sene android kullandım servise gitti gelince başlıcam ios kullanmaya adam akıllı

Artles

Artles

Üye
Gereksiz bir hadise hocam 6yı bekleyin bence hatta 6S'e kadar yolu var o telefonun

• Beğen
Tepkiler: LordSeco35
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Değmez kardeşim. Altıyı bekle. Pişman olursun

• Beğen

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar fikirleriniz için yeni düşüncelerinizide bekliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Çok gereksiz olur iphone5 çok iyi zaten.6yı falan bekleyin derim:oke:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Saçmalığa bak ya. Siteye daha hızlı girermiş. Diğer bütün özelliklerini unuttuk internet hızına bakıyoruz. :D
Ben olsam 5S almam 6'yı beklerdim malum 5S ile 64bit geldi 6'nın özellikleri daha iyi olur.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Saçmalığa bak ya. Siteye daha hızlı girermiş. Diğer bütün özelliklerini unuttuk internet hızına bakıyoruz. :D
Ben olsam 5S almam 6'yı beklerdim malum 5S ile 64bit geldi 6'nın özellikleri daha iyi olur.
Kardeşim ben orda her yaptığın is arasındaki zaman farkıni göstermek için söyledim

MaxipmaN

Üye
6 veya 6s al

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Müsriflikten başka bişey olmaz biraz daha bekle 6S çıkınca alırsın Iphone 5 gayet yeterli şuanki duruma göre.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Bence 6s bekle 6s çıkana kadar iphone 5 seni idare eder fazlasıyla

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Elinde fazla butce olmazsa,5 ve 5s in arasinda fiyat farki olacagindan sen 5'i verip 6'yi alirsan fazladan para ödeme durumun olur ama 5s'ten 6 ya gecersen iphone 5 kadar fazla fiyat farki ödememis olucaksin birde isin bu yani var

drivenn

Üye
6yı beklemeni tavsiye ederim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
6s i bekle :good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt