Tavsiye Iphone 5 Vs Samsung Galaxy S4mini Anket Herkez Güzelce Bi Neden Belirtsin

Sponsorlu Bağlantılar

S4 Mini vs İphone 5

• Samsung Galaxy S4 Mini

Kullanılan: 5 25.0%
  • İphone 5

Kullanılan: 15 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

emre467

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Vs Samsung Galaxy S4mini Anket Herkez Güzelce Bi Neden Belirtsin
Arkadaşlar İphone 5 alıcak parayı biriktirdim ama alternatif bişiler arıyorum daha başka
Araştırmalarıma göre batarya olsun işlemci hızı olsun S4mini daha iyi iphone 5e göre sizce hangisini almalıyım

Herkes nedenini güzelce belirtsin ve ankete katılsın

Samet.25

İphone 5 i alma bence şu zamanda yakında 5s cıkar onu bekle bence iphone'un en sağlam modelleri genelde s serileri oluyo ios7 de bence hoş olmuş birçok özellik eklenmiş. Samsung Dersen s4 mini alınmaz bence s4 mini fiyatına sıfır s3 alırsın daha iyi veya s4 alırsın iphone 5 fiyatına. 5s i bekleyemem diyosan s4 veya s3 al beklerim diyosan 5s al sağlam bi telefon olacak bence 5s

emre467

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeşim ben ağustosa kadar bekliyebilirim sence iphone 6 ozaman kadar çıkarmı veya İphone 5s Eğer çıkmassa iphone 6 ozamana iphone 5S alayımmı ?

smh60

smh60

Üye
Peki kardeşim ben ağustosa kadar bekliyebilirim sence iphone 6 ozaman kadar çıkarmı veya İphone 5s Eğer çıkmassa iphone 6 ozamana iphone 5S alayımmı ?

1) Ağustosa çıkmaz
2) İphone 5 daha iyi

Türe

Türe

Üye
Kasım gibi türkiye ye gelir

Samet.25

6 daha cikmaz 5s cikabilir agustosa kadar cikmassa 5 ı tavsiye ederim bende samsung kullanıyorum ama ıphonedakı stabıllık samsungda ve androıdde yok

Hasanyılmaz77

Üye
Bence ıphone6 yı bekle hee beklicek zaman.ım yok diyosan iphone5 al bence

emre467

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s çıkarmı ağustosa türkiyeye gelir mi

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış araştırmışsın. s4 mininin hiç bir artısı yok bence i5'e karşı.
Batarya olsun işlemci hızı olsun s4 mini daha iyi değil neden dersek işletim sistemi aynı değil. Kağıt üzerindeki değerlere bakmaktan vazgeçip birini sol diğerini sağ elimize alırsak hangisinin daha iyi oldugunu anlarız. Yalnız şöyle bir şey var: Fiyat. s4 mini ile i5'in fiyatı birbirine yakın bile değildir.
5S mantıklı olabilir ama beklersiniz ve yine fiyat.
S4 minidense, S3 ya da SP de mantıklı olabilir, bence. Bütçe dert değil diyorsanız alın iphone 5'i bence. 5s daha çıkacak da, türkiye ye gelecek de. Yıl sonunu bulur gibi, kasım aralık.

Anil-D

Anil-D

Üye
bu aralar general mobile discovery var bide onu incele

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam ya ne kızıyon :agla D:

Puck

Puck

Üye
bu arkadaş sadece kağıt üstündeki özelliklere bakıyor ne kadar anlatsanız boş

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş herşey donanım değil tamam kağıt üstünde daha önde gibi ama s4 mininin pek bir artısı yok bence kasıma kadar beklerim dersen iphone 5s alabilirsin 1 yıl beklerim dersen iphone 6:oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
iphone5 alabileksen s4te alırsın htc one da

emre467

Üye
    Konu Sahibi
gm yi inceledim gerek yok daha yeniç çıkan bi telefondan markasıda tutulmuş bi marka değil

Kerim.

Kerim.

Üye
fazla abartıldı şu s4 mini

fk555897

fk555897

Üye
S4 Mini, iPhone 5 ile karşılaştırılabilecek kadar iyi bir telefon değil. S4 falan olsa neyse. S4 Mini donanım olarak önde ama iPhone 5, işletim sisteminden dolayı başarılı. Hem oyunlarda hem de kullanımda.