abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
konuyu acmandaki amac nedir?
kimse iphone 5 kullanmadan bilemez
adamlar islemci ram miktarlarini bile aciklamadilar,
2 yıl kontratlı fiyat o
- - - Eklendi - - -
Hayır şunu anlayamıyorum. Kablosuz şarj ve nfc olsa ne olacak ? Kullanıyor muyuz ? Bir eksisi var mı olmadığında ? Kötülemek için yer aramayın yahu
kontratlı fiyat 0 dolar nasıl oluyor ?
nfc'yi şuanda kimse kullanmıyor çünkü yaygın değil
kablosuz şarjda aslında kelime oyunu var,kablosuz denilince insanlar wireless gibi düşünüyorlar halbuki alakası yok elektriği kablosuz iletme gibi bir teknoloji şuanda yok yani yine bir temas gerekiyor telefonu bir platformun üzerine bırakıyorsunuz ve telefonunuz öylelikle şarj oluyor.hatta normal şarjdan daha iyi bence çünkü telefonu kurcalamak istediğimizde telefonu platformdan kaldırmanız gerekiyor ama normal şarjda telefonunuzu istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz
[video=youtube;gkphHpNPu7g]http://www.youtube.com/watch?v=gkphHpNPu7g[/video]
veyseloglu' Alıntı:benim ics de 400-450 mb boş yer kalıyor (ki ram canavarı htc sense ile üstelik.)
- - - Eklendi - - -
yahu bu androidmi? iOS'da ram ve işlemci açıklaması gereksiz olurdu zaten.. adamlar kısaca 4s'e göre 2 kat daha hızlı dediler ki bu bile yeter..
Gereksiz
kontratlı fiyat 0 dolar nasıl oluyor ?
nfc'yi şuanda kimse kullanmıyor çünkü yaygın değil
kablosuz şarjda aslında kelime oyunu var,kablosuz denilince insanlar wireless gibi düşünüyorlar halbuki alakası yok elektriği kablosuz iletme gibi bir teknoloji şuanda yok yani yine bir temas gerekiyor telefonu bir platformun üzerine bırakıyorsunuz ve telefonunuz öylelikle şarj oluyor.hatta normal şarjdan daha iyi bence çünkü telefonu kurcalamak istediğimizde telefonu platformdan kaldırmanız gerekiyor ama normal şarjda telefonunuzu istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz
[video=youtube;gkphHpNPu7g]http://www.youtube.com/watch?v=gkphHpNPu7g[/video]
Gereksiz
Hayır. Telefonu ilk aldığımdan beri böyle yani çok artmadı 550-600 civarı gördüm en fazla.
iPhone 5 çıkmadı kiArkadaşlar bilgiğimiz üzere iPhone 5 daha yeni çıktı.
iPhone 5 çıkmadı kiSadece tanıtıldı
3310 kazanır
1.5 hafta var dahaöle ama çıktı sayılır..
Doğmamış çocuğa don biçiyorsun dostum hele bi karşılaştırmaları çıksın neyin ne olduğu belli olur
Daha telefon satışa çıkmadan bir şey söylemek doğru olmaz. Tabi ön sipariş vermek de doğru olmaz. Çıkınca bir sürü karşılaştırmalar olur. Fakat tanıtımda izlediğim kadar söylüyorum, tasarım hiç mi hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca devrim yaratacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum, şu anlık yardımcı olabileceğim en iyi konu bu. İyi forumlar.
iyide stabil olacak diyorlar millete nasıl iş bu ? ram kullanımı bence düşer
- - - Eklendi - - -
videolar gelmeden birşey diyemem ama şimdiden diyorum ip5 daha üstündür çünkü s3 4s ile zor yarışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?