abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu konular için biraz erken videolar çıksın karşılaştırırız
Bu konular için biraz erken videolar çıksın karşılaştırırız
hayır.. zaten iPhone'nin tam olarak nasıl olduğunu ve 4s ile farklarını biliyoruz.. belki ön sipariş verenlaer olursa diye açtım konuyu..
aynen,şimdi karşılaştırmak erken s3'e jelly bean geldikten sonra bence karşılaştırma yapılması gerekir çünkü s3'ün ics'de gerçekten ram sıkıntısı var telefon boştayken 500 MB Ram yiyor siliyorsunuz tekrar 500 MB doluyor
hayır.. zaten iPhone'nin tam olarak nasıl olduğunu ve 4s ile farklarını biliyoruz.. belki ön sipariş verenlaer olursa diye açtım konuyu..
iphone 5'in yeri benim için ayrıdır ki fiyatı Arabistan'da uygun olursa babama aldırtmayı düşünüyorum s3'ten bence çok ama çok üstün
Jb'de o artacak yine söyliyim.
Sende yapma talip daha videolar gelmedi hele gelsin karşılaştırma yaparız
MantıklıBen jb kullanıyorum s2'de boş ram 200-300
Bende şuan 350 ? :S
aynen,şimdi karşılaştırmak erken s3'e jelly bean geldikten sonra bence karşılaştırma yapılması gerekir çünkü s3'ün ics'de gerçekten ram sıkıntısı var telefon boştayken 500 MB Ram yiyor siliyorsunuz tekrar 500 MB doluyor
öncelikle samsung galaxy s3 ü 4s e karşı yaptı (çoğu şeyini çalarak) apple da iphone 5 i s3 e karşı yaptı demekki iphone 5 daha iyi ama samsung yakında s2 yi yok ettiği gibi s3 ü de yok edecek ve s4 diye bir şey çıkaracak
BU ARADA ONLİNE APPLE STORE DA İPHONE 4 LER BEDAVA 0 DOLAR DİO
Bende şuan 350 ? :S
Yahu daha performansını bile görmediğimiz bir cihaz var. Bilmeden kağıt üstü karşılaştırması doğru değil.
Hayır. Telefonu ilk aldığımdan beri böyle yani çok artmadı 550-600 civarı gördüm en fazla.
JB'de mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?